تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801631302




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعرافی: بانوان طلبه، الگوی زن مسلمان را به جامعه ارائه دهند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اعرافی: بانوان طلبه، الگوی زن مسلمان را به جامعه ارائه دهند قم- ایرنا- رییس جامعه المصطفی العالمیه گفت: بانوان طلبه ،الگوی زن مسلمان و متدین را برای جامعه تبیین نمایند.


به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین ˈعلیرضا اعرافیˈ روز دوشنبه در دومین جشنواره مجتهده بانو امین درقم اظهار داشت: درحال حاضر ورود بانوان طلبه در تمام عرصه ها ضروری است و معرفی الگویی از زن مسلمان متدین ،آگاه ، صاحب علم و دانش نیازمند حضور مناسب در عرصه فکری و معنوی می باشد.
وی افزود: دراین راستا باید دیدگاه اسلام دررابطه با زن برای جهانیان تبیین شود.
وی ادامه داد: امروز ما باید در مقابل تبلیغات دشمنان ، زنانی را معرفی کنیم که علاوه بر خانه محور بودن ، درعلم و ایمان سهم وافری داشته و مبلغ دین نیز هستند.
اعرافی درادامه با اشاره به اهمیت ورود در پژوهشگری دینی و اندیشه ورزی در قلمرو معارف فقهی، کلام، اخلاق گفت: این مسوولیت سنگینی برای علما و پژوهشگران دارد که باید با ظرافت دنبال شود.
وی با اشاره به پایه ریزی انقلاب اسلامی درایران گفت: امام راحل که بنیان گذار انقلاب اسلامی بود با توکل به خدا و حمایت مردم توانست نظام اسلامی را شکل دهد به طوریکه در منطقه تاثیرگذار شد.
دراین جشنواره از پژوهشگران برتر تجلیل شد.
بانو سیده نصرت بیگم امین معروف به بانوی ایرانی در سال 1308 هجری قمری در اصفهان چشم به جهان گشود.
از چهار سالگی به فراگرفتن قرآن و از یازده سالگی به تحصیل زبان عربی پرداخت و در بیست سالگی به تحصیل فقه و اصول، تفسیر و علم حدیث پرداخت، بزودی به حکمت و فلسفه و درپی آن به عرفان روی آورد. علی رغم تمام مشکلاتی که در آن دوران برای تحصیل بانوان متدین وجود داشت، در چهل سالگی به دنبال سال ها تلاش شبانه روزی به اخذ درجه اجتهاد نائل آمد.
کسب مقام اجتهاد وی پس از پشت سر نهادن مدارج علمی در حضور استادانی چون شیخ ابوالقاسم زفره ای، حسین نظام الدین کچویی، سید ابوالقاسم دهکردی، میرزا علی آقا شیرازی، میر سید علی نجف آبادی، از دو شخصیت دیگر به نام های محمدکاظم شیرازی و شیخ عبدالکریم حائری، موسس حوزه علمیه قم، اجازه اجتهاد دریافت کرد.
وی در سال 1362 درگذشت.ک/3
/8138/ 550/
انتهای پیام /*




12/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن