تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836352086
برنامه هاي وزارت نفت براي توسعه علمي و اقتصادي صنعت نفت
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۲ق.ظ)
زنگنه تشريح کرد: برنامه هاي وزارت نفت براي توسعه علمي و اقتصادي صنعت نفت وزير نفت گفت: حوادثي را که در سالهاي اخير در صنعت نفت و کشور روي داده است، بايد ناشي از بي توجهي به مقوله HSE دانست.
به گزارش خبرگزاري موج، همايش HSEدر دانشگاه صنعتي شريف پايان يافت. اين همايش با سخنان مهم بيژن زنگنه وزير نفت آغاز شد که نظر به اهميت اين سخنراني، متن کامل آن به شرح ذيل است:
همه دوستان به خوبي مي دانند که ايران از نظر جغرافيايي و وسعت سرزمين از همه مواهب الهي برخوردار است که مهمترين آنها هم منابع سرشار هيدروکربوري است که در صد سال اخير سهم بسيار تعيين کننده اي در توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي داشته است. البته بهتر است به جاي توسعه بگويم نقش مهمي در سرنوشت اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي کشور ايفا کرده است .بدون ترديد نفت مهمترين مزيت کشور ما به حساب مي آيد، به همين دليل از ميانه دهه ٧٠ تا ميانه دهه ٨٠ سرمايه گذاري عظيمي در آن صورت گرفته است که به اعتراف کساني که از بيرون صنعت نفت به اين موضوع نگاه مي کردند ، دوران طلايي براي صنعت نفت بود.
نقش حياتي HSE در نفت
بحث امروز HSE است. صنعت نفت در اين دوره ( ميانه دهه ٧٠ تا ميانه دهه ٨٠) موفق شده است نظام مديريت بهداشتي ،ايمني و محيط زيست را پياده کند و مديريت پيوسته مستمر اين مقوله ها را در درون خود سامان دهد. گرچه موضوع ايمني و بهداشت از همان ابتداي صنعت نفت وجود داشت و حياتي بود، ولي اين دو مقوله مجزا بودند.
يکي از مهمترين سياستهاي وزارت نفت در دوره هاي قبل در حوزه HSE ايجاد محيطهاي ايمن و سالم براي کارهاي بدون حادثه بود، به طوري که نيروي انساني و تاسيسات صنعتي با کمترين آسيب، بيشترين بهره برداري را داشته باشند.
ويژگي متمايز صنعت نفت
ارزش توليدات صنعت نفت بسيار بالاست. به عنوان نمونه ارزش توليدات يک سکوي کوچک نفتي روزانه حدود ١٠ ميليون دلار است، کمتر کارخانه اي سراغ داريد که روزي ١٠ ميليون دلار توليد داشته باشد. در واقع اين رقم توليد خالصي است که به اقتصاد کشور تزريق مي شود ودر زندگي مردم اثر مي گذارد و اگر قطع شود يا آسيبي ببيند به زندگي مردم و اقتصاد کشور آسيب مي رسد.
ويژگي ديگر صنعت نفت اين است که با درجه حرارت بالا ، مواد آتش زا ، فشار بالا و مواد مسموم کننده سر و کار دارد که اين عوامل کار کردن در محيط را بسيار بسيار دشوار مي کنند. يعني همه عوامل خطرناک و آلاينده محيط زيست در يک محيط جمع شده اند که مي تواند آسيبهاي جبران ناپذيري به انسانها و تاسيسات چند ميليارد دلاري نفتي وارد کنند.
چنين وضعي است که الزام مي کند براي حفظ محيط زيست، نيروي کار و انسانهايي که در اطراف اين محيط و تاسيسات ملي کار مي کنند به مقوله محيط زيست، ايمني و سلامت حرفه اي توجه جدي شود.
حوادثي را که در سالهاي اخير در صنعت نفت و کشور روي داده است، بايد ناشي از بي توجهي به مقوله HSE دانست. متاسفانه حوزه HSE در ايران همسو با رشد صنايع توسعه پيدا نکرد و پيامدهاي آن حوادث مکرر وزيانباري است که در کشور رخ مي دهد.
امروزه بهره برداري از روشهاي علمي و به دور از آزمون و خطا و ايجاد تفاهم و درک مشترک ميان متخصصان HSE ،اعم ازصاحبنظران و صاحبان صنايع و استادان دانشگاه يک نيازاساسي است.
يکي از رويکردهاي مديريتي غلط و متاسفانه رايج در کشور، نگاه به HSE به عنوان نگاه هزينه اي است. بايد اين نگاه تغيير کند. اميدوارم اين همايشها به تغيير اين رويکرد کمک کنند.
رشد علمي در سالهاي اخير
در سالهاي اخير خوشبختانه بخش علمي کشور شاهد رشدي مناسب بوده است که اين پتانسيل عظيم علمي و فناوري بايد در خدمت مزيتهاي نسبي کشور که يکي از آنها نفت است، قرار گيرد.
تربيت نيروي انساني کارآمد ، فعاليتهاي علمي با ارزش، چاپ و انتشار مقالات علمي نشانه ظرفيت عظيم دانشگاههاي ايران است که اگر اين ظرفيت در کنار مزيت نسبي کشور مثل نفت قرار گيرد ، قطعا در آينده نه چندان دور شاهد شکوفايي علمي و صنعتي کشور خواهيم بود.
لازم است در اينجا چند نکته را عرض کنم. هرچه به آموزش HSE در دانشگاهها و دانشکده هاي فني پرداخته شود آثار بسيار بسيار مهمي دارد. به عنوان نمونه در حوزه محيط زيست در حال حاضر به دانش آموخته فناوري نياز داريم،در حالي که جمع عمده اي از متخصصان در اين حوزه کارشناسان نظري و دانش آموختگان حوزه علوم هستند که نمي توانند مشکلات اين حوزه را حل کنند . وقتي با مسئولان محيط زيست صحبت مي کنيم انگار کلاس درس است. در حالي که براي مشکلاتي که عنوان مي کنند بايد راه حل ارائه دهند. از نظر علمي مثل فرق شيمي با مهندسي شيمي است. متخصص علوم در شيمي نمي تواند مشکل محيطهاي صنعتي را حل کند.
سخت ترين دوران زندگي
مساله اصلي که مي خواهم در اين بخش درباره آن صحبت کنم فراتر از محيط زيست است. دوستان خيلي به من محبت دارند بابت کارهايي که در گذشته انجام شده است، آن کارها خب، مربوط به گذشته بوده و خيلي از دوستان در اين زمينه زحمت کشيدند که اينجا مطرح شد.
سالهاي ٨٠- ٧٩ تصميم گرفتم رشته نفت را در دانشگاههاي برتر کشور از جمله دانشگاههاي صنعتي شريف، فني تهران، شيراز ، و صنعتي اصفهان ايجاد کنم، چون براي داشتن يک سازمان درجه يک بايد نيروهاي درجه يک هم داشت. نمي شود با معدل ١٢ و ١٣ صنعت عظيم نفت را اداره کرد و اگر کسي هم چنين ادعايي داشته باشد اين ادعا محلي از اعراب ندارد. خوشبختانه مقاطع ليسانس، فوق ليسانس، و دکترا ايجاد شد و در اين زمينه بسيار موفق بوديم.
سخت ترين روزهاي زندگي من اين است که دانشجويان ايراني که از بهترين دانشگاهها فارغ التحصيل مي شوند از ايران مي روند و در خارج از کشور کار مي کنند و بدتر از همه اين است که مي بينم به قطر در برداشت از ميدان گازي مشترک پارس جنوبي کمک مي کنند. البته انتقادي به اين افراد نيست بلکه به مديريت انتقاد دارم که چرا گذاشتند چنين شود.
اين همه زحمت کشيده شد و کار شد و نيروي برجسته خبره تربيت شد تا در خدمت استقلال ،عزت و سربلندي ايران قرار گيرند، اما متاسفانه فضايي در کشور ايجاد شد که نخبگان از کشور رفتند. اين موضوع واقعا براي من بسيار درد آور است.
تير آهن ها را کنار زدم
در چند ماه گذشته جز ابراز علايق، متاسفانه وقت نشد به مسايل دانشگاهها و کمک به آنها بپردازم زيرا من مثل آدمي زيرآوارمانده بودم و حال بعد از ٧تا ٨ ماه تازه موفق شده ام سنگها و تير آهنها را کنار زده، بيرون بيايم.
خب؛ من نخستين چيزي که بعد از بازگشت به وزارت نفت با آن مواجه شدم، تحريم صادرات نفت بود. مگر مي شود با يک ميليون بشکه نفت کشور را اداره کرد ؟! نه نمي شود.
در زمستان امسال با کمبود ١٦٠ ميليون مترمکعبي گاز مواجه بوديم در حالي که ميزان توليد ٦٠٠ ميليون متر مکعب در روز بود تقاضا به ٧٠٠ تا ٧٦٠ ميليون مترمکعب رسيد . با اين کمبود گاز چگونه مي شود کشور را اداره کرد؟
خب ؛ شبکه با بدبختي و شب نخوابيدن و چند نفر را بيمارستان فرستادن و اين چيزها اداره شد و الحمد لله به خير گذشت.
عده اي بيرون نشسته اند و تا مشکلي پيش مي آيد، مي گويند ديديد ما گفتيم با روشهاي عقلاني و تدبير نمي توانند صنعت نفت را اداره کنند و بايد کشور را با بزن و برو اداره کرد!!؟
خب؛ نه برقي قطع شد، نه گازي قطع شد، نه صادرات قطع شد، کار خيلي سخت و کشنده اي بود.
به عنوان يک مدير سعي کردم راهبردي عمل کرده و به اولويتها بپردازم. من هنوز با بعضي از معاونان خود حتي يک ساعت هم جلسه نگذاشته ام ، شايد باور نکنيد ولي واقعيت دارد، چون در اولويت نبودند.
در حال حاضر توليد و صادرات در اولويت است و اين که امسال بدون مشکلات در خصوص تامين سوخت زمستاني تمام شود، بعد هم بايد سراغ پروژه هايي که روي دستمان مانده است برويم تا سال آينده در آذرماه با کمبود گاز مواجه نشويم.
کار بزرگ
چند کار بزرگ بايددر نفت انجام شود که من براي انجام آن دست تقاضا به سوي دانشگاههاي برتر دراز مي کنم. ان شاء الله فروردين ماه و ارديبهشت ماه سال آينده مذاکرات در اين خصوص انجام مي شود. البته شايد قبل از سال هم بتوان اين جلسه را گذاشت اما قول قطعي نمي دهم. چون ما هم قبل از سال مثل همه جاهايي که سرشان شلوغ مي شود مشغول هستيم.
توليد از ميدانهاي مشترک بايد بالا برود. اين چه افتخاري دارد که ٢٠٠ دکل عراق در مرز ايران در ميدان مشترک کار مي کنند و درايران تنها ٢٠ دکل در حال کار کردن است. اين، مايه سرافکندگي است. اين چه وزارتي است که آدم مي کند، اگر من وزير شدم ،و دولت جديد بر سر کار آمده به اين دليل است که تغييري در اوضاع به وجود آيد. اگر قرار است درها بر همان پاشنه قبلي بچرخد که نيازي به تغيير نبود. ايران بايد روزانه ٧٠٠ هزار بشکه در ميادين مشترک با عراق توليد کند. براي رسيدن به اين رقم لازم نيست ١٠ سال صبر کنيم. ٢ تا ٣ سال و نيم زمان کافي است.
براي رسيدن به اين اهداف ، هم به دانش آموخته هاي فرهيخته و هم به ظرفيت پشتيباني و فني نياز داريم.
گاز؛ بايد تمام فازهاي مشکل دار پارس جنوبي به سامان برسد و توليدگاز و ميعانات گازي از اين ميدان مشترک ظرف ٣ تا ٤ ساله به حداکثر امکان برسدتامشکلات ما حل شود.
پتروشيمي؛ به راحتي مي توان ٧٠ تا ٧٥ ميليارد دلار در اين بخش سرمايه گذاري کرد. خوراک آن را نيز مي توان از فازهاي پارس جنوبي و گازهاي همراه نفت تامين کرد.
پالايش؛ دست کم يک ميليون بشکه ظرفيت پالايشي ايران بايد در ظرف ٤ تا ٥ سال آينده بالا برود تا بتوان جلو خام فروشي نفت را گرفت که همه اين مسائل به صورت جداگانه در سياستهاي اقتصاد مقاومتي که رهبري ابلاغ کردند، آمده است.
اقتصاد مقاوتي، رياضتي نيست
معناي اقتصاد مقاومتي اقتصاد رياضتي نيست. اقتصاد مقاومتي يعني حرکت اقتصاد به سمت چشم انداز، به سمت قدرت نخست منطقه شدن، اقتصاد مقاومتي يعني اقتصاد عزت که قرار است ايران را به سمت تعامل با جهان ببرد نه به سمت انزوا وبسته شدن؛ اين تصور از اقتصاد مقاومتي که معناي آن اقتصاد رياضتي است،درست نيست، تعامل در اقتصاد مقاومتي يک اصل است.
نياز به دانشگاهيان
وزرات نفت به سه دانشکده مهندسي شيمي و نفت ، انرژي و انستيتوهاي آن و اقتصاد و مديريت نياز دارد. اميداست اقتصاد و مديريت در اين دوره دوباره احيا شود چون تعطيل کردن دانشکده اقتصاد و مديريت کاري خيلي خطرناک و انتقامجويانه بود.
رئيس دانشگاه( صنعتي شريف) حتما دوست دارند دانشگاه تحت مديريتشان توسعه پيدا کند، نبايد دانشکده مديريت ضربه ببيند. اگر مي خواهيم مديريت و اقتصاد در سطح کشور بالا رود بايد با استعدادترين و بهترينها در اين بخش حضور داشته باشند. در غير اين صورت وضع اقتصاد ما هميني که هست مي ماند و بهتر نخواهد شد.
من مهندسم اما اگر مي خواستم الان درس بخوانم قطعا مهندسي نمي خواندم ، به اين خاطر که تعداد مهندس در کشور خيلي زياد است و رشته هاي فني خيلي تقويت مي شوند. ما به فراتر از مهندس براي اداره کشور نياز داريم
کاهش شدت مصرف انرژي
بهينه سازي و کاهش شدت مصرف انرژي بحث ديگري است که مي خواهم درباره آن صحبت کنم.
در حال حاضر سالانه ٨٠ ميليارد دلار يارانه بدون اينکه هيچ جا اسمش آورده شود در کشور پرداخت مي شود. (تفاوت قيمت فوب با قيمت عرضه در داخل کشور) اگر سالانه ١٠ ميليارد دلار اين رقم براي بهبود بهره وري و کاهش شدت مصرف انرژي صرف شود، صدها شغل ايجاد مي شود که براي آينده کشور خيلي مهم است.
کاهش شدت مصرف انرژي هزينه دارد؛ خطوط لوله انرژي، رفتار مصرفي ،کارهاي توليدي و خيلي چيزهاي ديگر بايد عوض شود فقط اين نيست که به مردم بگوييم «مردم لامپ اضافي خاموش!» در واقع کاهش شدت مصرف انرژي فقط مسئله اخلاقي نيست، مسئله فني است. يعني سيستم حمل و نقل داخل شهري، نوع خودروها و نوع چيزهاي مصرفي بايد عوض شود . متاسفانه وقتي درباره کاهش مصرف انرژي صحبت مي شود بسياري ابزار قيمت را بسيار مفيد مي دانند در حالي که قيمت ، يک عامل تحريک کننده است و به تنهايي نمي تواند موجب مصرف بهينه انرژي در کشور شود. عوامل فني بايدکمک کنند.
اجازه بزرگ
در حال حاضر يک اجازه بزرگ از مجلس در زمينه مصرف بهينه انرژي براي سال ٩٣ گرفته شده است که هر دستگاهي در زمينه مصرف بهينه انرژي از بهبود راندمان نيروگاهها تا سيستمهاي پيچيده انرژي اقدام کند ، دولت تعهد مي کند هزينه آن را براي دستگاهها و کساني که موجب صرفه جويي انرژي مي شوند ، هزينه کند. با اين روند مصرف اگر تمام گاز قطر را هم بخريم ظرف ١٠ تا ١٥ سال آينده بازهم با کمبود گاز مواجه مي شويم.
سالانه اندازه ٢ فاز پارس جنوبي ميزان مصرف در کشور بالا مي رود بدون اين که توليد ناخالص بيش از ٢درصد افزايش پيدا کند. با اين شدت مصرف انرژي غير ممکن است بتوانيم جوابگوي نياز مصرف باشيم.
مخازن بزرگ نفت در دست دانشگاهيان
هر يک از مخازن بزرگ کشور همانطور که قبلا هم گفته شد بايد در اختيار ٢ تا ٣ دانشگاه قرار بگيرد و اين دانشگاهها مثل اي سي يو اين مخازن را مدل سازي کنند ، مرتب اطلاعاتش را داشته باشند، تحليل کنند و بگويندبراي افزايش بازيافت آن چه بايد کرد . چون توسعه افزايش بازيافت ميدانهاي بزرگ بايد شروع شود.
در حال حاضر خوشبختانه تعدادي استاد وارد اين کار شده اند که به مرور صاحب کرسي مي شوند. تعداد استادهاي واقعي در اين زمينه هنوز خيلي کم است. در اين زمينه وزارت نفت کاملا باز باز است. چون ميدانهاي نفتي مال من، وزارت نفت و يا شرکت ملي نفت ايران هم نيست. اين ميدانها بايد در اختيار شما(استادان) باشد. و منابع آن هم بايد تامين بشود چون اين پولها در مقابل پولي که شما به ما باز پس مي دهيد بسيار ناچيز است.
بزرگترين چيزي که بايد براي ايران بماند ظرفيتهاي انساني است که در زمينه هاي مهندسي تقويت مي شوند و شکل مي گيرند. در اين زمينه اگر مهندسان باارزشتر از مخازن نباشند قطعا کم ارزشتر هم نيستند. ما بايد از اين ظرفيتها استفاده کنيم و باکمال فروتني عرض مي کنم هرکاري از دستم بربيايد در اين زمينه انجام مي دهم.
سخن پاياني
از فرصتي که در اختيار من قرار گرفته است تشکر مي کنم. به ياري خدا براي تقويت دانشگاهها که بتوانند در سطح جهاني حرف بزنند و کار کنند از هيچ کمکي مضايقه نخواهم کرد. البته ممکن است کمي دير يا زود شود ولي بدانيد اعتقاد من و همکارانم به هيچ وجه تغيير ي نکرده است. حتما استادان و دانشجويان بايد بر روي پروژه هاي پژوهشي کار کنند و وزرات نفت را خانه خود بدانند و ما هم اميدواريم بتوانيم از اين ظرفيتها در صنعت نفت استفاده کنيم. يک بار ديگرتشکر مي کنم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]
صفحات پیشنهادی
نماینده مردم لاهیجان: وزارت خارجه برای توسعه دیپلماسی نفتی با کشورهای همسایه چه برنامه ای دارد؟
نماینده مردم لاهیجان وزارت خارجه برای توسعه دیپلماسی نفتی با کشورهای همسایه چه برنامه ای دارد سیاست > مجلس - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس سوال خود از وزیر امور خارجه را تشریح کرد ایرج ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین با اشاره به در دستوندیمی: وزارت خارجه برای توسعه دیپلماسی نفتی با کشورهای همسایه چه برنامه ای دارد؟/ منابع نفتی و گازی مشترک ایرا
ندیمی وزارت خارجه برای توسعه دیپلماسی نفتی با کشورهای همسایه چه برنامه ای دارد منابع نفتی و گازی مشترک ایران در حال غارت است عضو کمیسیون اقتصادی مجلس سوال خود از وزیر امور خارجه را تشریح کرد به گزارش نامه نیوز ایرج ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با خبرآنلاین با ابا حضور معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در تبریز ۲ محصول استراتژیک صنعت نفت در تبریز رونمایی شد
با حضور معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در تبریز۲ محصول استراتژیک صنعت نفت در تبریز رونمایی شددو محصول استراتژیک صنعت نفت در کارخانه پمپ و توربین شرکت پتکو تبریز با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز مسعود تجریشی مدیرعامل شرکت پمپ وتغییر در ساختار قراردادهای نفتی/ مشکل توسعه صنعت نفت منابع مالی نیست
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۷ وزیر نفت با تاکید بر اینکه مشکل توسعه صنعت نفت کشور منابع مالی نیست گفت دسترسی به فناوری و مدیریت مهمترین دلیل تعامل ایران با شرکتهای نفتی است به گزارش خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بیژن نامدار زنگنه در هماندیشی نظام جدید قرارداضرورت توجه به تجهیز منابع مالی برای توسعه صنعت نفت در نسل قراردادهای جدید نفتی
مدیرعامل بانک پاسارگاد گفت ضرورت توجه به تجهیز منابع مالی برای توسعه صنعت نفت در نسل قراردادهای جدید نفتی قاسمی با بیان این که تجهیز منابع مالی و اعتباری داخلی برای توسعه صنعت نفت در بخش بالادستی ضروری است گفت طبق سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی جلوگیری از خام فروشی و توجه به افزمشاور وزیر نفت در امور روحانیت: ایجاد تعامل بین صنعت و امور مذهبی رویکرد جدید وزارت نفت است
مشاور وزیر نفت در امور روحانیت ایجاد تعامل بین صنعت و امور مذهبی رویکرد جدید وزارت نفت استمشاور وزیر نفت در امور روحانیت گفت ایجاد تعامل بین صنعت و امور مذهبی رویکرد جدید وزارت نفت است به گزارش خبرگزاری فارس از عسلویه محمد مجیدی بعد از ظهر امروز در جمع مسئولان پارس جنوبی اظهارمدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس: توسعه فضای سبز در محیطهای صنعتی موجب آرامش روحیه کارکنان میشود
مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس توسعه فضای سبز در محیطهای صنعتی موجب آرامش روحیه کارکنان میشودمدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت ایجاد و توسعه فضای سبز به ویژه در محیطهای صنعتی موجب تقویت و آرامش روحیه کارکنان و بالا رفتن کیفیت و بازدهی کار میشود به گزارش خبرگزوضعیت منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب مطلوب است/موافقت وزارت نفت با احداث پتروشیمی در اسلام آبادغرب
استانها غرب کرمانشاه دکتر سعیدی کیا وضعیت منطقه ویژه اقتصادی اسلام آبادغرب مطلوب است موافقت وزارت نفت با احداث پتروشیمی در اسلام آبادغرب اسلام آبادغرب ـ خبرگزاری مهر دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران گفت وضعیت پیشرفت در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان اسلام آباتوسعه صنعت نفت به تقویت اقتصاد مقاومتی کمک می کند
رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی توسعه صنعت نفت به تقویت اقتصاد مقاومتی کمک می کند تهران - ایرنا - رییس کمیته بازنگری قراردادهای نفتی گفت با توجه به نقش نفت در رشد اقتصاد ایران اقدام وزارت نفت در تدوین مدل جدید قراردادهای نفتی باعث توسعه این صنعت و به تبع آن تقویت اقتصاد مقابراي توسعه صنعت نفت و گاز منتظر هيچ شركت خارجي نمي مانيم
۴ اسفند ۱۳۹۲ ۹ ۲۱ق ظ مدير عامل شركت ملي نفت ايران براي توسعه صنعت نفت و گاز منتظر هيچ شركت خارجي نمي مانيم گاز شيرين توليدي بزرگترين فاز ميدان پارس جنوبي هفته آينده به خط لوله سراسري تزريق مي شود به گزارش خبرگزاري موج مدير عامل شركت ملي نفت ايرن در حاشيه همايش هم انديشي نظاموزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد کاهش ۲درصدی نرخ تورم ماهانه/اصلاح نظام مالیاتی و کاهش وابستگی به نفت
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کردکاهش ۲درصدی نرخ تورم ماهانه اصلاح نظام مالیاتی و کاهش وابستگی به نفتوزیر امور اقتصادی و دارایی گفت کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی اصلاح نظام مالیاتی و جایگزینی خام فروشی نفت با فروش محصولات و تولیدات حاصل از آن در کنار پیادهسازی مصادیق اقتصادروایت متفاوت از خودسوزی مقابل وزارت نفت
روایت متفاوت از خودسوزی مقابل وزارت نفت روز بيست و هشتم بهمن ماه براي آنها كه در وزارت نفت كار ميكنند روز متفاوتي بود اين تفاوت را تنها بازديد سرزده رئيسجمهور رقم نزد خودسوزي مردي در ورودي اين وزارتخانه سبب شد نه تنها وزارت نفت اطلاعيهاي رسمي در اين خصوص منتشر كند بلكه وزتجاری سازی تولیدات علمی راهکاری برای توسعه اقتصادی ایران است
تجاری سازی تولیدات علمی راهکاری برای توسعه اقتصادی ایران است گچساران - ایرنا - نماینده استان های فارس بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد در دانشگاه آزاد اسلامی کشور گفت تجاری سازی تولیدات علمی از راهکارهای اصلی برای توسعه اقتصادی ایران و تبدیل آن به یک کشور توسعه یافته است به گزارش خصنعت نفت آبادان با سه غایب میهمان شهرداری یاسوج است
صنعت نفت آبادان با سه غایب میهمان شهرداری یاسوج است آبادان - ایرنا - سرپرست تیم فوتبال بزرگسالان صنعت نفت آبادان گفت سه بازیکن خود را بدلیل مصدومیت مقابل شهرداری یاسوج در اختیار نداریم مهدی غفاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود تیم روز چهارشنبه به یاسوج عزیمت کرشین هوا : جذابیت های صنعت نفت ایران برای خارجی ها افزایش می یابد
شین هوا جذابیت های صنعت نفت ایران برای خارجی ها افزایش می یابد پکن - ایرنا - خبرگزاری چین روز دوشنبه اعلام کرد که ایران با ابتکار و نوآوری در قراردادهای نفت و گاز درصدد جذاب تر کردن بازار بزرگ انرژی برای خارجیان است به گزارش ایرنا به نقل از شین هوا دولت ایران به این شکل می تدو پمپ استراتژیک صنعت نفت در تبریز رونمایی شد
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۴۸ با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهور دو قلم پمپ استراتژیک صنعت نفت که در شرکت پمپ و توربین آذربایجان شرقی پتکو ساخته شده رونمایی شد مسعود تجریشی مدیرعامل شرکت پتکو در حاشیه مراسم رونمایی از این تجهیزات در گفتوگو با خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجوشرکت های نفتی در ساخت کمربند سبز اهواز همکاری کنند/ لرزوم توسعه فضای سبز
استانها جنوب خوزستان سید خلف موسوی شرکت های نفتی در ساخت کمربند سبز اهواز همکاری کنند لرزوم توسعه فضای سبز اهواز – خبرگزاری مهر شهردار اهواز گفت صنایع آلوده کننده محیط زیست باید در روند ساخت کمربند سبز اهواز همکاری کنند به گزارش خبرنگار مهر سید خلف موسوی پیش از ظهر امرو-
گوناگون
پربازدیدترینها