واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۳۷ب.ظ)
عضو شوراي اسلامي شهر مشهد: سال آينده هيچ پروژهاي بدون پيوست فرهنگي اجرا نميشود طي 3 ماه گذشته حدود 80 درصد از مشکلات مطرح شده در هسته امر به معروف و نهي از منکر شوراي شهر متشکل از دبيران کميتههاي نظارتي و کميسيونهاي تخصصي شورا بر طرف شده است.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شهرداري مشهد، حجتالاسلام علي اصغر لطفي با بيان اين مطلب افزود: در دولت قبل عليرغم پيگيريهاي مداوم فعالان حوزه امر به معروف و نهي از منکر اصل هشتم قانون اساسي يا همان اصل امر به معروف و نهي از منکر مغفول ماند.
وي افزود: حدود 3 ماه قبل هسته امر به معروف و نهي از منکر با 2 کارگروه درون سازماني و برون سازماني تشکيل شد که در اين هسته تشکلها و فعالان زيادي بيرون از بدنه اصلي شهرداري شرکت نمودند.
وي اظهار داشت: تمامي نهادها و تشکلها در اين حوزه وارد شدهاند تا با نگاه از بيرون مشکلات موجود را شناسايي کرده تا ما در شهرداري نسبت به رفع آن مشکلات اقدام کنيم.
حجتالاسلام لطفي تاکيد کرد: طي 3 ماه گذشته حدود 80 درصد از مشکلات مطرح شده در هسته امر به معروف و نهي از منکر شوراي شهر متشکل از دبيران کميتههاي نظارتي و کميسيونهاي تخصصي شورا بر طرف شده است.
وي افزود: جلسات شوراي هماهنگي نيز پتانسيل خوبي براي مطرح نمودن بسياري از مشکلات خارج از حوزه شوراي شهر با شهردار مشهد و معاونان شهرداري دارد تا آنها يا خود مشکلات را حل کنند يا به شورا تفويض اختيار کنند.
وي اذعان داشت: امر به معروف و نهي از منکر در شهرداري مشهد در 15بند عملياتي تدوين شده است که در آيندهاي نزديک براي اجرا به شهرداريهاي مناطق و سازمانها ابلاغ ميشود.
وي گفت: اگرچه نارضايتيهاي شهروندان از دستگاه شهرداري کم و بيش به گوش ميرسد اما بايد متذکر شد حل تمامي اين نارضايتي ها در اجراي درست امربه معروف و نهي از منکر است.
اين عضو شوراي اسلامي شهر مشهد خطاب به دبيران شوراهاي امر به معروف و نهي از منکر مناطق و سازمانهاي شهرداري گفت: در اين حوزه سه انتظار کلي وجود دارد که يکي از آنها شناسايي معروفات و منکرات هر حوزه بدون در نظر گرفتن پستها و منصبهاست.
وي با اشاره به اينکه بزرگترين منکر در شهرداري همان نارضايتي مردم ميباشد ادامه داد: محور دوم، احياي اين فريضه الهي است بدين معنا که شرايطي ايجاد کنيم که همه امر به معروف و نهي از منکر را بپذيرند و به آن عمل کنند.
وي محور سوم پياده سازي اين مهم را عنصر خادم بودن عنوان کرد و گفت: براي اين کار ميتوان از شهرداري آغاز کرد يعني اين دستگاه را از حاکم بودن به خادم بودن تبديل کرد.
حجتالاسلام لطفي بيان کرد: متاسفانه فاصله شهر مشهد از مباني ديني و انقلابي زياد شده بود که ما جلوي اين فاصله را گرفتيم و اين نويد را ميدهيم که از سال آينده هيچ پروژهاي بدون پيوست فرهنگي در شهر اجرا نخواهد شد.
وي با اشاره به اينکه نبايد شهرداري را جزيرهاي ببينيم افزود: شهروندان هم زود قضاوت نکنند و اگر کسي در حوزهاي کم کاري کرد همه را مقصر ندانند.
وي با اشاره به تکريم ارباب رجوع و استقرار ميز خدمت در برخي شهرداريهاي مناطق ادامه داد: جهت ارتباط بيشتر با شهروندان مقرر شده تا کليه مسئولان شهرداريهاي مناطق و سازمانهاي شهرداري نماز مغرب و عشاء خود را در مساجد سطح شهر اقامه کنند.
وي با اشاره به اينکه برخي از نارضايتيها به خاطر تصميمات نادرست گذشته است افزود: به دليل نارضايتيهاي فراوان مردم از انجام امور مربوط به شهرداري در دفاتر پيشخوان احتمال فسخ قرارداد با اين دفاتر وجود دارد.
اين عضو شوراي اسلامي شهر مشهد با بيان اينکه حدود يک سوم شهروندان براي استفاده از خدمات ناوگان اتوبوسراني از من کارت استفاده نمي کنند افزود: با روشنگري و اطلاعرساني که مصداق امر به معروف و نهي از منکر ميباشد ميتوان ميزان بروز اين منکر کاست.
حجتالاسلام لطفي گفت: جهت فراگير شدن اين فريضه مهم سال 93 همه کارکنان شهرداري آموزش امر به معروف و نهي از منکر مي بينند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]