تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815563505




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پنج حالتی که به کمردرد می‌انجامد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: پنج حالتی که به کمردرد می‌انجامد
فوق تخصص روماتولوژی انجام پنج کار عمده برای کمر را مضر دانست و گفت: ایستادن و نشستن طولانی در یک وضعیت، انجام کارهای سنگین، خم نمودن کمر برای بلند کردن اجسام و حرکات چرخشی ناگهانی خصوصاً در هنگام برداشتن اجسام از این جمله‌اند.
آفتاب: محمد‌مهدی امام در مورد آسیب‌های جبران‌ناپذیر مفصلی که به واسطه خانه‌تکانی در افراد ایجاد می‌شود گفت: برای داشتن مفاصلی سالم باید قبل از انجام خانه‌تکانی به نکاتی دقت داشت.


فوق تخصصی روماتولوژی اظهار داشت: افراد در حین انجام خانه‌تکانی باید از انجام کارهای سنگین بپرهیزند و این کارها را به تدریج یا با درخواست کمک از دیگران انجام دهند.


استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: افراد باید از انجام کارهای یکسان و تکرار‌شونده‌ای همچون ایستادن‌های طولانی مدت در یک وضعیت یا زانو زدن‌های طولانی یا خم نمودن کمر به مدت طولانی و در یک وضعیت ثابت جداً پرهیز کنند و در فواصل انجام کار زمان‌هایی نیز به استراحت اختصاص دهند.


فوق تخصص روماتولوژی گفت: به طور کلی برای انجام کار باید از مفصل بزرگتر استفاده کرد به طور مثال اگر یک نایلون حاوی بار را می‌توان با یک انگشت یا توسط کف دست حمل کرد کف دست گزینه مناسب‌تری است یا اینکه هنگام بلند کردن جسم سنگین از روی زمین لازم است با کمر صاف، زانو‌ها را خم کرده و جسم را از روی زمین برداشت چرا که مهره کمر بسیار کوچکتر از مفصل زانوست.


امام هشدار داد: در صورتی که این نکات در انجام خانه‌تکانی رعایت نشود افراد دچار آسیب‌های متعددی خواهند شد.


به گزارش فارس، فوق تخصص روماتولوژی گفت: در این صورت اولین آسیب، بیرون زدگی دیسک کمر و کمر‌درد است.


وی انجام پنج کار عمده برای کمر را مضر دانست و افزود: ایستادن طولانی، نشستن طولانی در یک وضعیت، انجام کارهای سنگین، خم نمودن کمر برای بلند کردن اجسام و حرکات چرخشی ناگهانی خصوصاً در هنگام برداشتن اجسام برای کمر مضر است.


استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: اگر آسیب یک بار به کمر وارد شود ممکن است تا آخر عمر گریبانگیر فرد شود بنابراین افراد باید دقت داشته باشند و اجازه ندهند که اولین آسیب در ناحیه کمر به وجود آید.






تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن