تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را با اعتقاد و دوستى محمد و آل پاكش و با تسليم در ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833778739




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت‌وزیرکشورازواکنش‌رهبری‌به‌خبرحمله‌نظامی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روایت‌وزیرکشورازواکنش‌رهبری‌به‌خبرحمله‌نظامی
"ما همه شیوه‌ها را پیش رو داریم. روزهایی در شورای امنیت بود که به ما پیغام می‌آوردند که فلان ساعت و فلان روز به شما حمله می‌شود. اسناد آنها موجود است. ما وقتی این موارد را بررسی می‌کردیم و به اطلاع رهبر انقلاب می‌رساندیم، ایشان در حاشیه آن می‌نوشتند آنها هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند، اما احتیاط‌های لازم را داشته باشید."
کد خبر: ۳۸۵۶۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۷ - 10 March 2014


وزیر کشور با تاکید بر اینکه خودش، واعظ طبسی و نمایندگان مجلس با ابقای فروزان‌مهر به عنوان استاندار موافق بودند، دلیل تغییر وی را "رسیدن موج تقاضای تغییر به استان خراسان رضوی" دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان رضوی ضمن تشکر از حضور صالحی امیری رئیس کتابخانه ملی در این مراسم، به سبب دوستی‌اش با رشیدیان استاندار جدید خراسان رضوی گفت: من از روز اول نظرم این بود که آقای فروزان‌مهر به عنوان استاندار خراسان رضوی بمانند و در نخستین روزهای مسئولیتم در وزارت کشور که به مشهد‌ آمدم، به وی گفتم که بمان و کارت را انجام بده.

موافقت خودم، واعظ طبسی و نمایندگان مجلس با ابقای فروزان‌مهر

وی افزود: حتی خدمت واعظ طبسی هم رسیدیم و به ایشان گفتم که آیا از ماندن آقای فروزان مهر راضی هستید که پاسخ دادند بله؛ موافقم و حتی نمایندگان هم موافق ماندن وی بودند و ما نیز به آقای فروزان‌مهر گفتیم که شما تثبیت شده‌اید.

وزیر کشور با بیان اینکه فروزان‌مهر با سیاست‌های دولت همراه بود، به علت تغییر استاندار خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: همانگونه که روند انتخاب استانداران را داشتیم و بحث جابجایی‌ها انجام می‌شد، تقاضا برای جابجایی در استان خراسان رضوی هم مطرح شد و رفته رفته این تقاضا تبدیل به موج شد تا تغییر در این استان نیز صورت بگیرد.

"من از روز اول با فروزان مهر طی کردم که اگر تغییری نیز حاصل شد، شما در گزینه‌های ما در وزارت کشور خواهید ماند. حتی نمایندگان و امام جمعه 2 و 3 استان هم متقاضی استانداری ایشان (فروزان‌ مهر)‌ در استان‌هایشان بودند. اما چون بنای تغییر در آن روزها را نداشتیم، این امر میسر نشد و سرانجام تقدیر امروز در جابجایی آقای فروزان مهر رقم خورد."

رحمانی‌فضلی در ادامه با بیان اینکه واقعیت امر این است که گزینه‌های مختلفی برای استانداری خراسان رضوی هم در واقعیت و هم در فضای مجازی مطرح بود، تصریح کرد: در فضای مجازی اینترنت، سایت‌ها و اس ام اس‌ها هر روز یک استاندار جدید انتخاب می‌شد و حتی نیز بعضی‌ها تا دادن حکم در این فضا پیش رفتند که اسم برخی از آنها نیز به ذهن من نیامده بود.

در حق نجار کم‌لطفی شد و تا مرز ظلم نیز پیش رفت

وزیر کشور ادامه داد: پیشنهادهای مختلفی برای من برای انتخاب استانداری خراسان رضوی رسید و آخرین گزینه نیز معرفی آقای نجار بود که حقیقتا گزینه بسیار بسیار مناسبی برای استانداری خراسان رضوی بودند و شناخت من نه به چند روز اخیر بلکه به زمانی که در صدا و سیما و دیوان عدالت بودم بر می‌گردد. او فردی انقلابی و در مسیر سیاست‌های دولت دکتر روحانی است. لذا به ایشان نیز این پیشنهاد را دادیم، اما به نظرم در حقشان کم لطفی شد و حتی تا مرز ظلم هم پیش رفت.

وی با بیان اینکه عناوین غیر منصفانه‌ای را به آقای نجار نسبت دادند و مواردی را برخی رسانه‌ها مطرح کردند که در آن زمان آقای نجار نسبت به آن موضوع شاکی شده بود و حتی حکم قضایی را نسبت به تهمت‌زنندگان دریافت کرده بود، گفت: من به شخصه خواستم که امروز آقای نجار در مراسم تودیع و معارفه باشد تا از وی در برابر اتهاماتی که وارد کردند دفاع کنم. چرا که بنده اسم وی را مطرح کرده بودم. آقای نجار انسانی خوش‌فکر و سیاستمدار هستند.

رشیدیان برای استانداری خراسان رضوی مطرح نبود

رحمانی فضلی بر همین اساس در ادامه از انتصاب اسماعیل نجار به عنوان معاون خود در وزارت کشور خبر داد و گفت: هم آقای نجار معاون بنده هستند و هم آقای فروزان‌مهر معاون اقتصادی وزارت کشور خواهند شد و حکم‌هایشان نیز صادر شده است.

به گفته وزیر کشور، رشیدیان از گزینه‌های مطرح برای استانداری بود، اما نه برای استانداری خراسان رضوی و با توجه به سوابق آقای رشیدیان و با همکاری دفتر مقام معظم رهبری و با وساطت دوستان مشترک قرار شد در خدمت ایشان باشیم.

وی با بیان اینکه رشیدیان نیرویی بسیار بسیار مناسب، خوش‌فکر و اهل مشورت هستند و نگاه جامع و کامل و ارتباطات موثر در سطح ملی با دستگاه‌های مختلف دارد و می‌تواند برای استان خراسان رضوی انسانی تاثیرگذار باشد، گفت: بنده نیز وظیفه خود می‌دانم که کمک ویژه‌ای به ایشان داشته باشم و مشهد به عنوان یک شهر ملی می‌طلبد که همه ظرفیت‌ها را برای توسعه آن به کار گیریم.

رحمانی فضلی خاطر نشان کرد: ما باید شاکر خداوند متعال باشیم. ایران هم‌ اکنون ابراهیم‌وار در گلستان منطقه است و ما با داشتن تهدیدهای فراوان و بی‌ثباتی‌ها و خشونت‌ها در امنیت و آرامش کامل به سر می‌بریم.

وزیر کشور با بیان اینکه منشاء و مبدا همه ناآرامی‌ها آمریکاست و آنها به دنبال تامین منابع خود در منطقه هستند، تصریح کرد: مظهر مقابله با آمریکا ایران است. ایران وادی استقلال، عزت و مقاومت در برابر آمریکا را ترسیم کرد. آنها یعنی آمریکایی‌ها آرزو دارند که افراط‌گری در ایران سربزند، اما با لطف خدا و هوشیاری مردم و هدایت رهبری در شرایط خوبی هستیم و امروز نسبت به سال‌های قبل ثبات، امنیت و آرامش افزایش یافته است.

وی خاطر نشان کرد: تبلیغات گسترده‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران به راه افتاده است. شما سال گذشته را به یاد بیاورید که چه اختلافات شدیدی بین گروه‌های سیاسی و سران قوا در جریان بود و آمریکا با افزایش اختلاف، یاس و نا امیدی به دنبال زدن جرقه‌ای در انتخابات بود تا دامنه اختلافات و درگیری‌ها را فراتر از حوزه سیاسی یعنی حوزه اقتصادی ببرند و این تحلیل آنها و رسانه‌هایشان بود و به صورت عملیاتی نیز این کارها را رو کردند.

رحمانی فضلی در ادامه به انتخابات 24 خرداد 92 اشاره کرد و گفت: اما مردم با انتخابات یک بار دیگر بصیرت و هوشیاری و ارادت خود به رهبری و ثبات و وفاداری به انقلاب را اثبات کردند. مردم با حضور حداکثری در انتخابات حماسه سیاسی را رقم زدند و کسی را انتخاب کردند که در کسوت روحانیت و پیرو امام و رهبری آزمایش پس داده بود.

با انتخاب روحانی کشور دارای ثبات اقتصادی شد

وزیر کشور افزود: مردم با انتخاب آقای روحانی امیدوار شدند و ثبات اقتصادی در کشور ایجاد شد. وحدت و اتحاد بیشتر و بیشتر شد.

وی در ادامه به سفر رئیس جمهور به نیویورک و دستاوردهای آن اشاره کرد و افزود: دکتر روحانی در نیویورک چهره جدیدی از ایران در عرصه بین‌المللی به نمایش گذاشت. خیلی‌ها ایران را مبدا و شروع خشونت‌ها می‌دانستند و آن را به عنوان تروریسم و ضد حقوق بشر معرفی می‌کردند و اسلام‌هراسی را رواج دادند، اما وقتی از زبان رئیس جمهور صدای مبارزه با افراطی‌گری را شنیدند، مبارزه با افراطی‌گری را متوجه شدند و این موجب عزت ایران است و ما باید این بیرق و این پرچم را بر فراز دنیا برافراشته نگه داریم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: ملت ایران حضور چشم‌گیری در 13 آبان و 22 بهمن داشتند و با همه سال‌ها متفاوت بود. ما یادمان نرود چه روزهایی را در 2،3 سال اخیر در کشور داشتیم که ساعت به ساعت نرخ ارز تغییر می‌کرد و به صورت روزانه و هفتگی بخش‌نامه‌های اقتصادی تغییر می‌کرد و سرمایه‌گذار نمی‌دانست که چه باید بکند. به هر حال ما این شرایط را پشت سرگذاشتیم و الان با امید و تدبیر مسیر را به گونه‌ای طی می‌کنیم که مظهر ارتباطات و تماس‌های اثرگذار هستیم.

وزیر کشور افزود: تعداد مسافرت‌ها به ایران چه شخصیت‌های سیاسی و چه شخصیت‌های اقتصادی در حال افزایش است و این نشان‌دهنده آن است که ایران را قبول کرده‌اند و آخرین موضوعی که با ما توافق کردند هم مسئله هسته‌ای بود.

وی در ادامه با بیان این مطلب که در مورد موضوع هسته‌ای تحلیل‌های مختلفی می‌شود، اما بگذارید بنده که حداقل 8 ، 9 سال در جریان این قضیه بودم، چه در دوران‌هایی که در صداوسیما بودم، چه زمانی که قائم مقام شورای امنیت بودم و چه زمانی که در دیوان محاسبات خدمت کردم، تحلیل خود را بگویم، افزود: در چند سال گذشته شرایطی پیش آمد که باید ذکر شود و باید این موضوعات از حالت محرمانه در بیاید. آنها هر کاری که می‌خواستند با ایران کردند و ما نیز هزینه‌های زیادی پرداخت کردیم. روزهایی بود که در مورد 2 و 3 سانتریفیوژ بحث می‌کردند، اما الان 19 هزار سانتریفیوژ را قبول کرده‌اند. انرژی هسته‌ای را به عنوان حق قانونی ایران قبول کرده‌اند و مذاکره می‌کنند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه ما نباید در تحلیل‌ها خودمان را کوچک ببینیم اظهار داشت‌: برخی‌ها تحلیل می‌کنند که مذاکره کنندگان ما آمریکایی‌ها را نمی‌شناسند و از دشمنی آنها بی‌اطلاعند، اما واقعا این تحلیل درست است؟ آقای روحانی از اولین گام‌هایی که موضوع هسته‌ای از سر گرفته شد و از زمانی که اولین سانتریفیوژ پایه‌گذاری شد در جریان بودند. آیا ایشان پیچیدگی‌های آمریکا را نمی‌شناسند؟ نباید قدرت خود را نادیده بگیریم. نباید تصور کنیم که هدایت کننده فقط آمریکا باشد. پس آن وقت قدرت 36 سال مقاومت ما کجا می‌رود و کجا باید نقل شود؟

نشستن پشت میز مذاکره اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب در اتمام حجت با دنیاست

وزیر کشور با طرح این سوال که آیا پشت میز رفتن عدول از حق است، تصریح کرد: پشت میز رفتن عدول از حق نیست، تسلیم نیست، عدم بصیرت نیست بلکه اجرای فرمایش رهبر معظم انقلاب یعنی اتمام حجت با دنیا است.

واکنش فرمانده کل قوا به خبر حمله نظامی

"ما همه شیوه‌ها را پیش رو داریم. روزهایی در شورای امنیت بود که به ما پیغام می‌آوردند که فلان ساعت و فلان روز به شما حمله می‌شود. اسناد آنها موجود است. ما وقتی این موارد را بررسی می‌کردیم و به اطلاع رهبر انقلاب می‌رساندیم، ایشان در حاشیه آن می‌نوشتند آنها هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند، اما احتیاط‌های لازم را داشته باشید."

رحمانی فضلی با بیان اینکه ما مذاکره را به معنای مبارزه می‌دانیم و همانگونه که مقاومت 8 ساله را مبارزه دانستیم و ایستادیم در این امر نیز با قدرت می‌ایستیم، تاکید کرد: باید پشت سیاست‌های کلانی که اجماع روی آن برقرار است، بایستیم. البته حق مردم است که از ارزش‌های خود دفاع کنند. مردم به رهبری و رئیس جمهور اعتماد کردند و به نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی اعتماد و اعتقاد دارند و کار را واگذار کرده‌اند. باید تحلیل درست کنیم.

