تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827599965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیدحسن خمینی: خانواده‌ای که امکان تحصیل فرزندانش در سطوح عالی آموزشی وجود ندارد، محروم است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سیدحسن خمینی: خانواده‌ای که امکان تحصیل فرزندانش در سطوح عالی آموزشی وجود ندارد، محروم است
حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی اظهار داشت: به نظرم این که گفته می‌شود نباید در جامعه به گونه‌ای جلوه‌گری شود که محرومان بسیاری در ایران وجود دارند، حرف درستی است.
آفتاب: تولیت آستان امام خمینی(ره) در دیدار مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) با وی افزود: البته نکته‌ای که باید به آن توجه داشت این است که باید بدانیم تعاریف متفاوتی از محرومیت وجوددارد. به طور مثال در گذشته محرومیت یک تعریف داشت و در حال حاضر نیز تعریف دیگری دارد که از آن جمله می‌توان بهاین نکته اشاره کرد که در حال حاضر کسی که کار ندارد و یا خانواده‌ای که امکان تحصیل فرزندانش در سطوح عالی آموزشی وجود ندارد، محروم تلقی می‌شوند.
 
یادگار امام با بیان اینکه ما نباید تعریف‌مان از محرومیت و محرومان منجمد و خشک باشد، گفت: در فقه اسلامی نیز تعریف مسکین با فقیر متفاوت است و مسکین به کسی گفته می‌شود که اگر به وی کمک نشود، تا شب می‌میرد ولی فقیر کسی است که هزینه یک سال خود را ندارد.


وی گفت: با این تعریف واقعیت امداد و وظایف آن در جامعه مشخص می‌شود و متوجه می‌شویم زمانی که نیازهای ابتدایی افراد در سطح جامعه مرتفع می‌شود حکومت باید به دستگیری از محرومان جامعه در سایر نیازمندی‌هایشان جهت توانمندسازی آنان اقدام کند.
 
سید حسن خمینی به سخنان مسئولان کمیته امداد امام خمینی در این دیدار اشاره کرد و افزود: اینکه بیان شد هزینه این کمیته عمدتا از منابع مردمی تحصیل می‌شود، مطابق با هدف تشکیل آن است زیرا از همان ابتدا مبنا بر این بود که داراهای جامعه در قالب یک جمعی به کمک ندارها بروند و با اتکا به مردم، به محرومان جامعه مدد رسانند.
 
یادگار امام اظهار داشت: کمیته امداد نهادی است که باقیات صالحاتی برای امام و تلاشگران در آن است و آدمی به آن می‌بالد.
 
وی با اشاره به روایتی از حضرت امیرالمومنین امام علی (ع) گفت: آن حضرت می‌فرمایند کسی که با مردم با انصاف برخورد کند حتما خداوند متعال به وی عزت خواهد داد. بر اساس این روایت، انصاف در عین حال که به نوع رفتار ما با افراد تعبیر می‌شود می‌تواند به کمک به مردم نیز معنا شود و بر همین اساس می‌توان فعالیت‌هایی که در عرصه مددرسانی به محرومان جامعه صورت می‌گیرد را نیز از همین قسم دانست.


در ابتدای این جلسه رییس کمیته امداد امام خمینی(س) طی سخنانی گفت: یکی از برکات کمیته امداد مردمی بودن است و این به خاطر باوری است که امام خمینی به مردم داشتند و روز به روز نیز این باور مردم به کمیته در حال تقویت شدن است.
 
انواری افزود: پس از 35 سال فعالیت کمیته امداد امام خمینی (ره) میزان اعتباری که از طریق مردم وصول کرده‌ایم، معادل آن چیزی است که دولت به ما می‌دهد. بر همین اساس در سال 93 بودجه کمیته امداد امام خمینی در بخش مردمی را نزدیک به اعتبار دولتی آن قرار داده‌ایم.
 
وی گفت: البته در عرصه فعالیت‌های کمیته امداد سازمان‌های دیگر هم باید به ما کمک کنند که از آن جمله می‌توان به سازمان اوقاف اشاره کرد و ما می‌توانیم در عرصه اعتماد مردم به بحث موقوفات این سازمان را یاری کنیم.
 
رییس کمیته امداد با بیان اینکه ما می‌خواهیم که مستمندان را به یک ثبات برسانیم، افزود: اگر از سوی دولت کمک شویم در این زمینه ساماندهی خوبی را خواهیم داشت.
 
وی افزود: ما به دولت اعلام کرده‌ایم که در صورت فراهم آمدن اعتبار می‌توانیم 500 هزار فرصت شغلی را در سال 93 بویژه در سطح روستاها راه‌اندازی کنیم که شاهد مثال آن نیز ایجاد 50 هزار فرصت شغلی در سال جاری بوده است که با وجود محدودیت‌های موجود این کار را به انجام رسانده‌ایم.
 
انواری با بیان اینکه در ایام آتی 120 هزار خانواده از پوشش کمیته امداد خارج می‌شوند، افزود: این بودجه می‌تواند خرج رفع مسائل دیگر نیازمندان شود. 
 
رییس کمیته امداد گفت: قرار بود که در بحث زکات به همان میزانی که از سوی مردم زکات داده می‌شود دولت نیز به همان میزان هزینه‌ای را متقبل شود که در نهایت مجموع آن صرف آبادانی روستاها شود ولی در حال حاضر این بحث متوقف شده این در حالی است که بر اساس محاسبات اگر زکات واجب در سطح کشور به طور کامل پرداخت شود میزان آن 9 هزار میلیارد تومان شده که اگر زکات مستحب نیز داده شود میزان آن به 20 هزار میلیارد تومان می‌رسد که در صورت ورود آن به حل مسائل جامعه، باعث افزایش نشاط و ارتقای روستاها و کاهش حاشیه نشینی شهرها می‌شود. 
 
انواری گفت: بر اساس یافته‌های ما اگر دولت می‌خواهد در عرصه رفع معضل اعتیاد در جامعه و بسیاری از محرومیت‌های دیگر موفق شود، باید ابتدا مسائل 15 میلیون نفر موجود در دهک پایین اقتصادی را حل کند زیرا در غیر این صورت این معضل همیشه در تزاحم با طرح‌های توسعه‌ای خواهد بود. 
 
وی با بیان این که در حال حاضر برخی از افراد مارک‌هایی را به ما می‌زنند که بسیار برایمان سنگین است، افزود: در این زمینه باید گفت مسائل مربوط به محرومین را نباید به مسائل سیاسی گره زد زیرا در این صورت با توجه به این که گروه‌های مختلف سیاسی تحلیل‌های خود را دارند برخی از امدادها به محرومان جامعه نمی‌رسد و به نظرم این ظلم به امام و تفکر ایشان در زمینه تاسیس کمیته امداد خمینی خواهد بود.
 
حمیدرضا ترقی از دیگر مسئولان کمیته امداد امام خمینی در ادامه این دیدار گفت: یکی از مواردی که خوب بود دولت با همکاری امداد امام خمینی (ره) نسبت به آن اقدام می‌کرد، توزیع سبد کالا بود که ما در آن تجربه‌ای سه ساله داشتیم و طبق آن میان 8 میلیون نفر جمعیت سبد کالا توزیع کردیم بدون اینکه کسی از این اقدام آنچنان باخبر شود .
 
وی گفت: ما در رفع محرومیت باید از همه ابزارها استفاده کنیم زیرا در غیر این صورت برای جامعه آسیب‌های مختلفی را به همراه خواهد داشت. 
 
بنابر این گزارش در ادامه این مراسم آل اسحاق یکی دیگر از مسئولان کمیته امداد گفت: ساماندهی محرومیت و محرومین از جمله وعده‌های نظام بوده است که در صورت تحقق نیافتن آن طرح‌های توسعه‌ای کشور به مشکل برخواهند خورد.
 
وی افزود: امام برای تحقق اهداف انقلاب، ارکان مختلفی را تعریف کردند که یکی از آن‌ها کمیته امداد بود که اگر از همه ظرفیت‌های قانون اساسی، دولت و خیریه‌ها بهره ببریم، قدرت عظیمی در جهت رفع محرومیت در جامعه ایجاد خواهد شد. 
 
به گزارش جماران، این مسئول کمیته امداد اظهار داشت: در حال حاضر روش شناسایی نیازمندان واقعی در جهت ارائه یارانه در جامعه برای مسئولان جای ابهام دارد که در این زمینه باید گفت با وجود اطلاعاتی که در کمیته امداد در مورد محرومانوجود دارد می‌توانیم مشکل را مرتفع کرده و به یاری دولت آمد. 
 
آل اسحاق گفت: به نظرم این نهاد می‌تواند الگویی برای دیگر کشورها در جهت چگونگی رفع محرومیت و امداد رسانی به محرومان باشد.




تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن