تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834391750
حسین موسویان: دیپلماسی و نه تحریم، کلید تعامل با ایران است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
حسین موسویان: دیپلماسی و نه تحریم، کلید تعامل با ایران است تهران-ایرنا- ˈحسین موسویانˈ در مطلبی در نشریه آلمانیتور نوشت: دیپلماسیو نه تحریم، کلید تعامل با ایران است و رویکرد ˈآیپکˈ در تحریم و فشار بیشتر بر ایران، نبردی باخته است.
رئیس اسبق گروه مذاکره کننده هسته ای ایران در این مطلب آورده است: در عرض
سه دهه گذشته، ˈکمیته امور عمومی آمریکا -اسرائیل موسوم به ˈآیپکˈ، بی وقفه دولت آمریکا و کنگره را تحت فشار قرار داده است تا تحریم هایی علیه ایران برای تعطیل کردن کامل برنامه هسته ای اش اعمال نمایند.
طبق مستندات مندرج در وب سایت ˈآیپکˈ، این کمیته عامل اصلی تصویب بیش از دوازده مصوبه و قطعنامه آمریکا برای اعمال تحریم های سخت علیه ایران در 15 سال گذشته بوده است. این تحریم ها و اقدامات جزیی از فهرستی کامل از مهمترین اقدامات این نهاد بوده است.
امسال هم در کنفرانس سالانه آیپک، ایران محور موضوعات مورد طرح در این کنفرانس است.
هفته گذشته هم ˈمایکل کاسنˈ و ˈلی روزنبرگˈ به ترتیب رئیس و رئیس هیئت مدیره آیپک با انتشار مطلبی در روزنامه ˈنیویورک تایمزˈ، کنفرانس امسال آیپک را کانون ˈاعلام حمایت از اقدامات کنگره(آمریکا) برای تحریم اقتصادی و فشار دیپلماتیک بر ایرانˈ عنوان کردند.
14 هزار نفر از اعضاء این گروه تصمیم دارند کنگره (آمریکا) را وادار کنند طرحی بریزد تا ایران مجاب شود شروط آنها را برای توافق نهایی بپذیرد که ظاهراˈ کمترین درخواست آن انهدام کامل برنامه هسته ای ایران خواهد بود.
کاسن و روزنبرگ در مخالفت با نظر سیاستمدارانی که معتقدند تهدید و ارعاب، تهران را از میز مذاکره گریزان خواهد کرد و می گویند ˈدیپلماسی اگر فاقد یک پشتوانه تهدید باشد، خود بزرگترین تهدید برای مذاکرات است؛ اما این ارزیابی بی اساس است.ˈ
برخلاف مدعای رهبران ˈآیپکˈ، تاریخ نشان داده که اعمال سیاست های قهر آمیز علیه ایران، نه جزیی بلکه در سطحی وسیع منافع امنیتی آمریکا و اسرائیل(رژیم صهیونیستی) را در معرض تهدید قرار داده است.
در جنگ هشت ساله ایران و عراق، یک طرف جنگ یعنی عراق مورد حمایت استوار آمریکا، کشورهای حاشیه خلیج (فارس) و غرب قرار داشت در حالیکه آمریکا مانع از تحویل سلاح به ایران می شد و این در حالی بود که کشور ایران از سوی ˈصدامˈ دیکتاتور عراق تهدید شده بود؛ خوب عاقبت این نوع رفتار در قبال ایران روشن بود.
ایران که در تنگنای شدید دریافت سلاح قرار گرفته بود در حالیکه دشمن هم در جنگ از سلاح شیمیایی استفاده کرده بود و در اثر آن 100 هزار ایرانی در اثر استشمام این گازها مصدوم شده بودند، به صرافت افتاد در زمینه تامین سلاح خودکفا شود و خود دست به کار تولید سلاح داخل خاک خود شود.
راههای دیگر غرب علیه ایران هم به بیراهه رفت.
تحریم تسلیحاتی ایران از سوی غرب تنها حاصلش این بود که ایران به فکر افتاد خود دست به کار شود و سلاح های مورد نیازش از انواع سلاح های پایه گرفته تا اقسام سلاح های پیشرفته و نیز بزرگ ترین و متنوع ترین موشک های بالستیک خاورمیانه را بسازد.
دستاورد مهم دیگر جنگ عراق با ایران ظهور کادر بزرگ نیروهای مسلح ایران و ˈسپاه پاسدارانˈ بود.
برخلاف مدعای ˈآیپکˈ آنچه که ایران را تشویق به توسعه برنامه هسته ای اش کرد، سیاست های تهدید و تحمیل آمریکا در قبال ایران بود.
از همان اوان انقلاب، آمریکا منکر حق ایران برای برخوردار شدن از انرژی صلح آمیز هسته ای در نیروگاه اتمی آن و دست یابی این کشور به بازار بین المللی سوخت هسته ای بود.
این محدودیت ها عاملی شد تا برنامه هسته ای برای ایران نه یک تسلیحات بلکه یک استراتژی باشد. ایران دست به کار ساخت تاسیساتی جهت غنی سازی اورانیوم شد تا از حیث تامین سوخت هسته ای خودکفا شود.
هر بار که آمریکا تحریم هایی جدید علیه ایران تحمیل می کرد، ایران هم در مقام پاسخ، فعالیت های هسته ای اش را گسترش می داد. در ابتدای امر تعداد سانتریفیوژها برای غنی سازی اورانیوم 164 دستگاه بود و امروز شمار آنها به بیش از 19 هزار دستگاه رسیده که 9 هزار عدد آن فعال است.
ایران قبل از آنکه تحریم شود، اورانیوم را بالاتر از خلوص 5 درصد غنی نمی کرد اما زیر فشارهای آمریکا سطح غنی سازی را تا 20 درصد هم بالا برد.
ایران در ابتدای امر فقط یک نیروگاه غنی سازی اورانیوم داشت اما تحریم های بیشتر باعث شد تا ایران دومین تاسیسات را هم بسازد آن هم در عمق دل کوه.
با شروع جنگ از پیش اعلام نشده آمریکا علیه ایران که منجر به سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری ˈایران ایرˈ در سال 1988 و کشته شدن 290 مسافر آن شد، ایران دیگر مصمم شد برای خنثی کردن تهدیدهای آمریکا لازم است نیروی استراتژیک خود را غنا بخشد و به یک بازیگر تاثیر گذار در منطقه تبدیل شود.
در راه نیل به این آرمان، ایران چاره را در این دید که پیوندهای تاریخی اش با شیعیان در سراسر منطقه را از جمله در عراق محکم سازد؛ ایران در این راه از سطح نفوذش بر روی گروههای مسلح معارض شیعی عراق که با صدام در مبارزه و مصمم به تثبیت جایگاه سیاسی خود در کشور بودند نیز بهره وافری برد.
در این بحبوحه، آمریکا و غرب با هدف تخریب جایگاه ایران در سوریه، در ستیزه ای فرسایشی در این کشور مشارکت کردند. در این جنگ ایران همچنان در حمایت از رژیم ˈبشار اسدˈ پایداری می کند.
این جنگ منجر به ظهور و خیزش گروههای سلفی شده است که هریک تهدیدی جدی علیه منافع ملی آمریکا به حساب می آیند.
نهایت امر آنکه، خیزش گروههای افراطی اسلامگرای مورد حمایت متحدان سنی مذهب آمریکا در منطقه، نه فقط تهدیدی است جدی علیه منافع آمریکا بلکه ˈالقاعدهˈ و گروههای مرتبط با آن هم امروز بیش از هر زمان دیگر به اسرائیل(رژیم صهیونیستی) نزدیک شده اند.
تاریخ ثابت کرده که اعمال سیاست های زور آمریکا علیه ایران در عرض 35 سال گذشته اثری بر تلاش های آمریکا در راه خنثی ساختن تهدیدهای ایران نداشته، بلکه برعکس، این سیاست ها نگرانی های امنیتی آمریکا را ابعادی تازه بخشیده و دغدغه هایی آفریده که قبلاˈ وجود نداشت.
با وجود سه دهه اعمال همه این رویکردها، امروز ایران از ثبات و قدرتی بی منازعه در سطح منطقه بهره مند است در حالیکه برعکس آن اسرائیل(رژیم صهیونیستی) امروز بیش از هر زمان دیگر منزوی است.
در مقطعی که خصومتها در سطح منطقه در اوج خود قرار دارد، لحن آشتی جویانه آمریکا به جانب ایران، موفقیتی است بزرگ در راه حفظ صلح و ثبات در منطقه؛
مصداق نمایان آن همکاری سه کشور ایران، آمریکا و روسیه در متلاشی شدن تسلیحات شیمیایی سوریه بود. بسیاری از ناظران سیاسی معتقدند که این کار بزرگترین اقدام در امحاء تسلیحات شیمیایی در منطقه بوده است.
تواقق موقت هسته ای ایران هم موفقیتی مهم در عرض یک دهه گذشته برای آمریکاست تا از این طریق مطمئن شود ایران برنامه هسته ای اش را به سمت ساخت سلاح منحرف نکرده است.
ایران تولید اورانیوم 20 درصدی را متوقف کرده و مشغول کاستن از زرادخانه اورانیوم خود است. در 11 نوامبر 2013 IAEA و ایران بر سر چهارچوب همکاری برای از میان برداشتن ابهامات فنی کار با یکدیگر به توافق رسیدند.
گزارش ماه فوریه آژانس هم تائید کرد که ایران مشغول اجرای مفاد توافق موقت و کاستن از زرادخانه اورانیوم غنی شده اش است، ضمن آنکه اجازه داده تا بازرسان بازرسی های بی سابقه از تاسیساتش داشته باشند.
افزون بر آن، هر زمان توافق نهایی میان ایران و شورای امنیت به امضا برسد، برنامه هسته ای ایران اگر نه شفاف ترین، به هر شکل یکی از شفاف ترین در نوع خود در جهان خواهد بود.
کنگره آمریکا باید بیاید و به مقایسه سیاست های قهرآمیزش در عرض سه دهه گذشته در قبال ایران با رویکردهای اخیر آشتی جویانه دولت ˈباراک اوباماˈ بنشیند.
کنگره قبل از آنکه به سیاست های بی حاصل خصمانه سه دهه گذشته خود در قبال ایران روی کند، باید در جستجوی پاسخی برای این سوال باشد که ˈآیا این برای آمریکا واقع بینانه است مبارزه ای را علیه خیزش فزاینده ˈالقاعده ایزمˈ در سوریه، افغانستان، عراق و یا سراسر منطقه رهبری کند در حالیکه کاملاˈ از ایران که استعداد بالقوه دارد، چشم می پوشد؟
رویکرد ˈآیپکˈ در قبال ایران که مبتنی است بر تحریم و فشار بیشتر، به ظن قریب به یقین، نبردی باخته است، حداقل برای الآن، به خصوص در این مقطع که سنای در قلمرو دمکراتها، فضای کافی برای دولت اوباما ایجاد کرده تا فرصتی بیشتر به دیپلماسی بدهد، به این دلیل که تاکنون نزدیکترین راه برای حل مسئله بوده است.
مترجمام**1591**1275
Read more: http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2014/03/aipac-policy.html#ixzz2uxs5UKDM
انتهای پیام /*
13/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
موسویان: کلید تعامل با ایران دیپلماسی است، نه تحریم
موسویان کلید تعامل با ایران دیپلماسی است نه تحریمعضو سابق تیم مذاکرهکننده ایران با اشاره به بیثمر بودن رویکرد تحریم و فشار علیه ایران نوشته است تنها راه تعامل با ایران استفاده از دیپلماسی است به گزارش خبرگزاری فارس حسن موسویان عضو سابق تیم ایران در مذاکرات هستهای با انچارچوب تعامل پذیری دولت الکترونیک ایران در اصفهان تدوین شد
چارچوب تعامل پذیری دولت الکترونیک ایران در اصفهان تدوین شد اصفهان- ایرنا- سند چارچوب تعامل پذیری دولت الکترونیک ایران IReGIF در حوزه دولت به دولت G2G به سفارش نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران توسط یک شرکت دانش بنیان در اصفهان تدوین شد به گزارش روز سه شنبه شهرک علمی و تحقیقاتیتعامل اقتصادي ايران با دنيا برپايه منافع مشترک
۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲ ۲۶ب ظ رئيس اتاق ايران تعامل اقتصادي ايران با دنيا برپايه منافع مشترک حجم مبادلات تجاري ايران و بلژيک حدود 800 ميليون دلار است که اين رقم با توجه به ظرفيت هاي دو کشور بسيار ناچيز است به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج غلامحسين شافعي رئيس اتاق بازرگاني ايران با اعحمایت کلینتون از سیاست اوباما در قبال ایران: تحریمهای تازه جبهه بینالمللی را از بین میبرد/ باید به دیپلماسی
حمایت کلینتون از سیاست اوباما در قبال ایران تحریمهای تازه جبهه بینالمللی را از بین میبرد باید به دیپلماسی فرصت بدهیم وزیر خارجه سابق آمریکا در نامهای که متن آن به تازگی منتشر شده از سیاستهای رئیسجمهور این کشور در قبال ایران دفاع کرده و گفته است نباید با تصویب تحریمهای ت«مزار شریف» کلید خورد/ سکانس اول؛ حمله به کنسولگری ایران در افغانستان
فرهنگ و هنر سینمای ایران با حضور مدیران حوزه هنری مزار شریف کلید خورد سکانس اول حمله به کنسولگری ایران در افغانستان فیلم سینمایی مزار شریف به کارگردانی عبدالحسن برزیده با حضور مدیران حوزه هنری از جمله محمد حمزه زاده فرید فرخنده کیش سهیل جهان بیگلری و رضا سعیدیپور از مدنقویحسینی: گروهک جیشالعدل جرات کوچکترین جسارتی به پنج مرزبان ایرانی را ندارد
نقویحسینی گروهک جیشالعدل جرات کوچکترین جسارتی به پنج مرزبان ایرانی را ندارد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که گروهک جیشالعدل جرات کوچکترین جسارتی به پنج مرزبان ایرانی را ندارد آفتاب سیدحسین نقویحسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد قطعا دولت پاکستان مسئوایران در تحولات منطقه خاورمیانه نقش کلیدی دارد
سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه ایران در تحولات منطقه خاورمیانه نقش کلیدی دارد تهران - ایرنا - سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه گفت ایران در ایجاد تحولات منطقه خاورمیانه نقش کلیدی دارد و نمی توان هیچ مناقشه ای را در منطقه با حذف کردن ایران پایان داد به گزارش روز سه شنبه ایرنا از رودومین نامه سرگشاده صادق زیباکلام به حاج حسین شریعتمداری در خصوص فعالیتهای هستهای ایران
دومین نامه سرگشاده صادق زیباکلام به حاج حسین شریعتمداری در خصوص فعالیتهای هستهای ایران دومین نامه سرگشاده صادق زیباکلام به جناب حاج حسین شریعتمداری در خصوص فعالیت های هسته ایی ایران به گزارش نامه نیوز متن این نامه بدین شرح است بسمه تعالیمحضر محترم جناب حاج حسین شریعتمداری کثرابیست و نهمین جشن موسیقی فجر کلید خورد/ ضیافت کودکان ایرانزمین در کنار رضا صادقی
بیست و نهمین جشن موسیقی فجر کلید خورد ضیافت کودکان ایرانزمین در کنار رضا صادقی بیست و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر امروز پنجشنبه 23 بهمن با اجرای 19 برنامه موسیقایی کار خود را در تالارهای مختلف شهر تهران آغاز میکند به گزارش نامه نیوز در این دوره از جشنواره که به دبیریجان کری: موظفیم قبل از جنگ با ایران همه راهها را بیازماییم/ دولت اوباما ابتکار عمل را در زمینه دیپلماسی با ایر
جان کری موظفیم قبل از جنگ با ایران همه راهها را بیازماییم دولت اوباما ابتکار عمل را در زمینه دیپلماسی با ایران در دست گرفته است وزیرخارجه آمریکا گفت کشورش قبل از اعمال گزینه احتمالی علیه ایران همه راههای دیپلماتیک را می آزماید به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز جان کری وزیرخشم اسرائیلی از تغییر لحن گزارشهای آژانس درباره فعالیتهای هستهای ایران بعد از توافق ژنو/ تعظیم آمانو به دیپ
خشم اسرائیلی از تغییر لحن گزارشهای آژانس درباره فعالیتهای هستهای ایران بعد از توافق ژنو تعظیم آمانو به دیپلماسیِ ظریف دولت روحانی جنجال بر سر آخرین گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران با طرح ادعایی از سوی خبرگزاری رویترز به پا شد جنجالی که آژانس آن۴ توافق کلیدی ایران و ۱+۵ در وین
۴ توافق کلیدی ایران و ۱ ۵ در وین ایران و ۱ ۵ در طول مذاکرات ۳ روزه خود در وین به یک چارچوب درباره مذاکرات آینده دست یافتهاند این چارچوب در واقع یک نقشه راه برای رسیدن به توافق نهایی میان ایران و ۱ ۵ است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر چند منبع در تهران گفتند کهبرگزاری نمایشگاه تجاری ایران در ترکمنستان متفاوت از گذشته -سیدحسین قدسی
برگزاری نمایشگاه تجاری ایران در ترکمنستان متفاوت از گذشته -سیدحسین قدسی نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران درحالی از پنجشنبه هشتم اسفند به مدت سه روز در عشق آباد ترکمنستان برپا می شود که بنا به تحلیل کارشناسان اقتصادی برگزاری این نمایشگاه متفاوت از هفت دوره گذشته آن خواهد بودموسویان: ایران نیاز خود به غنی سازی را تعیین کند
موسویان ایران نیاز خود به غنی سازی را تعیین کند تهران-ایرنا- سید حسین موسویان دیپلمات و مذاکره کننده اسبق تیم هسته ای ایران معتقد است ایران می تواند با ارزیابی جدیدی از نیاز این کشور به انرژی هسته ای برای تولید برق میزان نیاز این کشور به غنی سازی را تعیین کند موسویان به عنواتحکیم همکاری ایران و ژاپن با تعامل منطقی
تحکیم همکاری ایران و ژاپن با تعامل منطقی تهران- ایرنا- معاون هماهنگی اجرای مقررات اداری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور گفت تعامل منطقی و مطلوب ایران و ژاپن زمینه مناسبی برای تحکیم همکاری های دوجانبه است محمدعلی داریانی که در چهاردهمین گردهمایی سالانه اعضای انجمنحسینی در گفتوگو با فارس: هویت 11فرد آزاد شده مشخص نیست/ممکن است مرزبانان ایرانی هم جزء آنها باشند
حسینی در گفتوگو با فارس هویت 11فرد آزاد شده مشخص نیست ممکن است مرزبانان ایرانی هم جزء آنها باشندنماینده مردم زابل از آزادی 11 اسیر از دست گروهک تروریستی جیشالعدال خبر داد و گفت هویت این 11 نفر فعلا مشخص نیست و ممکن است 5 مرزبان ایرانی هم جزء اینها باشند سید باقر حسینی نمایندهشاه حسینی :14 یقه سفید در فوتبال ایران فعالند
مصاحبه حجازی را به عنوان سند قاب کردم شاه حسینی 14 یقه سفید در فوتبال ایران فعالند رئیس سابق کمیته انضباطی فوتبال از فعالیت 14 یقه سفید در فوتبال ایران خبر داد گفت مصاحبه حجازی را به عنوان سند قاب کردم و با افتخار آن را حفظ کردم عبدالرحمن شاهحسینی با حضور در برنامه یک-
گوناگون
پربازدیدترینها