تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دورترین مردم ار خداوند عزّو جل در روز قیامت سرکشانِ متکبّر هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821014525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر منتقد کسی هستیم روش تخریب را دنبال می کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اگر منتقد کسی هستیم روش تخریب را دنبال می کنیم
کد خبر: ۳۸۴۸۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۹ - 07 March 2014


رئیس مرکز فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت:فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی ،رئیس مجلس خبرگان و دیگر علما همیشه حمایت و در عین حال تذکر وهشدار به دولت بوده است.

به گزارش خبرآنلاین؛سیدرضا اکرمی رئیس مرکز فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: اظهارات  آیت الله مهدوی کنی در افتتاحیه مجلس خبرگان برگرفته از روش قرآنی است که ضمن رعایت احترام به مومنین توصیه می کند که دقت کنید برای فردا چه می کنید. یکی از اشکالات ما مردم ایران این است که متاسفانه دچار افراط و تفریط می شویم واعتدال را در گفتار و رفتار رعایت نمی کنیم. اگر با کسی دوستی داریم، هیچ اشکالی را در او نمی پذیریم و اگر نسبت به کسی منتقد هستیم، روش تخریب او را دنبال می کنیم؛ در حالی که روش قرآنی رعایت اعتدال در همه احوال است.
 
این عضو جامعه روحانیت مبارز همچنین گفت: تذکرات آیت الله مهدوی کنی در عین تذکر، حمایت گرایانه است و نشان می دهد ما در جزیره زندگی نمی کنیم و همه چیز با هم درارتباط است .ما با دشمنی طرف هستیم که پیشرفت ما را نمی خواهد و حسادت می ورزد .در این شرایط وقتی مورد تهدید قرار می گیریم،باید در داخل حامی همدیگر باشیم و در مقابل دشمن حتی اگر اختلاف نظری داریم، از یکدیگر حمایت کنیم.
 
وی افزود: نکته دوم در خصوص اظهارات آیت الله مهدوی کنی انتقادات فرهنگی ایشان بود. در این زمینه مسئولان وزارت ارشاد بهتر است علاوه بر اشراف پیدا کردن بر این حوزه، همکاری های مشترک با دیگر سازمانهای فرهنگی را مد نظر قرار دهند. تجربه صاحب این قلم در دوران حضور در کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم می گوید تا کاری در حوزه فرهنگی به سرانجام نرسیده است، مسئولان وزارت ارشاد آن را اعلام عمومی نکنند. نکته دوم در این زمینه رعایت اعتدال در اعلام سیاست های فرهنگی است.همان طور که نظارت در حوزه بهداشت و تغذیه عمومی یک امر ضروری است در حوزه فرهنگی نمی توان ممیزی را به کلی کنار گذاشت.مگر می شود کارشناسی نشده سیاستی را اعلام کرد و بعد آن را تصحیح کرد.. توصیه من به وزیر ارشاد آن است که ما نه باید افراط کنیم و نه دچار تفریط شویم.بلکه باید حد وسط را به آرامی و با دقت جلو ببریم.

اکرمی در بخش دیگری از این گفت و گو بیان کرد: اینکه گفته شده کتاب های که 8 سال گذشته مجوز نداشته ، مجوز می گیرند، موضوع قابل تاملی است. مگر قرار است دستورها فله ای صادر شود؟ هنوز یک سال از این دولت سپری نشده است. بهتر است دولت با احتیاط در خصوص مسائل فرهنگی قدم بردارد.نکته پایانی در خصوص مسائل فرهنگی ارتباط وزارت ارشاد با دیگرنهادهای فرهنگی است.معتقدم در این زمینه وزارت ارشاد باید هماهنگ با دیگر نهادها باشد.مسئولان آن با ائمه جمعه ، حوزه های علمیه و صداو سیما نشست های مشترک داشته باشند تا کارهای فرهنگی براساس قانون و توصیه های رهبر انقلاب پیش رود











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن