واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۹:۲۲ب.ظ)
معاون فرماندار ساوه: اقتصاد مقاومتي به معناي اتکا به نيروي جوان و توليدات داخلي است معاون فرماندار ساوه گفت: با توجه به تأکيدات مقام معظم رهبري درباره اهميت و لزوم اقتصاد مقاومتي، براي تحقق اقتصاد مقاومتي بايد به نيروي جوان و توليدات داخلي اتکا کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از ساوه، عباسعلي حسني زاده در جلسه اقتصاد مقاومتي در با اشاره به راهکارهاي دستيابي به اقتصاد مقاومتي اظهار کرد: آموزش مستمر، صرفه جويي در مصرف منابع و حامل هاي انرژي، آسيب شناسي، شناسايي نقاط ضعف و قوت، تحقيق و پژوهش، تفکر و نوآوري، مديريت لحظه اي، ايجاد انگيزه و جذب بخش خصوصي، مثبت انديشي و تقويت باورهاي ديني از راهکارهاي دستيابي به اقتصاد مقاومتي است.
وي افزود: که دستيابي به اين مهم در اين شهرستان نيازمند تعامل، همکاري و مشارکت اقشار مختلف مردم و دستگاه هاي اجرايي است.
معاون فرمانداري ساوه تصريح کرد: اقتصاد مقاومتي يعني تشخيص حوزه هاي فشاردرشرايط کنوني تحريم و متعاقبا تلاش براي کنترل و بي اثر کردن و در شرايط آرماني تبديل چنين فشارهايي به فرصت، که قطعا باور و مشارکت همگاني و اعمال مديريت هاي عقلايي و مدبرانه پيش شرط و الزام چنين موضوعي است.
حسني زاده با اشاره به هدف اصلي در اقتصاد مقاومتي گفت: در واقع هدف در اقتصاد مقاومتي آن است که بر فشارها و ضربههاي اقتصادي از سوي نيروهاي متخاصم که سد راه پيشرفت جامعه است غلبه کنيم.
وي افزود: اقتصاد مقاومتي کاهش وابستگي ها و تاکيد روي مزيت هاي توليد داخل و تلاش براي خوداتکايي است.و بايد گفت که منظور از اقتصاد مقاومتي واقعي، يک اقتصاد مقاومتي فعال و پوياست نه يک اقتصاد منفعل و بسته چنانکه مقاومت براي دفع موانع پيشرفت و کوشش در مسير حرکت و پيشرفت تعريف ميشود.
معاون فرمانداري ساوه تصريح کرد: ساوه از شهرستان هاي ويژه و تاثيرگذار در استان مرکزي است و در ليست شهرهايي است در کشور که به لحاظ وجود تعداد واحدهايي توليدي و صنعتي نقش بسزايي در رونق و پويايي اقتصادي دارد.
وي افزود: شهرک صنعتي کاوه که در شهرستان ساوه قرار گرفته است انواع کالاها در آن توليد و به 40 تا 45 کشور جهان صادر مي شود که در 11 ماه امسال 171 ميليون و 109 هزارو 476 دلار کالاي توليدي از اين شهرستان به ديگر کشورها صادر شده است.
معاون فرمانداري تصريح کرد: بر اساس آمار ارائه شده اين ميزان در سال گذاشته 124 ميليون و 740 هزارو 650 دلار بوده است که اين رقم افزايش نشان از حرکت در مسير توسعه اقتصادي و موضوع اقتصاد مقاومتي است.
وي افزود: رشد کالاي توليدي در اين شهرستان به نسبت سال گذشته 71 درصد افزايش يافته است که با تلاش هاي مسئولان اقتصادي اين رقم در سال هاي آينده نيز افزايش پيدا مي کند.
حسني زاده با اشاره به ديگر موضوع هاي قابل بحث در شهرستان ساوه گفت: در آسيب شناسي انجام شده در سال 1389، 12 نوع آسيب اجتماعي شامل طلاق، اعتياد، سرقت احشام، قتل و ... در اين شهرستان شناسايي شد.
وي افزود: هم اکنون با توجه به برنامه ريزي و تلاش هاي انجام شده گرايش به آسيب هاي اجتماعي در اين شهرستان روند کاهشي دارد که از جمله آن مي توان به کاهش طلاق در سال جاري اشاره کرد که اين ميزان در مقايسه سال گذشته پنج و 37 صدم کاهش يافته است.
معاون فرمانداري تصريح کرد: در باره موضوع مهم و اساسي رشد جمعيت در اين شهرستان بايد به رشد سه و يک دهم درصدي در مقايسه با سال گذشته اشاره کرد که بخشي از اين افزايش جمعيت مربوط به مهاجرت افراد از اقصي نقاط کشور به اين شهرستان است که با اين افزايش رتبه نخست را در استان مرکزي از آن خود کرده است.
وي افزود: در راستاي حرکت در مسير حماسه اقتصادي و سياسي تا کنون در شهرستان ساوه 500 جلسه اداري، محوري و راهبردي فرمانداري اين شهرستان تشکيل شده که 75 درصد مصوبات آن اجرايي شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]