واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ اسفند ۱۳۹۲ (۱۱:۵۸ق.ظ)
امسال يك هزار و 300 كيلوگرم انواع مواد مخدر كشف و ضبط شده است رييس پليس مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه گفت: در استان كرمانشاه اقدامات خوبي براي مبارزه با مواد مخدر انجام شده و در اين خصوص از ابتداي سال جاري يك هزار و 300 كيلوگرم انواع مواد مخدر كشف و ضبط شده است.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ سرهنگ محمد رستمي در جلسه كميته مبارزه با ورود، درمان و مقابله با مواد مخدر، افزود: كشور ايران با تقديم سه هزار و 700 شهيد مبارزه با مواد مخدر رتبه اول در دنيا را به خود اختصاص داده و براساس آمارهاي جهاني منتشره ايران در اين خصوص پيش رو است.
وي تصريح كرد: كشور ما با داشتن سه هزار كيلومتر مرز مشترك و طولاني با كشور افغانستان كه 100 درصد ترياك دنيا و 90 درصد حشيش را توليد مي كند، فعاليت هاي گسترده اي را براي مقابله با اين پديده شوم انجام داده كه با ساير كشورهاي دنيا كه اين همسايگي با افغانستان را ندارند، قابل قياس نيست.
رستمي گفت: مواد مخدر با توجه به گردش مالي يك و نيم تريليون دلاري آن سومين اقتصاد سودآور در جهان است و اين امر سبب شده تا تجارت مواد مخدر در بسياري از زمينه ها اثرگذار باشد.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر اظهار كرد: تصور جهاني بر اين بود كه با حمله آمريكا و ناتو به افغانستان، تروريسم و ميزان توليد مواد مخدر در اين كشور كاهش يابد اما آمارها نشان داده كه در سال 91 ميزان 158 هزار هكتار از اراضي افغانستان زيركشت ترياك قرار گرفت و در سال 92 اين ميزان به 210 هزار هكتار افزايش يافت.
وي خاطرنشان كرد: در سال 91 همچنين 14 ايالت افغانستان درگير كشت خشخاش بود و در سال 92 به 17 ايالت افزايش يافت كه اين نشان دهنده آن است كه نه تنها تروريسم در اين كشور از بين نرفت بلكه الان در بيشتر كشورهاي منطقه تروريسم افزايش يافته و كشت مواد مخدر نيز افزايش زيادي داشته است.
سرهنگ رستمي افزود: مواد مخدر تهديد جدي براي سلامت جامعه است و نگاهي به آمارها نشان دهنده اين است كه بيشتر ناهنجاري هاي اجتماعي ريشه در اين پديده شوم دارد.
وي اظهار كرد: بيشتر زندانيان، جرايم آنها در خصوص مواد مخدر است و جرايم ساير زندانيان نيز به نوعي برگرفته از مواد مخدر است كه زمينه ساز بروز انحرافات اجتماعي مي شود.
وي هدف از برگزاري اين جلسه در قصرشيرين را تعامل بيشتر با دستگاه ها در راستاي مبارزه با مواد مخدر بيان كرد و گفت: در زمينه استفاده از تجهيزات و امكانات روز براي كنترل در مرزها رايزني هايي صورت گرفته و با تامين آن، اين تجهيزات در مبادي مرزي بكارگيري مي شود.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر استان كرمانشاه همچنين در خصوص استفاده از سگ هاي مواد ياب اضافه كرد: با توجه به هزينه بالاي نگهداري اين حيوانات استقرار آنها بصورت مداوم در مناطق مرزي امكان پذير نيست اما بصورت مقطعي مي توان از آنها استفاده كرد.
معاون سياسي فرمانداري قصرشيرين نيز در اين جلسه گفت: قصرشيرين در خصوص مبارزه با مواد مخدر نسبت به ديگر شهرستان هاي استان يك قدم به جلو برداشته است.
نعمت اله نازپرورده افزود: قصرشيرين با وجود داشتن 186 كيلومتر مرز مشترك و طولاني با كشور عراق و فعاليت هاي گسترده اقتصادي در مرزهاي آن، در زمينه مبارزه با مواد مخدر اقدامات مناسبي انجام داده و افزايش كشفيات مواد مخدر نسبت به سال هاي گذشته دليل اين امر است.
وي يادآور شد: بسياري از ناهنجاري هاي اجتماعي از جمله طلاق، قتل و فساد اخلاقي ريشه در اعتياد به مواد مخدر دارد لذا وظيفه مسوولان و دست اندركاران اين كار است تا با تعامل و يكدلي براي مقابله با بروز اين پديده تلاش كنند.
معاون فرماندار قصرشيرين تصريح كرد: كار شناسايي مناطق آلوده و عاملين توزيع كننده و خرده فروشان مواد مخدر در قصرشيرين شروع شده و با شدت با آنها برخورد خواهد شد.
نازپرورده گفت: در طول چند سال گذشته تاكيد رهبر معظم انقلاب اسلامي بر انجام فعاليت هاي اقتصادي با توجه به ظرفيت ها و پتانسيل هاي كشور بوده است كه قصرشيرين در اين خصوص نقش مهمي را ايفا مي كند لذا در كنار انجام فعاليت هاي اقتصادي در شهرستان مرزي مبارزه با تهديدها مواد مخدر با شدت بيشتري اعمال مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]