واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پروفسور سمیعی:وزارت علوم باید مهمترین وزارتخانه کشور باشد تهران- ایرنا- پروفسور مجید سمیعی رییس فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب گفت: برای قرار گرفتن در زمره کشورهای برتر جهان در زمینه علم و دانش باید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مهمترین وزاتخانه کشور باشد.
وی روز یکشنبه در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد ، گفت: توجه به علم در تک تک خانواده های ایرانی بسیار قوی است و باعث شده تعداد زیادی از جوانان ما در تحصیلات موفق شوند و خود را در سطح بین المللی مطرح کنند.
وی ادامه داد: وظیفه ما در این زمینه این است که سعی کنیم امکانات جوانان را برای ادامه تحصیلات بیشتر کنیم.
سمیعی پیشنهاد کرد که جوانان در شروع به تحصیل در دانشگاه و تا قبل از اتمام تحصیلات کار علمی انجام دهند و برای آنها بعد از سال اول دانشگاه برنامه تحقیقاتی در نظر گرفت .
این پروفسور جراح مغز و اعصاب گفت: سنین 20 تا 21 سالگی زمانی است که مغز آمادگی فراگرفتن مشکل ترین مسایل را دارد و اگر در آن زمان به دانشجویان برسیم و برنامه تحقیقاتی برای آنها بریزیم آنها دیگر عاشق علم و دانش می شوند و تا آخر عمر به دنبال آن می روند.
سمیعی با اشاره به سخنان رییس جمهوری گفت: دکتر روحانی در سخنان خود اعلام کردند که ایران این آمادگی را دارد که جزو 10 کشور مهم اقتصادی جهان باشد. من مطمئنم که رییس جمهوری خوب می دانند زمانی کشور می تواند به این مقام برسد که جزو 10 کشور بهتر جهان در عرصه علم و دانش باشد.
سمیعی تاکید کرد: بدون علم و دانش امکان ندارد که بتوانیم قدرت اقتصادی برای کشور و ملت به دست آوریم. اگر می خواهیم در این زمینه موفق شویم باید وزارت علوم ،فناوری و تحقیقات مهمترین وزارتخانه کشور باشد.
وی ادامه داد: اگر راه کسب علم و دانش را برای جوانان فراهم کنیم و در کشور امکاناتی ایجاد کنیم که جوانان بتوانند کارهای تحقیقاتی انجام دهند می توانیم از رفتن آنها به کشورهای خارجی جلوگیری کنیم.
سمیعی مهمترین چالش جوانان را موقعیت آنان بعد از تحصیلات دانشگاهی عنوان کرد و گفت: هدف باید این باشد که مراکز علمی تحقیقاتی در کشور ایجاد کنیم که ارزش آنها بالاتر از مراکز علمی تحقیقاتی اروپا و آمریکا باشد.
سمیعی به مرکز علوم اعصابی که خود در کشور طراحی کرده است، اشاره کرد و گفت: برای مثال سطحی که من برای این مرکز در نظر گرفته و نقشه آن را طراحی کرده ام بالاتر از مرکز علوم و اعصابی است که در آلمان و پکن ایجاد کرده ام.
این استاد جراح مغز و اعصاب ادامه داد: من آینده ای بسیار درخشان برای جوانان کشور می بینم زیرا اعتماد من به جوانان بسیار زیاد است و مطمئنم ایران می تواند در عرصه های علم موفق شود و هیچ مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.
جشنواره بین المللی خوارزمی امروز - یکشنبه - با حضور رییس جمهوری در تهران برگزار شد.
درجشنواره امسال از 24 طرح برگزیده در 17رشته تقدیر شد.
787 طرح به دبیرخانه بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی ارسال شد که از این تعداد، 126 طرح از دانشمندان 38 کشور جهان است.
از این میان، 56 طرح به هیات داوران جشنواره ارایه شد که 16 طرح آن متعلق به دانشمندان ایرانی مقیم کشور، 5 طرح از بخش خارجی و 3 طرح از دانشمندان ایرانی مقیم کشورهای آلمان، فرانسه و آمریکا به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب شدند.
برگزیدگان خارجی، از دانشمندان کشورهای آلمان، انگلیس، استرالیا، چین و مجارستان بودند.
بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی هر ساله با هدف تجلیل و قدردانی از پژوهشگران و فناوران در سطح ملی و بین المللی برگزار می شود و 26 نهاد بین المللی از این جشنواره حمایت می کنند.
علمی(3)**2038**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]