محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844867703
مبلغان دینی رابطه بین اخلاق و انضباط اجتماعی را برای مردم تبیین کنند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
کنکاشی در سخنان رهبر معظم انقلاب؛
مبلغان دینی رابطه بین اخلاق و انضباط اجتماعی را برای مردم تبیین کنند خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت گفت: برای تحقق انضباط اجتماعی در جامعه نیاز است طلاب و مبلغان دینی رابطه بین اخلاق و قانونگرایی و انضباط اجتماعی را در جامعه به صورت واضح و روشن برای مردم تبیین کنند.
حجتالاسلام رحیم کارگر، مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در پاسخ به این پرسش که «انضباط اجتماعی در جامعه چقدر وجود دارد؟»، گفت: صحبتهای رهبر معظم انقلاب بازتاب وسیعی در جامعه داشت و علت آن هم این است که ایشان به سبک زندگی دینی و لزوم توجه مردم و صاحبنظران به این بحث اشاره فرمودند.
وی افزود: مقام معظم رهبری در سخنان خود به یک معضل و مسأله مهم در کشور اشاره کردند و آن هم رویگردانی مردم از یک سبک زندگی سالم و صحیح و در واقع گرایش آنها به یک سری رفتارهای نادرست، رفتارهای غیرقابل قبول و رویهها و روشهای ناسالم است و ایشان همه را دعوت کردند که نسبت به این مطلب توجه و دقت داشته باشند.
یکی از ملزومات قانونگرایی انضباط اجتماعی است
مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت با بیان اینکه رعایت قانون و قانونگرایی یک سری ملزوماتی دارد، اظهار داشت: یکی از ملزومات قانونگرایی انضباط اجتماعی است.
حجتالاسلام کارگر خاطرنشان کرد: انضباط اجتماعی به این معنا است که هر فردی و یا هر گروهی در جایگاه خود ضمن عمل به قانون، پاسدار قانون و پاسدار وظایف و مسؤولیتهایی که بر عهده دارد نیز باشد و تلاش کند یک نظم و تعادلی در جامعه ایجاد بکند.
وی با اشاره به اینکه انضباط اجتماعی مجموعهای از علل و عواملی است که از قانونگرایی آغاز شده و به یک عمل متعادل و درست و بجا منتهی می شود، تصریح کرد: متأسفانه امروزه نبود انضباط اجتماعی به یک معضل تبدیل شده و ما را در مسیر زندگی با مشکلاتی مواجه کرده است.
مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت بیان داشت: عدم توجه به انضباط اجتماعی دارای نمودها و جلوههای مختلفی است که برخی از این جلوهها را در طول شبانهروز در رانندگی و ترافیک، در ادارات و حتی بازارها مشاهده میکنیم.
امروزه انضباط اجتماعی در جامعه رنگ و بویی ندارد
وی ادامه داد: امروزه ما شاهد این هستیم که انضباط اجتماعی در جامعه رنگ و بویی ندارد و لازم است کار فرهنگیای به صورت اساسی و صحیح در این زمینه صورت بگیرد و همینطور مردم هم باید نسبت به رعایت انضباط اجتماعی در جامعه توجه بیشتی داشته باشند تا به یک جایگاه مطلوب در این راستا برسیم.
حجتالاسلام کارگر با بیان اینکه تشکیل و گسترش سازمانها، ادارات و نهادها و همینطور نهادگرایی و سازمانگرایی یکی از ویژگیهای بارز و اساسی جهان مدرن است، گفت: این سازمانها و نهادها زمانی میتوانند موفق باشند که دارای نظم و انضباط و تعادل کاری باشند.
در کشور با یک آنارشیسم سازمانی در سطح ادارات و نهادها مواجه هستیم
وی یادآور شد: هر شخصی در عصر خود و در حد مسؤولیتهای خود باید بتواند کار را به درستی و با اتقان و استحکام بیشتری انجام دهد ولی این مطلب در کشور ما متأسفانه برعکس است و وقتی انسان روند کاری سازمانها و ادارات را مورد مطالعه قرار می دهد، میبیند که اینها در ارائه خدمات، در رفع مشکلات مردم و در انجام به سرعت کارها با مشکل مواجه هستند و قوانین را سرلوحه خود قرار نمیدهند و در گزینش افراد قانون را رعایت نمی کنند و باید گفت با یک نوع آنارشیسم سازمانی رو به رو هستیم و رؤسا بیشتر به ایده خود عمل می کنند تا به قانون.
حوزههای علمیه الگوی قانونگرایی و انظباط اجتماعی باشند
مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت با اشاره به نقش الگویی حوزههای علمیه و نهادهای وابسته در محقق شدن انضباط اجتماعی در جامعه، افزود: حوزههای علمیه و نهادهای وابسته به حوزه از لحاظ قانون گرایی و انضباط اجتماعی باید الگو باشند و بتوانند یک مدل زیبا و آرمانی از نهادهای فرهنگی و دینی ارائه دهند، این به عنوان نخستین گام بسیار مؤثر خواهد بود.
وی ابراز داشت: برای تحقق انضباط اجتماعی در جامعه نیاز است طلاب و مبلغان دینی رابطه بین اخلاق و قانونگرایی و انضباط اجتماعی را در جامعه به صورت واضح و روشن برای مردم تبیین کنند و به مردم بگویند که قانون گریزی و گسست در انضباط اجتماعی نوعی بیاخلاقی است و ما را از آموزهها و شؤون اخلاقی دور میکند.
حجتالاسلام کارگر با بیان اینکه ما باید اهمیت و ارزش اخلاقی قانونمداری و انضباط اجتماعی را مورد توجه قرار داده و مسؤولیتمدارای را با اخلاق بسنجیم، ادامه داد: ما باید بتوانیم راهکارهای تشویق مردم را برای قانونگرایی و انضباط اجتماعی پیدا و به مردم معرفی کنیم.
پایبندی به احکام دینی در گرو پایبندی به قانون و انضباط اجتماعی
وی افزود: اگر مردم ما بتوانند پایبندی به قانون را تمرین کنند، میتوانند، پایبندی به احکام دینی را هم به خوبی تمرین کنند و این نیاز به فرهنگسازی دارد یعنی ما باید کاری بکنیم که فرهنگ تعهد، عمل به پیمان ها اجتماعی و فرهنگ عمل به میثاقها را در جامعه ترویج کنیم و مردم را هر چه بیشتر با مسؤولیت ها و تعهدات اجتماعی، قانونی، دینی و اخلاقی خودشان آشنا کنیم.
ریشه بسیاری از بیانضباطیها در جامعه، رسوخ رذائل اخلاقی در افراد است
مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت با اشاره به وظایف سنگین حوزههای علمیه مبنی بر بحث تهذیب و پرورش اخلاق در جامعه، خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که ریشه بسیاری از قانون گریزیها و بیانضباطیها در جامعه، رسوخ رذائل اخلاقی در افراد است.
وی اظهار داشت: علت اینکه عده بسیاری از افراد جامعه به قانون احترام نمیگذارند و انضباط اجتماعی ندارند، این است که نتوانستهاند فضائل اخلاقی و انسانی را در وجود خود نهادینه کنند
عمل به قانون از مصداقهای بارز فضیلتمداری است
حجتالاسلام کارگر با بیان اینکه ما باید از کودکی، نوجوانی و جوانی فضیلتمداری و فضیلتمحوری را در جامعه ترویج کنیم تا اثرگذاری بیشتری را شاهد باشیم، گفت: یکی از مصداقهای فضیلتمداری عمل به قوانینی است که در جامعه تصویب میشود.
وی یادآور شد: امام خمینی(ره) میفرمود «عملنکردن به قوانینی که در جامعه تصویب میشود حرام است» و این متن صریح فتوای امام(ره) است و سایر مراجع نیز بر این مطلب تأکید دارند.
مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت در پایان با اشاره به این که ما در جامعه نتوانستیم عمل به قانون و انضباط اجتماعی را به خوبی ترویج و تبیین کنیم، تصریح کرد: باید با انجام فعالیتهای تبلیغی بهتر و نگارش مقالات و کتاب های مختلف، تلاش کنیم مردم را بیشتر از پیش با وظائف و مسؤولیتهایشان آشنا کنیم.
شایان ذکر است، مقام معظم رهبری در دیدار جوانان خراسان شمالی به ارائه فهرستی از آسیبهای سبک زندگی پرداختند و بیست پرسش مطرح کردند، پرسشهای زیر بخش از پرسشهای مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری است:
چرا فرهنگ کار جمعی در جامعه ما ضعیف است؟
علت کار گریزی چیست؟
چرا در روابط همسایگیمان رعایتهای لازم را نمیکنیم؟
چرا در زمینه فرهنگ رانندگی، مردمان منضبطی به طور کامل نیستیم؟
حد زادوولد در جامعه ما چیست؟
الگوی تفریح سالم چیست؟
نوع معماری در جامعه ما چگونه است؟ چقدر متناسب با نیازهای ماست؟
در بین ما دروغ چقدر رواج دارد؟
چرا در برخی از بخشهای کشورمان طلاق زیاد است؟
علت پرخاشگری و بیصبری در میان بعضی از ماها چیست؟
چقدر به قانون احترام میکنیم؟ علت قانون گریزی در برخی از مردم چیست؟
انضباط اجتماعی در جامعه چقدر وجود دارد؟
وجدان کاری در جامعه چقدر وجود دارد؟
چرا برخی از حرفهای خوب، ایدههای خوب، در حد رؤیا و حرف باقی میماند؟
چه کنیم که ریشهٔ ربا در جامعه قطع شود؟
آپارتماننشینی چقدر برای ما ضروری است؟
تجملگرایی چیست؟ بد است؟ خوب است؟ چقدرش بد است؟ چقدرش خوب است؟
چرا در بین بسیاری از مردم ما مصرفگرایی رواج دارد؟
چرا پشت سر یکدیگر حرف میزنیم؟
چرا در برخی از بخشهای کشورمان روی آوردن جوانها به مواد مخدر زیاد است؟
چرا صلهٔ رحم در بین ما ضعیف است؟
آپارتماننشینی چقدر برای ما ضروری است؟ چقدر درست است؟
طراحی لباسمان چقدر متناسب با نیازهای ما و عقلانی و منطقی است؟
آرایش در بین مردان و زنان چقدر درست است؟
آیا ما در معاشرتهای روزانه، به همدیگر به طور کامل راست میگوییم؟
بعضیها با داشتن توان کار، از کار میگریزند؛ علت کار گریزی چیست؟
علت پرخاشگری و بیصبری و نا بردباری در میان بعضی از ماها چیست؟
حقوق افراد را چقدر در رسانهها ، در اینترنت و... مراعات میکنیم؟
تولید کیفی در بخشهای مختلف، چقدر مورد توجه و اهتمام است؟
چرا به ما میگویند که ساعات مفید کار در دستگاههای اداری ما کم است؟
چرا در بعضی از شهرهای بزرگ، خانههای مجردی وجود دارد؟ این بیماری غربی چگونه در جامعه ما نفوذ کرده است؟
چه کنیم که طلاق و فروپاشی خانواده، آنچنان که در غرب رایج است، در بین ما رواج پیدا نکند؟
چه کنیم که زن در جامعه ما، هم کرامت و عزتش حفظ شود، هم وظائف اجتماعیاش را انجام دهد و هم حقوق اجتماعی و خانوادگیاش محفوظ بماند؟/907/پ201/ع
۱۳۹۲/۱۲/۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
آیتالله علوی گرگانی: اهل علم مطالب دینی را بدون کم و کاست برای مردم تبیین کنند
آیتالله علوی گرگانی اهل علم مطالب دینی را بدون کم و کاست برای مردم تبیین کنندیکی از مراجع تقلید قم گفت اهل علم باید مراقب باشند که بر روی منبرها فقط سخن خدا و پیامبر ص و اهل بیت عصمت و طهارت را برای مردم تبیین کنند به گزارش خبرگزاری فارس از قم آیتالله سید محمد علی علوی گرگشکاف بین فقیرترینو ثروتمندترین مردم زیاد شده/ پیام دبیرکل سازمانملل به مناسبت روز جهانی عدالتاجتماعی
شکاف بین فقیرترینو ثروتمندترین مردم زیاد شده پیام دبیرکل سازمانملل به مناسبت روز جهانی عدالتاجتماعی جامعه > شهری - دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت روز جهانی عدالت اجتماعی 20 فوریه 2014 برابر با 1 اسفند ماه جاری گفت عدالت اجتماعی باید در سر لوحه تلاش هامبلغان و روحانیان باید از نیازهای دینی و فرهنگی مردم باخبر باشند
سهشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹ ۵۹ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت مبلغان و روحانیان باید از نیازهای دینی و فرهنگی مردم باخبر باشند به گزارش ایسنا حجتالاسلام مهدی ستوده در نشستی با روحانیان مستقر در بخش موران گرمی با اشاره به حضور روحانیان در متن جامعه گفت مبلغان و روحانیاپیشبینی اعطای یارانه به 40 درصد مردم
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸ ۰۴ نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تصمیمات گذشته در نوع پرداخت یارانه درست نبوده است افزود این تصمیمات اشتباه چارهای جز محدودیت در یارانه را باقی نگذاشت محمدابراهیم رضایی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهنماینده مردم قم در مجلس: دولت به دغدغههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم قم توجه ویژه کند
نماینده مردم قم در مجلس دولت به دغدغههای فرهنگی اجتماعی و اقتصادی مردم قم توجه ویژه کندعضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه شهر قم سالانه پذیرای بیش از 20 میلیون زائر و مسافر از شهرهای مختلف کشور است گفت دولت به دغدغههای فرهنگی اجتماعی و اقتصادی مردم قم تومعاون مدیرکل فرق و ادیان وزارت اطلاعات: مبلغان دینی رسالت مهمی را برای مقابله با عرفانهای نوظهور برعهده دارند
معاون مدیرکل فرق و ادیان وزارت اطلاعات مبلغان دینی رسالت مهمی را برای مقابله با عرفانهای نوظهور برعهده دارندمعاون مدیرکل فرق و ادیان وزارت اطلاعات گفت مبلغان دینی رسالت مهمی را برای مقابله با عرفانهای نوظهور برعهده دارند به گزارش خبرگزاری فارس از کرج صداقت بعد از ظهر امروز دحمایت از مسئولان نظام وظیفهای دینی و اخلاقی است
استانها مرکز قم حجت الاسلام سعیدی حمایت از مسئولان نظام وظیفهای دینی و اخلاقی است قم - خبرگزاری مهر تولیت آستان مقدس حضرت معصومه س حمایت از مسئولان نظام را وظیفهای دینی اخلاقی ملی و انسانی دانست و گفت باید همواره قدردان مسئولان باشیم به گزارش خبرگزاری مهر حجت الاسامام جمعه قم در دیدار با همسر رئیس جمهور: حمایت از مسئولان نظام وظیفهای دینی و اخلاقی است
امام جمعه قم در دیدار با همسر رئیس جمهور حمایت از مسئولان نظام وظیفهای دینی و اخلاقی است تولیت آستان مقدس حضرت معصومه س حمایت از مسئولان نظام را وظیفهای دینی اخلاقی ملی و انسانی دانست و گفت باید همواره قدردان مسئولان باشیم به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام سید محمد سعیدیمدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین: دید تخصصی سازمانهای مردم نهاد بسیاری از مشکلات را برطرف می
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین دید تخصصی سازمانهای مردم نهاد بسیاری از مشکلات را برطرف میکندمدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین گفت دولت باید بتواند در مسیر اهداف خود از سازمانهای مردم نهاد استفاده کند زیرا دید تخصصی این سازمان بسیاری از مشکلدرباره فیروز کریمی باید از کمیته انضباطی استعلام بگیریم بهروان: اتفاقاتی در جامجهانی آلمان رخ داد که نباید می
درباره فیروز کریمی باید از کمیته انضباطی استعلام بگیریمبهروان اتفاقاتی در جامجهانی آلمان رخ داد که نباید میافتاد باید برنامههایمان را به مردم بگوییمبهروان گفت اتفاقاتی در جامجهانی ۲۰۰۶ رخ داد که نباید رخ میداد به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس غلامرضا بهروان در حاشیروحانیت زیر ذرهبین مردم هستند/ عدم تشخیص صحیح از ناصحیح موجب لغزش میشود
استانها مرکز قم آیت الله نوری همدانی روحانیت زیر ذرهبین مردم هستند عدم تشخیص صحیح از ناصحیح موجب لغزش میشود قم - خبرگزاری مهر یکی از مراجع تقلید شیعیان جهان با تاکید بر اینکه روحانیت باید مراقب اخلاق و اعمال خود باشد گفت روحانیت زیر ذره بین مردم است به گزارش خبرنگار مهرئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی مطرح کرد سلامت اجتماعی با نهادینه شدن سبک زندگی دینی در خانوادهها
رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی مطرح کردسلامت اجتماعی با نهادینه شدن سبک زندگی دینی در خانوادههارئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی ضرورت کاربردی شدن سبک زندگی دینی در خانوادهها را برشمرد و گفت بهکارگیری این اصول سلامت اجتماعی و کاهش جرایم را به دنبال دارد به گزارش خبرگزماجراي رابطه فيلمهاي حامي فتنه و آثار اجتماعي يأسآور با جواد شمقدري
ماجراي رابطه فيلمهاي حامي فتنه و آثار اجتماعي يأسآور با جواد شمقدري در تحليلها و حواشي رسانهاي پس از اتمام جشنواره فيلم فجر مسئله مهمي كه دارد فراموش ميشود و بايد به آن پرداخت نقش مديران فرهنگي دولت قبل در توليد فيلمهايي است كه در جشنواره فجر امسال شاهد آن بوديم در تحليشهرام ناظری: باز شدن فضای اجتماعی را هم مردم و هم هنرمندان حس کرده اند
شهرام ناظری باز شدن فضای اجتماعی را هم مردم و هم هنرمندان حس کرده اند هنرمند برجسته موسیقی اصیل ایرانی گفت فضای اجتماعی باز شده است و دولت یازدهم دیوارهایی را که دور موسیقی کشیده شده بود برداشت آفتاب به گزارش ایرنا شهرام ناظری شنبه شب در حاشیه مراسم افتتاحیه چهارمین جشنوارهنر برترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی/ افزایش فرهنگ و معرفت به کمک هنر عقیده ایرانی اسلامی مردم ماست
استانها جنوب اصفهان حجت الاسلام قطبی مطرح کرد هنر برترین ابزار برای انتقال مفاهیم دینی افزایش فرهنگ و معرفت به کمک هنر عقیده ایرانی اسلامی مردم ماست اصفهان – خبرگزاری مهر مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان گفت هنر برترین قالب و ابزاری برای انتقال مفاهیم است و بر ایاعتماد مردم به پلیس بزرگترین سرمایه در برقراری امنیت اجتماعی است
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران اعتماد مردم به پلیس بزرگترین سرمایه در برقراری امنیت اجتماعی است خبرگزاری رسا ـ عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که ﻧﻘﺶ ﻧﯿﺮوی اﻧﺘﻈﺎﻣﯽ در ﺗﺄﻣﯿﻦ اﻣﻨﯿﺖ ﺑﯽ ﺑﺪﯾﻞ اﺳﺖ بیان داشت نیروی انتظامی خود را در برابر مردم نمی داند و همحضور مسوولان بین مردم موجب افزایش اعتماد عمومی می شود
حضور مسوولان بین مردم موجب افزایش اعتماد عمومی می شود ورامین- ایرنا – فرماندار ورامین گفت حضور مدیران و مسوولان بین مردم باعث اعتماد بیشتر آنان به نظام خواهد شد محسن خوانساری روز پنجشنبه در بازید از مناطق مختلف شهرستان ورامین به منظور بررسی مشکلات مبتلابه منطقه گفت اجرای باز-
گوناگون
پربازدیدترینها