تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827600057




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سال 92 و ظهور پنجمین گفتمان در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
سال 92 و ظهور پنجمین گفتمان در ایران

سال 92 و ظهور پنجمین گفتمان در ایران
دولت‌های ایران حاصل اشتباهات دولت‌های قبل خود هستند و مردم با رای به دولت‌های جدید سعی می‌کنند نواقص گذشته را جبران کنند و دولت‌های جدید نیز با توجه با این خواسته مردم، شیوه‌های جدیدی از حکومت‌داری را پیاده می‌کنند.
مصطفی داننده: در کمتر کشوری می‌توان تغییر گسترده در گفتمان دولت‌های مختلف را مشاهده کرد. از شرق تا غرب جهان، دولت‌ها سعی می‌کنند با تمام اختلاف‌ها یک مسیر مشخص را طی کنند؛ مسیری که از ابتدا برای رسیدن به یک هدف نهایی ترسیم شده است. ایران، از این حیث متفاوت است، سرزمینی که تاکنون دولت‌های مختلف با ویژگی‌های متفاوت را در خود دیده است. 11 دولت و 7 رئیس جمهور، که هرکدام از آنها‌ با توجه به شعارها و عملکردشان به نامی خاص شناخته می‌شوند؛ از دولت جنگ و سازندگی تا دولت توسعه سیاسی و مهرورزی و امروز دولت اعتدال. دولت‌های جمهوری اسلامی با توجه به مقتضیات زمان، استراتژی مشخصی را برای خود انتخاب می‌کردند.

بعد از دولت‌ عزل شده بنی صدر، حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای به عنوان سومین رئیس‌جمهور ایران در عرض یک سال، ریاست قوه مجریه را به دست گرفتند و بعد از مدتی، میر حسین موسوی را به عنوان نخست وزیر انتخاب کردند. دولت مهندس موسوی زمانی شکل گرفت که عراق با یک حمله گسترده، شوک بزرگی را به کشور تازه انقلاب کرده ایران وارد کرده بود. بدین ترتیب اولویت اصلی دولت موسوی، مدیریت جنگ و تامین منابع مالی و معنوی برای جبهه‌های جنگ بود. همین موضوع سبب شد تا دولت حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای به دولت«جنگ» معروف شود. ساخت کشور بعد از جنگ هشت ساله، مهم‌ترین اولویت دولت هاشمی رفسنجانی بود. دوران هشت ساله ریاست جمهوری هاشمی با توجه به فعالیت‌های اقتصادی و سازندگی هاشمی به دوران سازندگی معروف شد و طرفداران رئیس دولت پنجم و ششم از وی به عنوان «سردار سازندگی» یاد می‌کردند.

دوران هشت ساله، ریاست جمهوری هاشمی که تماما با فعالیت‌های اقتصادی همراه بود و توسعه سیاسی و حقوق شهروندی به حاشیه رانده شده بود، موجب شد تا مردم در انتخابات ریاست جمهوری دوم خرداد رای خود را به صندوق کسی بیندازند که با شعار توسعه سیاسی به رقابت انتخابات ریاست جمهوری پای گذاشته بود. دوران ریاست جمهوری خاتمی و دوران توسعه سیاسی با حواشی زیادی همراه بود که اوج آن 18 تیر سال 78 و ماجرای استعفای نمایندگان مجلس ششم بود که زمینه اختلاف‌های سیاسی بسیاری را میان دو جریان سیاسی اصلی کشور فراهم کرد.

محمود احمدی نژاد که با شعار ساده زیستی و عدالت محوری نظر مثبت مردم را به خود جلب کرده بود در اولین اقدام اساسی خود راهی سفرهای استانی شد تا شعار عدالت خود را تحقق ببخشد. رئیس جمهور احمدی‌نژاد در جریان این سفرها از مهرورزی و مهربانی سخن می‌گفت و با ادبیات ویژه خود سعی می‌کرد مردم را بیش از پیش به خود جلب کند. دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد از پرحاشیه‌ترین دوران ریاست یک رئیس قوه مجریه بوده است. حالا و در سال 92 مردم با یک گفتمان جدید روبه‌رو شده‌اند، گفتمانی که خود را گفتمان عدالت نامید و خود را دولت تدبیر و امید معرفی کرد.

حسن روحانی در اولین گام سعی کرد خود را رئیس جمهوری فراجناحی معرفی کند و برای همین از دو جناح اصلی کشور در کابینه خود استفاده کرد از ظریف و ربیعی تا پورمحمدی و رحمانی فضلی در دولت او جای گرفتند. روحانی بعد از آن به سمت بهبود روابط خارجی با کشورهای جهان به ویژه آمریکا و کشورهای اروپایی و حل پرونده هسته‌ای ایران رفت و این به این معناست که استراتژی دولت یازدهم بهبود سطح روابط با کشورهای اروپایی و آمریکایی است و می‌شود دولت یازدهم را دولت توسعه در روابط خارجی نیز نامید. چیزی که در این میان مشخص است بیان این معناست که دولت‌های ایران حاصل اشتباهات دولت‌های قبل خود هستند و مردم با رای به دولت‌های جدید سعی می‌کنند نواقص گذشته را جبران کنند و دولت‌های جدید نیز با توجه با این خواسته مردم، شیوه‌های جدیدی از حکومت‌داری را پیاده می‌کنند.

منبع: قانون





1392/12/19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن