واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۲ (۱۴:۴۹ب.ظ)
استاندار آذربايجان شرقي: طرحهاي تحقيقاتي بر اساس سفارش بخش صنعت و توليد انجام شود نهمين جلسه شوراي برنامهريزي و توسعه استان آذربايجان شرقي به رياست جبارزاده و با حضور معاون سياسي وزير کشور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين جلسه که فرمانداران استان نيز در آن حضور داشتند، دو مورد از مصوبات کارگروه تخصصي ميراث فرهنگي و همچنين ساختار اجرايي کارگروه تخصصي پژوهش، فناوري و تحول اداري به تصويب اعضاي شوراي برنامهريزي و توسعه استان رسيد.
همچنين در اين جلسه گزارشي از اقدامات شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و کارگروه پژوهش، فناوري و تحول اداري استان ارايه و در خصوص نحوه اجراي گام دوم هدفمندي يارانهها نيز بحث و تبادل نظر شد.
اسماعيل جبارزاده، استاندار آذربايجان شرقي در اين جلسه با تبريک روز ملي درختکاري و هفته منابع طبيعي، از تلاشهاي فعالان حفاظت از محيط زيست، محيطبانان و جنگلبانان تشکر کرد و با اشاره به اهميت حفظ منابع طبيعي و محيط زيست، اظهار داشت: مردم تبريز در جريان آلودگيهاي اخير هوا، اهميت منابع طبيعي و محيط زيست را بيشتر درک کردند، لذا همه بايد در جهت حفظ محيط زيست کوشا باشيم.
وي با اشاره به فرارسيدن سال نو و آغاز سفرهاي نوروزي، بر معرفي توانمنديهاي شهرستانهاي استان در بحث گردشگري از طريق رسانهها تاکيد کرد.
استاندار آذربايجان شرقي در ادامه با بيان اين که اولين تقاضاي مردم از مسوولان، مبارزه بيامان با مواد مخدر و اعتياد است، افزود: متاسفانه تعداد معتادان استان فراتر از حد تصور است و امروز ما بيش از هر چيز خود را موظف به تحقق اهداف سند جامع مبارزه با مواد مخدر ميدانيم.
وي تاکيد کرد: همه دستگاههاي استان به ويژه دستگاهها، نهادها و موسساتي که با جوانان سر و کار دارند بايد در اين زمينه احساس مسووليت کنند.
جبارزاده با اشاره به ضرورت آگاهسازي و بسيج مردمي براي مبارزه با معضل اعتياد، گفت: اين امر بدون حضور مردم قابل تحقق نيست و اميدوارم با همراهي مردم روزي برسد که آذربايجان شرقي را استان بدون معتاد معرفي کنيم.
وي خاطرنشان کرد: فرهنگ و اعتقادات مردم ما هيچ نسبتي با مقوله اعتياد ندارد و اعتياد يک پديده نوظهور است که ميتوانيم با اقدامات عالمانه و آگاهانه ريشه آن را بخشکانيم.
استاندار آذربايجان شرقي همچنين با اشاره به برگزاري نمايشگاه توانمنديهاي استان در حوزه فناوري در اوايل سال آتي، اظهار داشت: با توجه به اين که محققان و مراکز پژوهشي ما در زمينه تجاريسازي طرحهاي تحقيقاتي و محصولات خود توفيق چنداني ندارند، اين نمايشگاه ميتواند يک قدم ما را به تجاريسازي پژوهشها نزديک کند.
وي افزود: نمايشگاه توانمنديهاي فناوري استان حلقه وصل تحقيقات و صنعت است و پژوهشگران و مراکز تحقيقاتي با عرضه توانمنديهاي خود در اين نمايشگاه اين امکان را به صاحبان صنايع و سرمايه ميدهند که بتوانند نيازهاي خود را در زمينه تحقيق و پژوهش و فناوريهاي جديد تامين کنند.
جبارزاده بر اهتمام همه دستگاهها در برگزاري مطلوب اين نمايشگاه تاکيد و ابراز اميدواري کرد با برگزاري آن، مراکز تحقيقاتي استان طرحهاي خود را بر اساس سفارش بخش صنعت و توليد و به صورت کاربردي انجام دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]