تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من ادب آموخته خدا هستم و على، ادب آموخته من است . پروردگارم مرا به سخاوت و نيكى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826530168




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا هواپیمای مالزی ناپدید شد؟!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چرا هواپیمای مالزی ناپدید شد؟!




خطرناک‌ترین بخش یک پرواز، زمان اوج گرفتن یا فرود هواپیماست و زمان حرکت هواپیما در آسمان به ندرت حوادثی به وقوع می‌پیوندد؛ بنابراین ناپدید شدن ناگهانی هواپیمای مالزی ایرلاینز در صبح روز شنبه بر فراز دریای جنوب چین، کارشناسان را به این فرض رسانده که هر چه اتفاق افتاده، سریع بوده و به خلبانان فرصت ارسال پیام اضطراری نداده است.





خبرگزاری ایسنا: خطرناک‌ترین بخش یک پرواز، زمان اوج گرفتن یا فرود هواپیماست و زمان حرکت هواپیما در آسمان به ندرت حوادثی به وقوع می‌پیوندد؛ بنابراین ناپدید شدن ناگهانی هواپیمای مالزی ایرلاینز در صبح روز شنبه بر فراز دریای جنوب چین، کارشناسان را به این فرض رسانده که هر چه اتفاق افتاده، سریع بوده و به خلبانان فرصت ارسال پیام اضطراری نداده است.

تحقیقات در مورد آنچه برای پرواز بویینگ 777 از شهر کوآلالامپور مالزی به مقصد پکن روی داده، ممکن است ماه‌ها و حتی سال‌ها طول بکشد.

به گفته تاد کرتیس، مهندس ایمنی سابق بویینگ که روی هواپیمای پهن‌پیکر 777 کار کرده و اکنون مدیر بنیاد Airsafe.com است، در این مرحله توجهات معطوف حقایقی است که از آنها اطلاع نداریم.

ویلیام والداک که تحقیقات سوانح را در دانشگاه امبری رایدل تدریس می‌کند، در این باره می‌گوید: اگر یک اشکال فنی جزئی وجود داشت یا حتی موضوع مهم‌تری مانند از کار افتادن هر دو موتور هواپیما، خلبانان احتمالا فرصت داشتند تا با پیام رادیویی کمک درخواست کنند. عدم درخواست کمک نشان می‌دهد که اتفاقی بسیار ناگهانی افتاده است.

با این‌ وجود، کارشناسان هشدار می‌دهند هنوز زود است هر گونه احتمالی را منتفی بدانیم. بهترین نشانه‌ها با بازیابی آمار پرواز و رکوردرهای صوتی و بررسی لاشه هواپیما به دست خواهد آمد.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، بویینگ 777 یکی از بهترین سابقه‌های ایمنی را در تاریخ هواپیمایی دارد و برای نخستین بار در ژوئن سال 1995 وارد فعالیت شد و 18 سال را بدون حادثه مرگبار سپری کرد. البته این رکورد بدون تلفات با سانحه هواپیمای آسیانا در ژوئیه سال 2013 که در جریان آن سه نفر از 307 مسافر جانشان را از دست دادند، به پایان رسید.

پرواز شنبه مالزی ایرلاینز که حامل 239 مسافر و خدمه بود، دومین سانحه مرگبار این نوع هواپیما محسوب می‌شود. دو سوم مسافران این پرواز از چین و سایرین از آسیا، آمریکای شمالی و اروپا بودند.

جان گوگلیا، یکی از اعضای سابق کمیسیون ملی ایمنی حمل و نقل آمریکا معتقد است بویینگ 777 یکی از قابل اطمینان‌ترین هواپیماهایی است که تاکنون ساخته شده‌اند.

برخی از دلایل احتمالی ناپدید شدن این هواپیما ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- از هم پاشیدن بدنه هواپیما یا خرابی موتور رولز رویس ترنت 800: با توجه به سابقه طولانی و رکورد ایمنی هواپیما، کارشناسان چنین احتمالی را بعید می‌دانند.

- آب و هوای بد: تمامی شواهد گویای این است که در زمان پرواز هواپیمای مالزی ایرلاینز آسمان صاف بوده است.

- منحرف شدن خلبان از مسیر: این احتمال نیز بعید است زیرا در این صورت رادارها می‌توانستند موقعیت هواپیما را نشان دهند.

- بمب گذاری: هواپیماهای متعددی به دلیل بمب گذاری سقوط کرده اند از جمله پرواز 103 پان ام بین لندن و نیویورک در دسامبر سال 1988 و پرواز ایرایندیا در ژوئن سال 1985 بین مونترال و لندن و همچنین پرواز یک ایرلاین فرانسوی که در سپتامبر سال 1989 در صحرای بزرگ آفریقا منفجر شد.

- ربودن: ربودن هواپیما بعید به نظر می‌رسد زیرا هواپیماربایان معمولا هواپیما را در فرودگاه به زمین می‌نشانند و معمولا درخواست‌هایی دارند اما ربودن به شیوه 11 سپتامبر 2009 که تروریست‌ها هواپیما را در اقیانوس انداخته باشند، ممکن است.

- خودکشی خلبان: دو سانحه بزرگ شامل پرواز سیلک ایر و پرواز هواپیمایی مصر در اواخر دهه 1990 روی داد که تصور می‌رود به صورت عمدی از سوی خلبانان صورت گرفت. تحقیقات دولتی هرگز رسما اعلام نکرده‌اند که این سانحه‌ها خودکشی بوده اما کارشناسان سانحه معتقد بودند اقدام عمدی خلبانان عامل آن بوده است.

- شلیک تصادفی ارتش یک کشور: در سپتامبر سال 1983 یک پرواز هواپیمایی کره از سوی یک جنگنده روسی ساقط شد.

مقامات شرکت هواپیمایی مالزی اعلام کرده‌اند این هواپیما آخرین بار 10 روز قبل بازرسی شده بود و در شرایط مناسبی بود. از سوی دیگر طبق آخرین گزارش‌ها، مالزی جست و جو و تحقیقات در مورد این سانحه را برای یافتن محل سقوط هواپیما افزایش داده است. هواپیماهای نیروی هوایی ویتنام دو لکه نفتی بزرگ را نزدیک محلی که هواپیما ناپدید شده شناسایی کرده اند اما با وجود تایید این لکه‌ها هیچ نشانه ای از لاشه هواپیما وجود ندارد.

تمامی مسافران این پرواز مورد تحقیق قرار گرفته‌اند و توجه ماموران به چهار نام معطوف شده که با گذرنامه‌های مسروقه پرواز کرده‌اند.

گروهی از کمیسیون ملی ایمنی حمل و نقل آمریکا به مالزی رفته تا به محض شناسایی محل سقوط هواپیما در محل حاضر شود.






تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن