تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844973893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موضع گيري مسئولان ديپلماسي رگه هايي از ضعف را به همراه دارد / الزام جلوگيري از حاشيه هاي داخلي و خارجي توافقنامه ژنو


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۲۱ق.ظ)
سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس: موضع گيري مسئولان ديپلماسي رگه هايي از ضعف را به همراه دارد / الزام جلوگيري از حاشيه هاي داخلي و خارجي توافقنامه ژنو گروه سياسي
به گزارش خبرگزاري موج، تهديدهاي آمريکا بر عليه ايران از نوع توخالي و پوچ است، بر عقيده کارن کوايتکوفسکي يکي از مسئولين سابق پنتاگون اين گزينه آمريکا را واقعا ارزشي براي آن قائل نبود زيرا کشورش را در حال ورشکستگي دانست. بدهي‌هاي بسيار زيادي و استقراض را مانع آن دانست که آمريکا را دا جايگاهي قلمداد کند که بتواند به همچين تهديدهايي جامه عمل بپوشانيم.
اما تهديد ها که به قولي، کُنتر نمي اندازد و پاسخي دريافت نمي کند ؛ زماني که جان کري، وزير امور خارجه امريکا ادعا مي کند اگر واشنگتن به اين نتيجه برسد که ديپلماسي در قبال برنامه انرژي هسته‌اي ايران شکست خورده است، در رابطه با حمله نظامي به اين کشور، ترديد نخواهد کرد.
کوايتکوفسکي در پاسخ به اين ادعا وزير امور خارجه آمريکا اعلام کرد که جان کري به دليل حضور در تل آويو، به دنبال خرسند نگاه داشتن حاميان خود در اسرائيل است. اين تهديد چيزي است که اسرائيلي‌ها مي‌خواهند بشنوند...بنابراين، وي دست به چنين اظهاراتي مي‌زند ؛ ما در موقعيتي نيستيم که بتوانيم اين اظهارات و تهديدها را پي بگيريم و به همين دليل من آنها را نوعي ادبيات پوچ قلمداد مي‌کنم و همچنين تصور مي‌کنم خود اسرائيل هم اين تهديدها را پوچ قلمداد مي‌کند که اين امري خوب است.
واشنگتن و تل آويو با دستاويز قرار دادن اين اتهام کذب، ايران را پي در پي با «گزينه نظامي» تهديد کرده‌اند.
در خصوص همين تهديدات با سيدحسين نقوي حسيني سخنگوي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت و گويي را انجام داده ايم که به شرح زير است:

تهديدات و گزينه نظامي آمريکا بر عليه ايران، به نظر شما نشاط گرفته از چيست؟
گفتمان تهديدي که ايالات متحده آمريکا در پيش گرفته حاکي از شدت فشارها و لابي هاي صهيونيستي در اين کشور است ؛ امروز شاهد اين موضوع هستيم که پس از توافقنامه جمهوري اسلامي ايران با 1+5 ، تنها آمريکا اقدام به تهديد بر عليه ايران کرده است و ساير کشورهاي اروپاي حاضر در اين توافقنامه اصلا به اين موضوع ورود پيدا نکردند.
لابي هاي صهيونيست نيز خواهان شکل گيري روابط بين جمهوري اسلامي ايران و آمريکا نيست و هميشه سياست هاي خصومت آميز خود را داشته است زيرا بهترين بهره برداري آنها از اين موضوع مي برند.

اين تهديدات، تا چه حدي مي تواند به موضع گيري ايران در توافقنامه هسته اي برگردد؟
بر اساس توافقنامه ژنو، جمهوري اسلامي ايران توافقي را امضا و توافقنامه اجرايي ديگري هم تنظيم شد و دوطرف متعهد به اجراي آن شدند.
البته انتقادات به اين توافقنامه و ناراضي بودن بخش عمده اي از ملت ما دربرابر اينکه امتيازاتي را در حوزه هسته اي کشور بخواهيم از دست بدهيم و حتي سطح غني سازي را از 20درصد کاسته شود، به شدت مخالف بودند.
اما علارغم مخالفت ها و نارضايتي هاي داخلي و لکه دار شدن غرور ملي اين توافقنامه پذيرفته شد و بر اجراي آن نيز اصرار داريم.

پس تهديد چرا؟
هر از چندگاهي مقامات آمريکايي که تحت تاثير رژيم صهيونيستي هستند صحبت هايي نظير تهديد نظامي مي کنند و اين برخلاف روح توافقنامه ژنو و برخلاف تعهدي است که 1+5 به جمهوري اسلامي ايران داده است.

انقدر ضعيف هستيم که بايد چنين جنگ رواني برعليه ما راه اندازي شود؟
آمريکايي ها بر اين نکته واقف هستند که ايران قادر است هر نوع تهديد را در هر جاي دنيا در نطفه خفه کند ؛ آمريکايي ها جرات حتي شليک يک گلوله را هم به سمت ما ندارند زيرا آگاهي دارند که جمهوري اسلامي ايران پاسخي دندان شکن و محکم به آنها خواهد داد و اقدام متناسب با تهديد سخت آنها به گونه اي است که خودشان به شدت شرمنده شوند.

