تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه حقيقت خوشبختى آن است كه پايان كار انسان خوشبختى باشد و حقيقت بدبختى آن ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819213983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مالیات خانه‌های خالی کجا هزینه شود؟ +جدول قیمت


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مالیات خانه‌های خالی کجا هزینه شود؟ +جدول قیمت
وی در ادامه اظهار کرد: با این حال در حال حاضر طرح مالیات بر خانه‌های خالی قابل رفع نواقص است؛ چراکه پیش‌بینی می‌شود، اجرای طرح مذکور به مدت یک تا 2 سال طول بکشد و این فاصله زمانی فرصت مناسبی برای بازنگری است.


آفتاب: دنیای اقتصاد نوشت: شرایط تعیین شده برای آن دسته از خانه‌های مسکونی خالی که اخذ مالیات شامل حال آنها می‌شود، امکان دارد در زمان اجرا تغییر پیدا کند.

با این حساب محتکران واحدهای مسکونی زیر 150 متر مربع در بازار مسکن به قانون تازه تصویب شده مالیات از خانه‌های خالی، خشنود و مطمئن نباشند که مجبور به پرداخت مالیات نیستند، بلکه احتمال دارد طی بازنگری طرح تا زمان اجرا، شرایط اعلام شده از لحاظ میزان متراژ و همچنین میزان درصد متغیر شود.

مدیر سابق پروژه سامانه کد رهگیری از مسوولان قبلی وزارت بازرگانی، درباره ایراد و نواقص اخذ مالیات از خانه‌های خالی به «دنیای اقتصاد» گفت: در زمان اجرای کدرهگیری بررسی‌های انجام شده در سطح کشور بیانگر وجود 10 تا 15 درصد خانه خالی بود و از همان موقع تصمیم براین بود که از این دسته از واحدها برای برقراری تعادل در بازار مسکن، مالیات دریافت شود که متاسفانه در چهار سال گذشته هیچ اقدامی برای این معضل از سوی مجلس در نظر گرفته نشد.

محمدرضا اعوانی درباره مدت زمان طراحی اخذ مالیات از خانه‌های خالی تاکید کرد: به طور یقین این طرح با کم و کاستی‌هایی مواجه است به همین خاطر بهتر بود روی این مساله چند سالی به طور دقیق مطالعه شود و سپس مجلس آن را به عنوان طرح نهایی اعلام می‌کرد تا اینکه طرحی تصویب شود.

وی در ادامه اظهار کرد: با این حال در حال حاضر طرح مالیات بر خانه‌های خالی قابل رفع نواقص است؛ چراکه پیش‌بینی می‌شود، اجرای طرح مذکور به مدت یک تا 2 سال طول بکشد و این فاصله زمانی فرصت مناسبی برای بازنگری است.

مدیر سابق پروژه سامانه کد رهگیری در رابطه با تعدادی از اشکالات طرح اخذ مالیات از خانه‌های خالی، عنوان کرد: در این طرح، مالیات برای واحدهای بیش از 150 متر مربع در نظر گرفته شده است که در همین ابتدا این متراژ، عددی اشتباه است، زیرا اکنون اکثر سازنده‌ها به دنبال کوچک سازی هستند؛ چرا که اغلب متقاضیان به‌خصوص زوج‌های جوان در بازار مسکن تصمیم به سکونت در واحدهای کوچک متراژ دارند به همین خاطر تعداد واحدهای بزرگ‌تر از 150 متر مربع نسبت به واحدهای کوچک متراژ کمتر است. با این حساب متراژ موردنظر برای اخذ مالیات باید به کمتر از 75 متر تقلیل یابد.

اعوانی افزود: حالا در همین مرحله اول باید یک جدول که مالیات را برای متراژ‌های مختلف به طور دقیق شرح دهد، ارائه می‌شد که این کار صورت نگرفته است.

وی نقص دیگر طرح مذکور را رقم مالیات سالانه اعلام کرد: رقمی که برای مالیات هر ساله در نظر گرفته شده، شفاف نیست که این موضوع باید شفاف سازی شود.

مدیر سابق پروژه سامانه کد رهگیری تصریح کرد: طرح فعلی تصویب شده اخذ مالیات از خانه‌های خالی توسط مجلس در ابتدا شروعی بود که تنش در بازار مسکن ایجاد نشود و از سوی دیگر افرادی که تا به امروز باعث حباب و سوداگری در بازار می‌شدند به این امر پی ببرند که دوران سودجویی آنها به پایان رسیده است و آینده سودی برای آنها نخواهد داشت.

اعوانی در پایان به دولت پیشنهاد کرد: به عقیده بنده درآمد حاصل از مالیات دریافتی از خانه‌های خالی در هر شهری باید به ارگان‌هایی همچون بهزیستی و کمیته امداد همان شهر پرداخت شود، تا مسوولان به ساخت واحدهای ارزان‌قیمت اقدام کنند.




تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن