تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدبخت‏ترين مردم پادشاهانند و خوشبخت‏ترين مردم كسى است كه با مردم بزرگوار معاشرت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815653252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عکاسی و مشکلات تصاویر غیراخلاقی در اینستاگرام


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
عکاسی و مشکلات تصاویر غیراخلاقی در اینستاگرام
رییس انجمن عکاسان ایران معتقد است، مشکل دنیای عکاسی با پدیده‌هایی مثل اینستاگرام به بیراهه رفتن آن از طریق رواج به اشتراک‌گذاری عکس‌های غیراخلاقی است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، ساعد نیک‌ذات، درباره گستردگی حضور عکاسان در اینستاگرام اظهار کرد: هیچ عکاسی عکس نمی‌گیرد که آن را در آرشیو خودش نگه دارد بلکه دوست دارد کارهایش در دنیا خروجی داشته باشد. می‌خواهد بگوید این عکس‌ها نگاه من به جهان هستی است، اما در شرایطی که مدیریت فرهنگی ما به گونه‌ای است که تنها 1.5 درصد از کل بودجه به این نوع مسائل اختصاص داده می‌شود، عکاسان جز رسانه‌هایی مثل اینستاگرام و فیس‌بوک چه وسیله دیگری برای نشان دادن هنرشان دارند؟

او افزود: در شرایطی که مردم از نظر اقتصادی در شرایطی نیستند که برای بازدید از یک نمایشگاه هنری از این سر شهر تا سر دیگر آن بروند، عکاسان مجبورند عکس‌های خود را برای دیده شدن در شبکه‌های مجازی و رسانه‌هایی مثل فیس‌بوک و اینستاگرام به نمایش بگذارند. انجمن ملی عکاسان 1300 عضو از سراسر کشور دارد، در حالی که نصف گالری‌های کشور در تهران متمرکز شده‌اند و شهرستانی‌ها امکانات محدودی دارند. وضعیت انتشار کتاب هم اسفناک است و هزینه چاپ عکس برای برپایی نمایشگاه هم بالاست.

نیک‌ذات در ادامه درباره هدف عکاسان از گذاشتن آثار خود در اینستاگرام گفت: باید دید که قصد عکاس از به نمایش گذاشتن عکس‌هایش در اینستاگرام چیست؟ بعضی از افراد با نگاه آماتوری -در اینجا به معنی عشق ورزیدن به هنر عکاسی- کارهایشان را در اینستاگرام به نمایش می‌گذارند تا مردم با جهان‌بینی آن‌ها آشنا شوند و دنیا را از نگاه آن‌ها ببینند. برخی افراد دیگر هم به عکاسی به عنوان شغل نگاه می‌کنند و می‌خواهند با به نمایش گذاشتن عکس‌هایشان، به وضعیت اقتصادی خود کمک کنند. رسانه‌هایی مثل اینستاگرام به آن‌ها در ارائه مطلوب کارهایشان کمک می‌کند.

رییس انجمن عکاسان ایران همچنین عنوان کرد: در حال حاضر بحث گذاشتن عکس در اینستاگرام کمی به بیراهه رفته است. متأسفانه برخی از افراد با گذاشتن عکس‌هایی سخیف و دارای بار غیراخلاقی، باعث شده‌اند این رسانه در سطحی پایین‌تر از آنچه که باید باشد، قرار گیرد. این کار، نگاه به عکس‌های اینستاگرام را از نگاه عکاسانه حرفه‌ای خارج کرده است. مشکل هنر و حرفه عکاسی با اینستاگرام، کیفیت پایین عکس‌ها نیست، چون نظراتی که از طرف افراد مختلف داده می‌شود، می‌تواند نوعی راهنمایی برای کاربر باشد، اما گذاشتن عکس‌های غیراخلاقی تخریب‌کننده است.

نیک‌ذات ادامه داد: البته جهان‌بینی و ارزش‌های هر جامعه‌ای با جامعه دیگر متفاوت است، ولی با این حال در همه جوامع کنترل کامل این گونه مسائل امکان‌پذیر نیست. این مسائل فردی هستند و به شخصیت خود فرد بستگی دارند. ما نمی‌توانیم با دنیایی که «مردم رسانه» شده است با ممیزی و حذف و سانسور برخورد کنیم. در گذشته اخبار را می‌توانستند آن‌طوری که دوست دارند به مخاطب انتقال بدهند، اما امروزه حتی شبکه‌ای مثل CNN هم دیگر چنین قدرتی ندارد، چون عکس‌های هر حادثه‌ای به سرعت در اینترنت و شبکه‌هایی مثل فیس‌بوک و اینستاگرام منتشر و به اشتراک گذاشته می‌شوند.

این عکاس درباره راه مقابله با این گونه مسائل گفت: برای مقابله با پدیده‌های سخیف و غیراخلاقی در شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام، محکم و قوی کردن پایه ارتباطات با رسانه‌های جدید است؛ به طوری که نوع فکر کردن افراد باعث شود عکس‌های غیراخلاقی در این شبکه‌ها مورد توجه قرار نگیرد و بتوان از کنارش به راحتی گذشت. به عنوان مثال، وقتی در خیابان راه می‌رویم می‌توانیم در عین لذت‌بردن از زیبایی‌ها، به سطل آشغال کنار خیابان بی‌توجهی کنیم.

نیک‌ذات با اشاره به بحث تکنیک در مواجهه با قابلیت‌های اینستاگرام خاطر نشان کرد: افکت‌های مختلف اینستاگرام به کاربر این اجازه را می‌دهد که عکس خود را به حالت‌های مختلفی دربیاورد. این قابلیت‌ها بیشتر توسط افراد کم‌تجربه در حوزه عکاسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. عکاسان حرفه‌ای از نرم‌افزارهای خاص دیگری برای کارهایشان استفاده می‌کنند؛ بنابراین نمی‌توان گفت که گذاشتن عکس در اینستاگرام توسط افراد مختلف مرز بین عکاسی آماتور و عکاسی حرفه‌ای را از بین می‌برد.




1392/12/18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن