واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
دروازه شرقی مازندران رنگ و رویی تازه میخواهد
شهرستان گلوگاه، دروازه شرقی استان مازندران، برای رسیدن به جایگاه واقعی خود نیازمند توجه ویژهای از سوی مسئولان مربوطه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از گلوگاه، این شهرستان محل تلاقی سه استان گلستان، سمنان و مازندران در شرقیترین نقطه سرزمین طبرستان است. گلوگاه، با گردان همیشه پیروز امام حسین(ع)، مجاهدان صنعت سازندگی(دکلبندان)، داشتن جوانانی غیور و متعصب، بهرهمندی از آرامترین دریای ایران، چشمه معروف«توسکا»، رستورانهای زنجیرهای«اکبرجوجه» در سراسر ایران و استحصال خوشخوراکترین انجیر ایران، برای مسئولان ارشد کشور و اهالی سیر و سفر، شناخته شده است. اما گلوگاه،رنگ و رویی تازه میخواهد تا دروازه شهرش را با خاطری آسوده، به روی مهمانان بگشاید، و بتواند با جذب گردشگر و فعالان اقتصادی، از خجالت جوانان برومند، 350 خانواده شهید، همچنین 130 خانوادهای که فرزندانشان را طی سالها، در حادثه سقوط از دکلهای برق حین کار، از دست دادهاند، بیرون بیاید. آخرین جلسه شورای اداری شهرستان گلوگاه با حضور مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران و اعضای این جلسه، فرصت مغتنمی شد تا فرماندار و امام جمعه گلوگاه، از عضو مهم ستاد تسهیلات سفر مازندران بخواهند؛ برای گلوگاه به شایستگی مردمانش، آستین همت بالا بزنند. حجتالاسلام سید ابراهیم میراحمدی امام جمعه گلوگاه، گفت:مسئولان باید کمک کنند تا فرصتهای اشتغال مناسبی برای جوانان پرشور و باغیرت گلوگاهی ایجاد شود. وی، جنگل و دریا را دو نعمت بینظیر برای بهرهوری بهینه در بخش گردشگری گلوگاه دانست و افزود: از این نعمتهای خدادادی باید استفاده کنیم، به ویژه در فصل گردشگری به جوانان اجازه فعالیتهای مجاز را بدهیم و آنها را درگیر مسائل اداری و گذر زمان نکنیم که باعث دلسردشدن از ادامه کار، میشود. عیسی قاسمیطوسی، فرماندار گلوگاه هم با اشاره به اهمیت زیرساختهای گردشگری برای جذب توریسم، گفت: بیشتر جادههای دسترسی به مناطق کوهستانی برای استفاده از جنگل زیبا و جاده دسترسی در دشت برای استفاده از دریای آرام، مشکلی ندارد. فرماندار گلوگاه، فاصله کمتر از پنج کیلومتری مرکز شهر تا دریا و کمتر از 10 کیلومتری دریا تا جنگل را از ویژگیهای بارز گلوگاه در شمال و جنوب این شهرستان عنوان کرد. قاسمیطوسی خواستار توجه ویژه مسئولان ارشد استان به بحث اقتصاد گردشگری در گلوگاه شد چرا که سیمای این شهرستان در شرق مازندران، جدا از چهره استان نیست و ورودی شرقی سرزمین طبرستان باید زیبا و دارای امکانات مناسب باشد که آنهم به اختصاص اعتبارات ویژه و همکاری سازمانهای مرتبط با گردشگری نیازمند است.
در ادامه، دلاور بزرگنیا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، گفت: جدیگرفتن صنایعی غیر از نفت، مهمترین راهی است که در مسیر اقتصاد مقاومتی داریم، و گردشگری یکی از فرصتهای خوب در این راه است. وی تصریح کرد: جاذبههای گردشگری بینظیر ایران از شرق تا غرب، و از شمال تا جنوب کشور آنقدر فراواناند که حتی برخیموارد، برای ما ایرانیان هم ناشناخته ماندهاند. عضو ستاد تسهیلات سفر مازندران، با اعلام آمادگی کامل برای میزبانی از مسافران نوروزی، گفت: یک نگرانی در غرب استان بهدلیل نواقصی که ناشی از برف پیش آمده بود داشتیم که این نواقص با تلاش مسئولان محلی، رفع شد. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین از آمادگی مازندران برای اسکان 650 هزار مسافر در هر شب خبر داد و افزود: این امکان، در هتلها و متلها، زائرسراها، مدارس، ویلاها و خانههای استیجاری برنامهریزی شده است. بزرگنیا، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت شهرستان گلوگاه در ورودی شرقی مازندران، اظهار داشت: این شهرستان با وجود جنگل و چشمهسارهای زیبا و دریای آرام، ناشناخته است، باید نواقص موجود در مسیر گردشگری را رفع کنیم تا گلوگاه مازندران به جایگاه اصلی خود برسد. وی در پایان، به فرماندار و سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلوگاه، پیشنهاد داد: تورهای گردشگری و کمپهای ارزانقیمت را در این شهرستان راهاندازی کنند. به گزارش فارس، تعلل برخی ادارات شهرستانی و استانی در صدور مجوزهای لازم و درگیر کردن متقاضیان با مسائل اداری بعضاً نامربوط، عدم اختصاص اعتبارات کافی دولتی به صنعت گردشگری، تعارض برخی قوانین بین منابع طبیعی، محیط زیست و میراث فرهنگی و گردشگری، از جمله عواملی است که سرمایهگذاریهای ریز و درشت در صنعت توریسم را با مشکل مواجه کرده است. انتهای پیام/86001/ح40
92/12/20 - 12:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]