عدم پاسخگويي مناسب، اين عرصه را براي آمريکا باز نگذاشته است؟
شايد استنباط آمريکايي ها و متحدان 1+5 آن باشد که حضور جمهوري اسلامي ايران بر سر ميز مذاکره ناشي از ضعف ما باشد اما متاسفانه بايد به اين موضوع هم اشاره کنم که در بيانات بعضي از مسئولين سياسي کشور، رگه هايي از اين ضعف نشان داده شده که مورد انتقاد است.
آمريکايي ها بايد بدانند جمهوري اسلامي ايران بر پايه استقلال خودش راه و آرمان هاي خود را ادامه مي دهد و چنان پاسخ کوبنده اي به هر تجاوز مي دهد که براي هميشه آنها را نديم و پشيمان کند.

موضوع ديگري که در صحبت هاي مسئولين غرب به تازگي نمايان شده است، حقوق بشر و حمايت از تروريسم است، اين دومورد در توافقنامه هست؟
قبلا نيز اعلام کرده ايم که گفت و گوها و توافق ما با 1+5 تنها پيرامون مسائل هسته اي است و هر گونه حرکت تهديد آميز ، تحريم و مقابله با جمهوري اسلامي ايران قطعا توقف اجراي موافقت نامه هسته اي را دربردارد و جمهوري اسلامي مي تواند بر سر فعاليت هاي نخست خود بازگردد.

اگر اين توافقنامه متوقف شود، متضرر مي شويم، فعاليت هسته کشور ما تعليق شده ، نه آمريکايي ها؟
آمريکايي ها تنها درصدد آن بودند که در فضاي افکار عمومي جهان وجه اي منفي از ايران معرفي کنند که ايران اهل گفت و گو و مذاکره نيست و ما براي يکبار به دنيا ثابت مي کرديم که هم اهل گفت و گو هستيم و هم اهل مذاکره هستيم.

مذاکرات انجام شده و پاي مقامات اروپايي به ايران باز شده است، اما آنها سوءاستفاده هاي متفاوتي را اين قضيه برده اند، ارزيابي شما چگونه است؟
در يک سال اخير توافقنامه هسته اي جمهوري اسلامي ، حاشيه هاي فراواني را در داخل و خارج کشور براي ما به همراه داشت.
در حالي که دور جديد مذاکرات هسته اي ميان جمهوري اسلامي ايران و گروه 1+5 آغاز شده سفر کاترين اشتون به عنوان مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا به ايران از اهمين بسياري برخوردار است و نشان دهنده مصمم بودن طرفين براي ادامه مذاکرات هسته اي و به سرانجام رساندن آن است.
اما نکته اي که وجود دارد، در اين سفر تنها درباره موضوع هسته اي گفت وگوي و تبادل نظر صورت نمي گيرد، بلکه يکي از مهم تري دستورکارهاي اين سفر بحث بهبود رابطه ميان ايران و اتحاديه اروپا است و بنده فکر مي کنم در اين سفر نقطه نظرات طرفين به هم نزديک تر مي شود و زمينه همکاري ميان ايران و اتحاديه اروپا در ادامه را بهتر فراهم مي کند.

اين سفر تبليغاتي نبود؟
اين روزها مسائلي درباره تبليغاتي بودن سفر کاترين اشتون به ايران مطرح مي شود که در اين رابطه بايد به اين موضوع توجه کرد که تمام سفرهاي ديپلماتيک تبليغاتي است و تبليغات در اين سفرها به اين معنا است که به جامعه جهاني نشان داده شود که دو طرف مي خواهند با يکديگر گفت وگو کنند و عدم سفر هم به اين معنا است که خصومت ميان دو طرف وجود دارد و اين سفر نشان دهنده نصميم طرفين براي ادامه مذاکرات است.

اتفاقات و ديدار با فعالان فتنه چطور؟
دستگاه ديپلماسي به عنوان متولي اين امور بايد پاسخگوي اتفاقات و اقدامات خارج از عرف اشتون باشد.
ورود کاترين اشتون به مسائلي که براي ايران چالش برانگيز است قطعا به نوعي دخالت در امور داخلي جمهوري اسلامي است، قطعا اظهارات اشتون درباره حقوق بشر و ديدار با فعالان فتنه خارج از عرف ديپلماتيک بوده و وي حق و اجازه اين گونه اقدامات را نداشته است از طرفي ديگر به طور حتم نبايد اجازه داده مي شد که يک نماينده اتحاديه اروپا در امور داخلي کشور دخالت کند.

شايد اصلا براي پيگيري موضوع حقوق بشر به ايران مي آيند؟
حضور اشتون در ايران با هدف بررسي و پيگيري موضوعاتي مانند حقوق بشر نيست بلکه وي بايد در اين سفر فقط مناسبات ايران با اتحاديه اروپا را پيگيري مي کرد.
به طور حتم وزارت خارجه بايد پاسخگوي اين اتفاقات و اين اقدامات باشد زيرا اين وزارتخانه نبايد اجازه ملاقات اشتون با فعالان فتنه را مي داد حتي اگر قرار بود اشتون با فعالان زن ديداري داشته باشد نبايد با مجرمان و متهمان فتنه ملاقاتي انجام مي‌شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن