واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۳۴ب.ظ)
دادستان کل کشور: براي رفع تحريم ها نبايد دست سازش به سوي هر کشور دراز کنيم غلامحسين محسني اژه اي گفت: نبايد براي رفع تحريم ها دست سازش به سوي هر کشور دراز کنيم زيرا اگر آنها منافعشان اجازه ندهد با کشور ما همکاري نمي کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، غلامحسين محسني اژه اي دادستان کل کشور با اشاره به سياست هاي کلي اقتصاد مقاومتي در بين کارکنان سازمان بازرسي کشور اظهار داشت: نبايد براي رفع تحريم ها دست سازش به هر کشوري دراز کنيم زيرا اگر آنها منافعشان اجازه ندهد با کشور ما همکاري نمي کنند تا زماني با ما و در جهت نبود تحريم ها با کشورمان کار مي کنند که وابستگي اقتصاد کشورمان را به خودشان بيشتر کنند.
وي ادامه داد: امروز يکي از مسايل اولويت دار کشور ابلاغ اقتصاد مقاومتي بود و يکي از قوايي که مسووليت آن بر قوا گذاشته شد قوه ي قضاييه بود؛ شايد از لحاظ کمي وظيفه ي دستگاه قضا به مراتب ساير قوا کمتر باشد اما از لحاظ اثرگذاري قوه ي قضاييه و مخصوصا سازمان بازرسي کشور مي تواند تاثيرگذاري هاي خاص خود را داشته باشد.
سخنگوي دستگاه قضا تصريح کرد: امروز براي افزايش توليد موانع بسياري وجود دارد که بخشي از اين موانع مي تواند قانوني باشد اما علاوه بر همين قوانين موجود به دست افرادي که در سازمان هاي مختلف بر سر راه افرادي که مي خواهند فعاليت هاي اقتصادي انجام بدهند مانع تراشي کنند که بايد سازمان بازرسي با اين موضوع پيگيري و برخورد کند.
اژه اي افزود: ممکن است سازمان بازرسي کل کشور در طول سال با دو يا سه مورد پرونده در اين خصوص مواجه شويم اما بايد چنان برخورد قاطع با اين افراد داشته باشد که ديگر زمينه ي جلوگيري از رشد اقتصادي در سازمان ها براي هيچ فردي بوجود نيايد.
وي گفت: اگر کساني که خيانت به اين کشور مي کنند بايد مهر خيانت به پيشاني آنها زده شود.
اژه اي با انتقاد از برگزار نشدن دادگاه هاي علني در صدا و سيما بايد دوباره دادگاه هاي علني در سطح جامعه به نمايش گذاشته شود زيرا قدرت تصميم گيري براي مردم و همچنين بازدارندگي از انجام اعمالي ضد اقتصاد کشور جلوگيري مي شود.
وي با اشاره به اينکه مديران کشور نبايد از بازرسي ترسي داشته باشند گفت: اکثر مديران کشور افراد زحمت کش و خادمي هستند و نبايد نگران بازرسي هاي دستگاه هاي قضايي باشند بلکه بايد افراد خاين از اين نوع بازرسي ها ترس داشته باشند.
سخنگوي دستگاه قضا با اشاره به همکاران خود در سازمان بازرسي کل کشور گفت: بايد توجه داشته باشيم که نوع ورود، برخورد و آسيب شناسي ما به يک اداره خيلي مهم است و بايد در رفتارمان با يک مدير و مجموعه ي آن توجهات لازم را داشته باشيم.
وي تاکيد کرد: سازمان بازرسي کل کشور بايد با خاطيان تخلفات اقتصادي برخورد مناسبي داشته باشند که افراد درستکار اگر بخواهند اعمال درستي را انجام دهند دستشان نلرزد و به اين درک رسيده باشند که سيستم هاي قضايي به کمک اين افراد مي آيد.
دادستان کل کشور با تاکيد بر اولويت بندي پرونده هاي ورودي به اين سازمان اظهار کرد: ممکن است مسايلي از طريق مردم يا سازمان هاي مختلف به سازمان بازرسي کل کشور ارجاع داده شود اما وقت لازم را براي بررسي تمامي پرونده هاي موجود نداشته باشد، بايد افراد سازمان با اولويت بندي و به روز بودن بررسي و رسيدگي به پرونده ها رضايتمندي مردم و ارباب رجوع را با معيارهايي که مردم مي خواهند با اولويت و به سرانجام برسانند.
وي ادامه داد: البته ممکن است مسايلي از ديد ما زياد مهم و داراي اولويت نباشد اما توجه اقشار مردم و دشمنان را گاهي جلب مي کند که ممکن است مردم ناراحت شوند و با معيارهايي که در جامعه وجود دارند همخواني نداشته باشند پس بايد نتيجه بگيريم که اولويت هاي مردم و کشورمان را با برنامه ريزي در پرونده ها لحاظ کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]