تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825818057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازندگان مسکن، کيفيت را فداي سود شخصي نکنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۴۶ق.ظ)
سازندگان مسکن، کيفيت را فداي سود شخصي نکنند عضو انجمن مفاخر معماري ايران و صاحبنظر در حوزه فناوري ساخت با اشاره به رواج غير کارشناسي و بيش از حد استفاده از پکيج هاي ساختماني در سيستم گرمايشي آپارتمان هاي مسکوني طي سال هاي اخير گفت: سازندگان اگر بدنبال کسب منافع اقتصادي بيشتر هستند بايد از راهکارهاي اقتصادي کارشناسي شده و کيفي سازي استفاده کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، حسين پرهمت خاطرنشان کرد: واقعيت اين است که به رغم ورود تکنولوژي هايي مانند پکيج به عرصه ساخت و سازهاي کشور، هنوز فضاي مناسب براي نصب اين سيستم در ساختمان ها و آپارتمان هاي مسکوني طراحي نشده است و شهرداريها نيز همچنان در تعريف راهکارهاي اساسي براي تاسيسات ساختماني در سردرگمي به سر مي برند.
وي با تاکيد بر اينکه در زمينه نظارت و کنترل بر نصب تاسيسات گرمايشي مناسب بايد راهکاري اساسي از سوي مسئولان انديشيده شود، گفت: سازندگان مسکن نبايد به خاطر مختصر فضايي که با حذف موتورخانه هاي مرکزي و جايگزيني سيستم پکيج ، مي توانند به عنوان پارکينگ اختصاص داده و جداگانه آن را بفروشند، کيفيت را کاهش دهند و سلامت مردم را به مخاطره اندازند.
پرهمت ادامه داد: راهکار کسب منافع اقتصادي بايد از طريق افزايش کيفيت در ساخت و سازها از سوي سازنده دنبال شود و در اين زمينه درجه بندي ساختمان ها بايد از سوي مسئولان مورد توجه و اجرا قرار بگيرد.
وي با بيان اينکه بساز و بفروش ها امروزه براي بهره وري مالي بيشتر به جاي تامين سيستم موتورخانه مرکزي اقدام به نصب پکيج مي کنند گفت: علاوه بر مباحث مربوط با ايمني و سلامتي و همچنين مديريت بهينه مصرف انرژي از نظر طول عمر و کيفيت عملکرد، سيستم گرمايشي موتورخانه هاي مرکزي را نسبت به پکيج هاي ساختماني ارجح مي دانم.
پرهمت با بيان اينکه اساسا سيستم گرمايشي پکيج بايد به عنوان سيستم گرمايشي رزرو و نه سيستم گرمايشي اصلي در ساختمان ها نصب شود، اظهار کرد: پکيج هاي ساختماني بايد در ساختمان ها حالت رزرو داشته باشند تا در صورت خرابي موتورخانه و تا زمان تعمير آن، به صورت موقت در کوتاه مدت مورد استفاده قرار گيرد.
وي ادامه داد: اما اينکه گرمايش کل ساختمان در تمام زمان ها با استفاده از پکيج صورت بگيرد حداقل براي ساختمان هاي با متراژ کمتر از 120 مترمربع توصيه نمي شود و مسئولان نبايد به اين ساختمان ها اجازه نصب پکيج بدهند.
عضو انجمن مفاخر معماري ايران افزود: از سوي ديگر مسئله مهمتري که در ارتباط با اين پکيج ها مطرح است آنکه پکيج ها براي احتراق به اکسيژن نياز دارند که تمام اين اکسيژن را از محيط داخل آپارتمان مي گيرند و چون براي تامين حرارت گرما يا ابگرم دايما در حال کارکردن هستند، حجم اکسيژني که سهم تنفس ساکنان اپارتمان است اما صرف احتراق پکيج مي شود،خيلي زياد است.
وي خاطرنشان کرد: نکته مهمتر اين است که عمده پکيج هاي ساختماني در آشپزخانه ها نصب مي شوند و اين در حالي است که در اشپرخانه به علت مصرف گار براي پخت و پز، محدوديت اکسيژن به مراتب بيشتر است و بنابراين مخاطرات ان افزايش مي يابد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن