تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804936406




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد معاونت بین الملل در بنیاد ملی نخبگان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دکتر ستاری خبر داد: ایجاد معاونت بین الملل در بنیاد ملی نخبگان تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تغییرات اساسی در برنامه آینده بنیاد ملی نخبگان از تشکیل معاونت بین الملل در این بنیاد خبرداد.


به گزارش ایرنا از دکتر سورنا ستاری سه شنبه شب در نشست سالانه شورای نخبگان، کمیته ها و کارگروه های تخصصی بنیاد ملی نخبگان در محل بنیاد ملی نخبگان ، با اشاره به تغییرات اساسی در برنامه آینده بنیاد ملی نخبگان گفت: یکی از اقدامات مهم طی چند ماه گذشته ایجاد ارتباط مستقیم بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان برای اجرای بهتر برنامه ها و پشتیبانی از نخبگان و استعدادهای برتر بود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ورودی های بنیاد ملی نخبگان به دو بخش پژوهشی و آموزشی تقسیم می شوند ، افزود: ورودی های پژوهشی از طریق جشنواره های اختراعات و ورودی های آموزشی از طریق المپیادهای علمی دانش آموزی و دانشجویی و کنکورهای سراسری تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان در می آیند.
دکتر ستاری ادامه داد: در بخش ورودی های پژوهشی مخترعانی که موفق به دریافت تاییدیه سطح سه اختراعات بنیاد ملی نخبگان می شوند در اختیار کریدورهای تجاری سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد قرار داده می شوند تا از مخترعان حمایت بعمل آورند.
به گفته رئیس بنیاد ملی نخبگان حمایت های بنیاد هدفمند بوده و از این پس متقاضیان بهره مندی از حمایت ها باید در قبال آن برای جامعه تاثیر گذار باشند.
دکتر ستاری با بیان اینکه در دوره جدید تاکید بنیاد ملی نخبگان بر توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر است، تصریح کرد: باید با توانمندی نخبگان و استعدادهای برتر به عنوان مثال با حمایت مخترعان سعی کنیم در جهت تجاری سازی طرح ها گام برداریم که در این راستا از پتانسیل پارک های علم و فناوری استفاده خواهد شد.
دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید براینکه مشکل بسیاری از طرح ها نبود بازار برای عرضه و فروش محصول است ، خاطرنشان کرد: کارگزاران کریدورهای تجاری سازی در این زمینه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان اقدامات و پیشنهادهای لازم را ارائه می دهند.
معاون علمی وفناوری رئیس جمهور با بیان اینکه در بخش آموزشی حمایت از مراکز نخبه پرور از اولویتهای بنیاد به شمار می رود، گفت: این سیاست به این معنا نیست که حمایت از خود نخبگان و استعدادهای برتر کم یا قطع خواهد شد بلکه در کنار آن از دانشگاه های نخبه پرور حمایت شده تا به دلیل ارتباط مستقیم تر با افراد، حمایت هدفمند و با تاثیر بیشتر در اختیار آنها گذاشته شود.
وی افزود : در این راستا با توجه به سیاست جدید نقش دانشگاه ها و اساتید راهنما در دریافت حمایت ها برای نخبگان افزایش خواهد یافت. همچنین درصددیم برای دانشگاه های نخبه پرور خارج از ظرفیت های موجود سهمیه ای برای حمایت بیشتر و تحت بورس قرار دادن آنها در نظر بگیریم.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با ابراز تاسف از نبود مرکز رشد و پارک فناوری قوی در دانشگاه صنعتی شریف و علوم پزشکی تهران افزود: با این وجود شاهد این هستیم که محققان دانشگاه صنعتی شریف در زیر زمین دانشگاه موفق به طراحی و ساخت ماهواره می شوند.
وی با اشاره به تسهیلات شهید تهرانی مقدم بنیاد ملی نخبگان در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان اظهارکرد: در زمینه جذب و به کارگیری نخبگان و استعدادهای برتر و بر اساس تسهیلات شهید تهرانی مقدم در صورت حضور نخبگان در شرکت های دانش بنیان بنیاد تا دو سال حقوق این افراد را متقبل می شود.
دکتر ستاری با اشاره به تقویت بخش بین الملل بنیاد ملی نخبگان گفت: در این راستا اخیرا معاونت بین الملل در بنیاد تاسیس شده است که در قدم اول باید اقدام به تهیه بانک اطلاعاتی از نخبگان و استعدادهای برتر ایرانی خارج از کشور کند.
وی در ادامه از حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از مراکز علمی بین المللی ایران مانند مرکز پروفسور سمیعی در تهران خبرداد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اظهار امیدواری نسبت به وقوع اتفاقات خوب در سال آینده بر آمادگی دریافت ایده ها در خصوص جلوگیری از خروج نخبگان از کشور و چگونگی جذب آنها در کشور تاکید کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان افزود: البته در بدنه دولت هم بروی این موضوع اجماع وجود دارد و می توان از حمایت های دولت نیز استفاده کرد.
علمی**1746**1599
انتهای پیام /*




14/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن