واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۱۱ق.ظ)
رئيس کميسيون عمران مجلس تأکيد کرد: ساخت و ساز مسکن در کشور صنعتي نيست / لزوم تجهيز زيرساخت هاي عمراني روستاها از دولت انتظار داريم که با اهتمام بيشتر و حمايت از روستا و روستاييان در همه ابعاد، زمينه توسعه کشور را در بخش عمران و زيرساخت روستاها فراهم کند.
سيدمهدي هاشمي، رئيس کميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي، درباره توجه به طرح و پروژه هاي روستايي به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: رسيدگي و توجه کافي به وضعيت عمراني و زيرساختي روستاهاي يکي از مسائلي است که همواره مورد تأکيد مجلس قرار دارد و از همين سو از دولت نيز اين انتظار را داريم که با اهتمام بيشتر و حمايت از روستا و روستاييان در همه ابعاد، زمينه توسعه کشور را در اين بخش ها فراهم کند.
وي ادامه داد: با توسعه عمراني و زيرساختي روستاها، ضمن حفظ نيروي کار بومي در مناطق روستايي و عدم محاجرت به شهرها، دولت مي تواند ضمن روي آوري به توليد محصولات کشاورزي و صادارت محور شدن آنها، زمينه بهره بري در شهرها را هم فراهم کند.
نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در مجلس شوراي اسلامي درخصوص وضعيت مسکن مهر و مسکن اجتماعي نيز گفت:
در بررسي هاي بودجه اي که انجام شد، هيچ طرحي مبني بر مسکن اجتماعي مطرح نشد و پيش بيني هايي که براي مسکن مهر از سال هاي گذشته براي تحقق وعده هايي که به مردم ارائه شده بود، بررسي و تصويب شد.
وي درخصوص ميزان اعتبار مسکن مهر در بودجه نيز اشاره داشت و تصريح کرد: اعداد و ارقامي که در بودجه در نظر گرفته شده است، کافي نيست و تنها در حد رفع تعهدات قبلي اين پروژه است.
هاشمي درباره ارزيابي خود از روند واگذاري ها، افزود: قطعا روندي که امروز اقتصاد کشور در بحث واگذاري ها و سياست هاي اصل44 طي مي شود، مطلوب نيست و مجلس نيز همواره از طريق واگذار کردن آنها مشکل داشته است؛ مجلس نيز زماني که در واگذاري ها، عملکرد شفاف و قابل انتظاري را مشاهده نمي کند طبيعي است که با اين روند کمي مخالفت داشته باشد.
هاشمي همچنين در مورد واردات مصالح ساختماني غيراستاندارد تأکيد کرد: موضوع استاندارد سازي ساختمان و در تقدم آن استفاده از مصالح ساختماني مرغوب به عنوان يکي از نکات مهم و کليدي بايد مورد توجه قرارگيرد؛ عدول از اين موضوع موجب بروز خسارت هاي جبران ناپذيري؛ به ويژه در خصوص جان انسان ها خواهد شد، بنابراين بايد موضوع ممنوعيت واردات و استفاده از مصالح ساختماني غيراستاندارد مورد توجه و نظارت جدي قرار گيرد.
وي افزود: انتظار داريم با توجه به اينکه بکارگيري مصالح ساختماني فاقد استاندارد جان انسان ها را تهديد مي کند به هيچ وجه اجازه واردات اين محصولات داده نشود و با واردکنندگان کالاهاي بدون استاندارد برخورد جدي صورت گيرد.
نماينده مردم تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر در مجلس در خصوص جايگاه ايران در بحث صنعتي سازي ساختمان گفت: متأسفانه با وجود اينکه مبحث صنعتي سازي در بخش مسکن يک مصوبه قانوني است و در برنامه پنجم توسعه بر آن تأکيد شده است درصد خيلي کمي از ساخت و سازهاي صورت گرفته به صورت صنعتي است.
رئيس کميسيون عمران مجلس در ادامه درباره اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها بر اکثر بخش هاي اقتصادي اثرگذار خواهد بود، گفت: هدفمند شدن يارانه ها به خصوص در حوزه حمل و نقل و حامل هاي انرژي موضوعي است که بر اکثر بخش هاي اقتصادي اثر گذار است و هزينه ها را به نوعي افزايش خواهد داد.
وي درخصوص تأثيرات هدفمند سازي يارانه ها بر ساير بخش هاي اقتصادي، اشاره اي داشت و تصريح کرد: با انجام بررسي هاي لازم در خصوص آثار هدفمند کردن يارانه ها بر بخش هاي ديگر اقتصادي همچون حوزه مسکن مي توان به صورت قطعي اظهارنظر کرد؛ به نظر مي رسد در صورت اجراي دقيق مرحله دوم طرح هدفمندسازي يارانه ها تکليف اوضاع اقتصادي روشن تر شود، افزود: اگر مرحله دوم هدفمند کردن يارانه ها به صورت دقيق اجرا شود، شرايط اقتصادي سريعتر روبه ثبات خواهد رفت.
هاشمي تأکيد کرد: تا زماني که بحث يارانه ها تعيين تکليف نشود، همواره ممکن است، يک تورم انتزاعي را در پيش داشته باشيم و نگراني از عدم ثبات ادامه پيدا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]