تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816175873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دکتر ستاری: صلاحیت 60 شرکت دانش بنیان تایید شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دکتر ستاری: صلاحیت 60 شرکت دانش بنیان تایید شد تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: تاکنون بر اساس ضوابط کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا 60 شرکت صلاحیت لازم را کسب کرده اند که ارزیابی ها در سال آینده سرعت بیشتری خواهد یافت.


به گزارش ایرنا دکتر سورنا ستاری در هفدهمین نشست سراسری بنیادهای استانی نخبگان که امروز - چهارشنبه - در ستاد مرکزی بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، افزود: از ابتدای ورودم به مجموعه بنیاد ملی نخبگان، بنیادهای استانی همیشه فکر من را به خود مشغول کرده است؛ اینکه تعاملات در آنها باید به چه شکل باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: متاسفانه از ابتدا درست راجع به بنیادهای استانی نخبگان فکر نشده و تشکیل آنها تنها به عنوان یک هدف و بدون اینکه شرح ماموریتی داشته باشند پیگیری شده است . بنابراین امیدواریم در دوره جدید به نظر و درک مشترکی در تعاملات این موضوع برسیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: یکی از اتفاقات جدید در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان ایجاد ارتباط بیشتر بین این دو نهاد است تا در نهایت منجر به حل بسیاری از مشکلات موجود درکشور شود.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران با بیان اینکه ورودی های بنیاد ملی نخبگان به دو بخش پژوهشی و آموزشی تقسیم می شوند، افزود: ورودی های پژوهشی از طریق جشنواره های اختراعات تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان در می آیند.
دکتر ستاری ادامه داد: در بخش ورودی های پژوهشی اتفاقی در گذشته رخ می داده به این شکل بود که مخترعانی که موفق به دریافت تاییدیه سطح 3 اختراعات بنیاد ملی نخبگان می شدند تنها با حمایت ناچیز روندهای بعدی متوقف می شد اما از این پس از طریق معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در اختیار کریدورهای تجاری سازی قرار می گیرند تا از مخترعان حمایت بعمل آید. در این زمینه هماهنگی های استانی باید توسط بنیادهای استانی نخبگان و معاونت علمی صورت بگیرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: در این زمینه باید از پتانسیل پارکهای علم و فناوری استانی هم استفاده شود. البته برنامه معاونت علمی فعلا برای 7 پارک در کل کشور است که در قالب کریدورهای تجاری سازی از آنها استفاده کنیم. از جمله آنها پارک فناوری پردیس، ستاد توسعه فناوری نانو، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک علم و فناوری تبریز است.
وی در ادامه از آمادگی برای ارائه تسهیلات به نخبگان و استعدادهای برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان در کریدورهای تجاری سازی خبرداد.
دکتر ستاری تصریح کرد: در دوره جدید بنا این است که به تدریج و با برنامه حوزه اختیار بنیادهای استانی نخبگان بیشتر شود اما این موضوع بستگی به رسیدن به یک ایده و نظر مشترک و برنامه ریزی دارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بخش دوم ورودی های بنیاد ملی نخبگان از طریق سیستم های آموزشی مانند المپیادهای علمی دانش آموزی و دانشجویی و نفرات برتر کنکورهای سراسری مورد حمایت قرار می گیرند همچنین نحوه حمایت قبلی بنیاد به شکل حمایت از فرد بوده است. دراین راستا هیچ سیاستی در بنیاد مبنی بر قطع این حمایت ها نیست اما ممکن است محدود شود ولی ارائه تسهیلات تنها در قبال انجام دادن مسئولیتی خواهد بود.
دکتر ستاری افزود: البته در سیاست حمایت از دانشگاه های نخبه پرور هم در نهایت حمایت ها به افراد می رسد با این تفاوت که دانشگاه و استاد راهنما در جریان خواهند بود و حمایت ها هدفمند می شود.
وی با اشاره به تعاملات بنیادهای استانی نخبگان با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در بحث اشتغال نخبگان بنیادهای استانی باید با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعامل داشته باشند.همچنین بورس شهید تهرانی مقدم دراین زمینه با قوت پیگیری می شود که در صورت حضور نخبگان در شرکت های دانش بنیان بنیاد حقوق آنها را تا سه سال تقبل می کند.
دکتر ستاری تاکید کرد: انتظار از بنیادهای استانی نخبگان این است که همانطور که ما فکر می کنیم که یک نفر را داخل کشور حفظ کنیم آنها نیز باید برای حفظ نخبه در استان خود تلاش کنند. بنیادهای استانی از این پس نمایندگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در استان ها هم دارا هستند اما به این معنی نیست که باید نیرو و افراد بیشتری را جذب کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: به عنوان مثال مجموعه معاونت علمی تنها دارای 120 نیرو است که این ساختار چابک و انعطاف پذیر عامل موفقیت و تفاوت با نهادهای دیگر است . این در حالی است که هنر ما باید این باشد که از تمامی پتانسیل های استان ها شامل پارک های علم وفناوری، دانشگاه ها و مجموعه های وزارتین علوم و بهداشت استفاده کنیم.
دکتر ستاری تاکید کرد : بنیاد ملی نخبگان در کشور و استان ها رقیب هیچ سازمان و نهادی نیست بلکه نقش فرادستگاهی و فراسازمانی خود را انجام می دهیم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با تاکید براینکه بنیادهای استانی مشکل هویتی دارند، گفت: این در حالی است که می توان آن را با تعاملات مختلف حل کرد همانطور که معاونت علمی مشکلات خود را با دستگاه های همکار حل کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در سال آینده گفت: این نمایشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخل با هدف شکل گیری صنعت داخلی ساخت تجهیزات آزمایشگاهی در کشور برگزار می شود که معاونت به خریداران آن 40 درصد سوپسید می دهد و از 60 درصد باقیمانده بخشی را وزارتخانه های علوم و بهداشت تقبل کرده اند وسهم دانشگاه ها در خرید تجهیزات حدود 30 تا 40 درصد خواهد بود.
وی با اشاره مقررات و ضوابط دریافت دانش بنیان بودن شرکتها که در سایت http://daneshbonyan.ir قابل دسترس است، تاکید کرد: تاکنون بر اساس این ضوابط حدود 60 شرکت صلاحیت لازم را کسب کرده اند که ارزیابی ها در سال آینده سرعت بیشتری خواهد یافت.
رئیس هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوری کشور درباره حمایت از ثبت بین المللی اختراعات گفت: این حمایت از طریق صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوری کشور صورت می گیرد به طوری که بیش از 60 درصد ثبت های بین المللی اختراعات از طریق این صندوق انجام شده است.
علمی**1746**1599
انتهای پیام /*




17/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن