تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869099409




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسایی زنان در محیط وی‌چت، توسط زندانی فراری!


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: شناسایی زنان در محیط وی‌چت، توسط زندانی فراری!
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان تهران از دستگیری زندانی فراری خبر داد که در محیط وی‌چت، زنان را شناسایی و از آنها کلاهبرداری می‌کرد.
سرهنگ محمد مهدی کاکوان در تشریح جزئیات خبر دستگیری یک کلاهبردار که از بستر وی‌چت (we chat) برای شناسایی و سوء استفاده از قربانیان خود استفاده می‌کرد، گفت: چندی پیش زن جوانی با مراجعه به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ عنوان کرد که با یک مرد جوان در وی‌چت آشنا شده است.وی با بیان اینکه مالباخته در اظهارات خود عنوان کرد که این مرد خود را معاون حقوقی و امور بین‌الملل بانک مرکزی معرفی کرده بود، گفت: این کلاهبردار به بهانه اخذ وام ۵۰ میلیونی برای این زن، مبلغ ۱۵ میلیون تومان از وی کلاهبرداری کرده بود.رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه بررسی‌های اولیه نشان داد که متهم به بهانه اخذ وام ۵۰ میلیونی برای مالباخته اقدام به کلاهبرداری از وی کرده است، گفت: تحقیقات برای شناسایی این فرد آغاز شد و نهایتا این مرد ۳۶ ساله به نام «داوود» در دام مهندسان پلیس فتا گرفتار شد.کاکوان با بیان اینکه ماموران در بررسی‌ برنامه‌های تلفنی و تجهیزات رایانه‌ای این فرد متوجه شدند که «داوود» بدین شیوه و در بستر نرم‌افزار موبایل وی‌چت از زنان دیگر نیز کلاهبرداری کرده است، گفت: کارآگاهان پلیس فتا توانستند سه نفر از این زنان را شناسایی و از آنان برای ثبت شکایات خود از این فرد دعوت کنند.وی با بیان اینکه یکی از مالباختگان جدید در اظهارات خود عنوان کرد که با «داوود» در قسمت Public (عمومی) وی‌چت آشنا شده است و به بهانه خرید یک دستگاه خودروی ۲۰۶ مبلغ پنج میلیون تومان به وی داده است، گفت: بررسی‌ها نشان داد که «داوود» به بهانه خرید خودروی جدید، مالباخته را مجاب کرده است که خودروی سواری پراید خود را به مبلغ پنج میلیون تومان به فروش برساند و پس از اخذ این مبلغ، از محل متواری شده است.رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه یکی دیگر از مالباختگان یک دست آینه و شمعدان نقره به ارزش ۷۰ میلیون تومان را به عنوان ضمانت وام ۴۰ میلیونی به «داوود» داده بود، گفت: داوود هر بار در وی‌چت خود را یکی از مسؤلان بانک یا شرکت‌های خودروساز معرفی کرده و به بهانه ارائه وام یا تغییر خودرو، از زنان کلاهبرداری می‌کرده است.کاکوان با بیان اینکه بررسی سوابق این مرد نشان داد که وی دارای سوابق متعدد در زمینه خیانت در امانت و کلاهبرداری است، گفت: بررسی‌ها نشان داد که «داوود» در سال ۹۰ به اتهام کلاهبرداری روانه زندان شده بود، اما پس از اخذ مرخصی از زندان، متواری شده و دیگر به زندان بازنگشته بود که بر همین اساس سازمان زندان‌ها نیز به دنبال ردپایی از این زندانی فراری بودند.وی با بیان اینکه بررسی کارآگاهان، زوایای پنهان دیگر اقدامات مجرمانه «داوود» را در وی‌چت فاش کرد، گفت: در جدیدترین پرونده این فرد، مشخص شد که «داوود» باز هم در بستر وی‌چت با مردی آشنا شده و به بهانه دریافت مجوز صرافی از بانک مرکزی، مبلغ ۳۰ میلیون تومان از وی کلاهبرداری کرده است.رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه نرم‌افزار‌های اینترنتی و موبایلی دارای کارکردهای متفاوتی هستند و گاها افراد سودجو با تکیه بر این نرم‌افزارها اقدام به اعمال مجرمانه می‌کنند، گفت: کاربران این گونه نرم‌افزارها چه در موبایل و چه کامپیوتری باید هوشمند باشند و به راحتی به افراد اطمینان نکنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا



شنبه, 17 اسفند 1392 ساعت 10:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن