واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مروری بر نوشته های استاندار کرمانشاه کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه بعد از اینکه وبسایت شخصی اش را راه اندزی کرد، فعالیت چشمگیری در ارائه گزارش عملکرد خود در فضای مجازی داشته که بخشی از این فعالیت ها به نقل از وبسایت شخصی ابراهیم رضایی بابادی در پی می آید.
استفاده از نظرهای کارشناسی برای تعامل با اقلیت های دینی؛
استاندار کرمانشاه به دیدار چند روز پیش خود با دستیار رییس جمهوری در امور اقلیت ها سخن گفته و افزوده که آقای ˈدرویشیˈ از روحانیونی هستند که در زمینه اقلیت ها و مذاهب اطلاعات خیلی خوبی دارند و در باره نحوه تعامل با اقلیت های اهل حق، اهل سنت و سایرین از نظرات کارشناسی ایشان بسیار استفاده خواهم کرد.
وی اظهار کرده که انشالله از آقای یونسی هم دعوت خواهیم کرد که به استان بیایند تا زمینه ارتباط و همگرایی بیشتر را در استان ایجاد کنیم.
رضایی بابادی در ادامه، آورده است که از قدیم همه مردم استان با تمام دیدگاه های مختلف به راحتی و به خوبی با هم زندگی کرده اند و نباید بگذاریم افرادی با گرایش های خاصی و با اعمال سلیقه شخصی موجبات تفرقه را ایجاد کنند.
* تعامل علمی با کشور عراق و توسعه دانشگاه های استان؛
وی همچنین از دیدار روز دوشنبه خود با ˈعلیرضا رشیدیˈ از اساتید دانشگاه رازی خبر داده و یکی از دغدغه ها و اولویت های خود را توسعه آموزش عالی در استان عنوان کرده است.
استاندار کرمانشاه گفته است که در این زمینه سعی می کند تا از همه افرادی که صاحب نظر هستند استفاده کند.
وی افزوده است که جلسه بعدی در همین روز با رییس دانشگاه علوم و تحقیقات استان کرمانشاه در باره توسعه دانشگاهی بوده است.
وی می گوید: در این دیدار یکی بحث توسعه رشته های کارشناسی ارشد و دکتری را داشتیم، طرح آماده بود و ما هم مکاتبات را به تاخیر نیانداختیم تا در نتیجه آن طرح، دانشگاه های ما در 31 رشته توسعه پیدا کنند زیرا تحصیلات تکمیلی، متقاضیان بسیاری دارد و ما باید این زمینه را فراهم کنیم.
ایجاد یک شهرک تحقیقاتی که پیشنهاد دکتر خردمندی رییس این دانشگاه بود، از نظر استاندار کار مثمرثمریست که دستور پیگیری برای عملیاتی شدن این طرح را صادر کرده است.
* بخش خصوصی با جوانان باید جوان بگیرد
استاندار کرمانشاه در ادامه برنامه های روز دوشنبه خود به جلسه ای که با پیرایی و دو تن از همکارانش که شرکت پیمانکاری دارند، اشاره کرده که ظاهرا مشکلاتی در زمینه پروژه های عمرانی داشتند.
وی ادامه داده که از آنجایی که اکنون اعتبار عمرانی خاصی نداریم، نظرم این بود که آنها جمع شوند و در دو محور شروع به فعالیت کنند؛ اول اینکه خارج کشور و در عراق در زمینه ایجاد و توسعه صادرات خدمات فنی مهندسی فعال باشند و ما هم به آنها در این زمینه کمک کنیم دوم اینکه در داخل جمع شوند و نوع جدیدی از سرمایه گذاری را طراحی کنند.
وی تاکید کرده که (مهندسین استان) به جای اینکه منتظر پروژه های دولتی باشند خودشان بیایند و سرمایه گذاری کنند و فضای یأس را بشکنند، شرکت ها به صورت جداگانه شاید امکان سرمایه گذاری نداشته باشند اما اگر سرمایه گذاری جمعی انجام بدهند می توانند کارها را پیش ببرند.
استاندار گفته که دوستان از این صحبت ها قانع شدند و قرار شد آنها را پیگیری کنند.
وی همچنین گفته است که معتقدم هم اکنون به غیر از اینگونه سرمایه گذاری های جمعی از طرف بخش خصوصی و حمایت ما از این بخش، راه دیگری وجود ندارد، تنها راه موجود همین پیگیری امور در بخش خصوص است و من همیشه به جوانان می گویم که در شرایط کنونی امکان استخدام دولتی برای آنها وجود ندارد.
وی بر این باور است که وقتی کار دولتی برای آنها یافت نمی شود لازم است که کارهایی را در بخش خصوصی شروع کنند و پیگیر طرح هایی باشند که توجیه اقتصادی داشته باشد تا به سود اقتصادی دست پیدا کنند و ما نیز وظیفه داریم زمینه را برای تقویت بخش خصوصی فراهم کنیم.
571/567
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]