واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۱۲ق.ظ)
قائم مقام وزير نفت: بايد براي بازگشت صنعت نفت به جايگاه واقعي خود تلاش كنيم قائم مقام وزير نفت گفت: بايد براي رسيدن صنعت نفت به جايگاه واقعي اش در چارچوب اقتصاد مقاومتي تلاش كنيم.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدكاظم وزيري هامانه در پنجمين گردهمايي مديران منابع انساني شركت ملي نفت ايران اظهاركرد: بايد تمام تلاش خود را براي رسيدن نفت به جايگاه واقعي اش در چارچوب اقتصاد مقاومتي انجام دهيم.
وي با اشاره به اينكه 2 عامل منابع انساني و منابع مالي نقش مهمي در توسعه صنعت نفت دارند، افزود: اگر منابع انساني نباشد، بخش دوم هيچ خاصيتي ندارد اما اگر بخش دوم نباشد و تحريم هم باشد با همت نيروي انساني مي توان كارهاي بزرگي انجام داد.
قائم مقام وزير نفت ادامه داد: تحريمها هنوز ادامه دارد. هرچند به تازگي كمي تحريم كنندگان به ايران روي خوش نشان مي دهند، اما نمي دانيم چه مقصودي دارند. از اين رو بايد به منابع انساني تكيه كنيم چون آنها سرمايه هاي بزرگ صنعت نفت هستند.
وي با بيان اينكه در بخش منابع انساني وظيفه ماست كه توانمنديهاي نيروي انساني را شناسايي و تمام امكانات لازم براي آنها را فراهم كنيم گفت: ما بايد تلاش كنيم تا شخصي كه به نفت مي پيوندد، عضو خانواده بماند.
هامانه با اشاره به اينكه بايد حواسمان به نيروي انساني بعد از بازنشستگي هم باشد، گفت: خداي نكرده نبايد اجازه دهيم بازنشستگان به روزمرگي بيفتند.
هامانه با اشاره به اينكه متاسفانه آثار گذشته در صنعت نفت هنوز از بين نرفته است، افزود: در حال حاضر بدگويي در بين كاركنان نفت زياد است و نگراني از آينده در بين كاركنان موج مي زند اين در حالي است كه قبلا اينگونه نبود و اگر كاركنان از هم گله مند بودند ولي بدگويي نمي كردند.
هامانه با اشاره به اينكه وظيفه اصلي مديريت منابع انساني جذب، آموزش، هدايت، تامين رفاه و برخورد با عدالت با افراد است، تاكيد كرد: مي توان گفت روزي امور اداري موفق است كه كاري از اول تا آخر طبق روال عادي انجام شود. اينكه براي انجام كاري بارها و بارها به امور اداري مراجعه شود، روش درستي نيست.
وي در بخشي از سخنانش به پيوند كار و پول اشاره كرد و گفت: نبايد پيوند بين كار و پول برقرار باشد بلكه كار بايد براي كار انجام شود. هامانه يادآور شد: در گذشته چيزي به عنوان اضافه كاري در صنعت نفت وجود نداشت اما همكاران با جان و دل كار مي كردند.
وي همچنين درباره جذب نيروي انساني گفت: افزايش تعداد كاركنان يك صنعت نشان دهنده پيشرفت نيست. همچنين در انتخاب افراد بايد به شايستگي آنها توجه كرد و به آموزش آنها بها داده شود.
هامانه با اشاره به اينكه تعداد نيروي انساني صنعت نفت از 87 هزار نفر در سال 86 به 210 هزار نفر در حال حاضر رسيده است، اظهار كرد: اين در حالي است كه توليد نفت كاهش پيدا كرده و بسياري از واحدها غير فعال هستند اما تعداد نيروي انساني زياد شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]