مذاکره را مبارزه می‌دانیم، آمریکا در شرایطی نیست که تعیین‌کننده باشد

"آمریکا در شرایطی نیست که تعیین کننده باشد. بعد از فروپاشی شوروی آمریکا دیگر توان یکه‌تازی را ندارد. آمریکا از درون دچار تزلزل است. آمریکا مگر به کدام حوزه ما نفوذ کرده و موفقیت به دست آورده است؟ آیا در افغانستان موفق بودند؟ آیا در عراق موفق بودند؟ آیا در سوریه که برای آن روزشمار سقوط تعیین کرده بودند موفق بودند؟ بنابراین وقتی چنین دولتی در اوج ضعف است ما باید از اوج قدرتمان استفاده کنیم."

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه 2 سیاست پیش‌برد اهداف انقلاب و نگاه به سیاست‌های رهبری را مورد توجه خود قرار داده به موضوع اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت:‌ ما که تعارف نداریم. بنده در دوره‌ای به عنوان رئیس دیوان محاسبات بودجه کشور را تصویب می‌کردم در خیلی از موارد بین قوا و دستگاه‌ها اختلاف پیش می‌افتاد که در آن موقع دیوان حکم می‌شد. ما واقعا شرایط نامطلوب اقتصادی داشتیم و رشد 5- درصدی خطرات مضری برای کشور داشت.

شهادت می‌دهم روحانی بارها جلوی برداشت پول از بانک مرکزی ایستاده است

وزیر کشور ادامه داد: از زمانی که دولت جدید مستقر شد، امید زیادی در بین مردم بوجود آمد و حقیقتا نیز تصمیمات درستی نیز اتخاذ شده است. بارها در هیئت وزیران پیش آمد که برخی از چهره‌های اقتصادی پیشنهاد برداشت پول از بانک مرکزی را دادند، اما من شهادت می‌دهم که شخص دکتر روحانی جلوی آنها ایستاد. او مرد عمل و تجربه است و می‌داند که این کار تورم ایجاد می‌کند.

رحمانی فضلی بر همین اساس تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی که رهبر انقلاب سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند، اقتصاد کشور را یک اقتصاد مستحکم، پویا، قوی، درون‌گرا، رقابتی و قابل عرضه به نظام بین‌الملل خواهد کرد و این شدنی است و تعبیر رهبری نیز بر این مسئله است که همه باید قادر باشیم روی پای خود بایستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به ظرفیت‌های داخلی استان‌های کشور و بر لزوم استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد و گفت: باید اقتصاد مقاومتی را مبتنی بر نظام برنامه‌ریزی جامع پیش ببریم و دولت این اراده را در خود می‌بیند.

اعتدال در برابر خشونت و افراط است، نه در برابر عدالت

وزیر کشور در ادامه با انتقاد از برخی تعبیرهای صورت گرفته از شعار اعتدال گفت: بنده اخیرا دیده‌ام که عده‌ای اعتدال را در برخی از رسانه‌ها و روزنامه‌ها نقطه مقابل عدالت معرفی کرده‌اند و از تحلیل‌های بزرگان استفاده‌های سیاسی می‌کنند، اما کی آقای روحانی گفتند که اعتدال مقابل عدالت است؟ از نظر ایشان اعتدال طریقت، روش و شیوه حرکت است و اعتدال در برابر خشونت و افراط قد علم می‌کند. اعتدال در برابر عدالت نیست، اما چرا عده‌ای اصرار بر این تحلیل دارند؟ نباید واژه‌ها را تفسیر به معانی دلخواه خود کنیم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: ما در برابر دشمنان از همه حقوقمان دفاع می‌کنیم. اگر دشمن حقوق ما را قبول کند حاضریم در نظام بین‌الملل با آنها کار کنیم. همه باید تابع قانون باشیم و کشور را به سمت معیار اصلی یعنی اعتدال و قانونمداری پیش ببریم.

انتقاد باشد، حاشیه‌سازی نباشد

وی با بیان اینکه ما باید قدر شرایط کشور و رئیس جمهوری که هماهنگ با مقام معظم رهبری و پیرو امام و خون شهداست را بدانیم، گفت: کشور ما کشور دموکراتیکی است و انتقاد در آن باید باشد و اگر انتقاد نباشد راه‌ها اصلاح نمی‌شوند، اما حاشیه‌سازی نکنیم. واقعا فرصت این کارها را نداریم و اگر می‌خواهیم کشور پیشرفت کند باید از حاشیه به دور باشیم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن