تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834054623
وقتی دست نیاز به سمت دیگران دراز کردیم، دوران افول علمی آغاز شد
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: وقتی دست نیاز به سمت دیگران دراز کردیم، دوران افول علمی آغاز شد
رئیس جمهور با ابراز تأسف از اقدامات کشورهای سلطه طلب در بهره گیری از علم برای کسب قدرت گفت: تمدن ایرانی با در آغوش گرفتن تمدن اسلامی، افتخارات زیادی آفرید و در دوره هایی با دستیابی به علوم آن را در اختیار جهان قرار داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر حسن روحانی در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی در سخنانی افزود : بسیار خوشحالم که موفق شدم در جمع فرهیختگان ، محققان و صاحبنظران لحظاتی حضور داشته باشم.
رئیس جمهور گفت: جشنواره های رازی ، فارابی و خوارزمی هر کدام نمادی هستند از پیوند میان زنجیره دانش، پژوهش و فناوری که در نهایت هدفش توسعه علمی کشور است. وی ادامه داد: زمانی که فرهنگ و تمدن ایرانی با اشتیاق فرهنگ و تمدن اسلامی را در آغوش کشید این دو در کنار هم افتخارات بزرگی آفریدند و به ویژه در قرون چهارم ، پنجم و ششم هجری شاهد تحولات بسیار شگرفی بودیم.
آقای روحانی افزود: خوارزمی ها ، فارابی ها ، ابن سیناها ، بیرونی ها و بسیاری از اندیشمندان بزرگ توانستند دروازه های علم و دانش را از این کشور بر روی جهانیان باز کنند.
رئیس جمهور گفت: متأسفم که از زمانی علم ، دانش و فناوری ایدئولوژیک شد به این معنا که قدرت های بزرگ از غرب و شرق ، علم و فناوری را ابزاری برای قدرت ، تفوق و یا سلطه خود تلقی کردند و به دنبال توسعه انحصاری آن افتادند چه از زمانی که اردوگاه شرق و غرب درست شد و چه امروز. وی افزود : از دیدگاه اسلام زکات علم، تعلیم و تعلم و قراردادن آن در اختیار دیگران است.
رئیس جمهور هدف دستگاه های جاسوسی و اطلاعاتی غرب از ترور دانشمندان کشورمان را جلوگیری از رشد و توسعه جمهوری اسلامی ایران دانست.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ادامه سخنانش در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی افزود : آن دورانی که ایران اسلامی و اندیشمندان مسلمان این سرزمین پرچمدار علم و دانش بودند این دانش را بدون منت در اختیار دیگران قرار دادند.
وی گفت : دنیای غرب در دوران سیاهی قبل از رنسانس ، نور علم و دانش را از این سرزمین می دید و در دوران رنسانس از این سرزمین بهره جست اما در دورانی که شرایط دگرگون شد می بینیم که کشورهای صنعتی همواره برای حفظ سلطه و قدرت - چون به هر حال علم و فناوری ، قدرت آفرین و توسعه آفرین است - علم و فناوری را حق انحصاری خود می دانند.
رئیس جمهور تصریح کرد: این انحصارطلبی تا جایی است که دستگاه های جاسوسی و اطلاعاتی آنان به خود اجازه می دهند که اندیشمندان و دانشمندان ما را ترور کنند تا توسعه و پیشرفت در این کشور تحقق نیابد.
آقای روحانی گفت : همه آنان می دانستند که علم و فناوری هسته ای در این کشور در مسیر صلح آمیز است و در این تردید نداشتند، آژانس بین المللی انرژی اتمی هزاران ساعت در این کشور بازرسی و بررسی و اعلام کرد هیچ نوع علامتی برای انحراف از مسیر صلح آمیز به سمت نظامی تحقق نیافته و فعالیت ایران صرفا صلح آمیز است.
رئیس جمهور افزود: با این حال ، چرا دانشمندان ما را ترور کردید؟ برای چه متخصصان موشکی ما
را که تولیدات آنان صرفا برای دفاع از این کشور بوده و هست و خواهد بود از بین بردید ؟
آقای روحانی گفت : بنا بود زکات علم ، ترویج آن علم باشد و شما در ان پی تی امضا و تعهد کردید که فناوری صلح آمیز را در اختیار کشورهایی که دارنده این فناوری نیستند قرار دهید اما امضای خود را زیرپا گذاشتید.
رئیس جمهور افزود: علم و فناوری از دیدگاه اسلام ، بدون مرز است آن دوران که در این سرزمین دوران تولید و شکوفایی علم و فناوری و ایران میراث دار این گنجینه بزرگ بود آن را در اختیار دیگران قرار داد اما از زمانی ایران افول علمی پیدا کرد که سلطه گران و دیکتاتوران بر این کشور مسلط شدند و پیداست که در دوران سلطه خارجی و حکومت استبدادی ، علم و فناوری رشد نخواهد کرد.
رئیس جمهور در ادامه سخنانش در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی گفت : ما دست نیازمان را در آن دوران به سمت دیگران دراز کردیم و دیگران آن مقدار را که به مصلحت منافع خود می دیدند در اختیار ما گذاشتند .
روحانی افزود : این دوران ، دوران توقف بود که چند قرن به طول انجامید اما خوشبختانه مردم ما با انقلاب اسلامی دوران احیا و بالندگی را در زمینه علم و فناوری و پژوهش در این کشور به وجود آوردند.
رئیس جمهور گفت : این نشانه آن است که علم و دانش زمانی رشد می یابد که استقلال باشد و استعمار برود ، حکومت مردم سالار و ملی باشد و استبداد برود ، آزادی باشد و اختناق در جامعه و به ویژه در جامعه علمی رخت بربندد، آنجاست که کشور شاهد حرکتی به سمت جلو خواهد بود .
آقای روحانی افزود : امروز نیاز به تحرکی ویژه در کشور داریم و در شرایطی هستیم که باید فضای ارتباط علمی با جهان برقرار شود .
رئیس جمهور گفت : یکی از پیام های این جشنواره ، ارتباط علمی و فناورانه میان ایران و دیگران است .
آقای روحانی افزود : جشنواره خوارزمی به معنای آن است که در فضای مثبت ارتباط جهانی و بین المللی ما می توانیم سرعتمان را در مسیر علم و دانش بیشتر و بیشتر کنیم.
رئیس جمهور گفت : ما که توانستیم در شرایط فشار و تحریم به فناوری صلح آمیز هسته ای دست یابیم و خودمان رادیو داروها را تولید کنیم، ما که در شرایط فشار بین المللی توانستیم در زمینه نانو ، بیوتکنولوژی ، فناوری در فضا و آی سی تی تحرک و دستاوردهای خوبی داشته باشیم، در شرایط بازتر می توانیم این تحرک را سرعت بخشیم .
رئیس جمهور تاکید کرد: جشنواره خوارزمی و همه جشنواره ها باید عدالت علمی را مدنظر قرار دهند.
روحانی در ادامه سخنانش در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی گفت: ما به عدالت علمی بین تهران و استان ها، بین استانها و شهرستان ها، بین مرد و زن و بین اقوام مختلف نیاز داریم.
وی افزود: البته حتما برگزارکنندگان چنین جشنواره ای به این نکات توجه دارند اما من می خواهم بر آن تاکید کنم.
آقای روحانی گفت: بگذارید همه اقوام ، اقلیت ها ، زنان جامعه که فرهیختگان ما هستند و دختران دانش پژوه زمینه را برای رشد علمی ، رشد مدیریتی و رشد حضور در جامعه بازیابند.
رئیس جمهور با بیان اینکه برگزاری این جشنواره ها می تواند در این زمینه به ما کمک کند تاکید کرد: دنیای علم و دانش و فناوری دنیای بسیار وسیعی است .
آقای روحانی با بیان اینکه البته حلقه ها را باید به هم متصل کنیم گفت: علم، دانشگاه ، پژوهش، فناوری و نظام اجرا اگر به هم متصل نباشند مقاله تبدیل به ثروت نخواهد شد.
وی گفت: مقاله و تحقیق زیباست اما همچون گلی است که پشت شیشه می ماند و کسی از عطر آن استفاده نمی کند و ممکن است گل پژمرده شود.
آقای روحانی با اشاره به اینکه مقاله باید تبدیل به محصول تجاری شود گفت: باید این حلقه های مفقوده را ترمیم و فضای لازم را ایجاد کنیم.
رئیس جمهور گفت: مسئولان علم و فناوری در مدت شش ماه فعالیت دولت می دانند که چقدر بر این نکته تاکید داشته و دارم و بیشترین سخنرانی های من در فضای علمی و دانشگاهی بوده است.
آقای روحانی با بیان اینکه توسعه کشور بدون علم و فناوری امکان پذیر نیست گفت: رشد و حرکت رو به جلو در سایه علم و فناوری امکان پذیر است اما باید حلقه ها را به هم متصل کنیم.
وی با بیان اینکه جمله ای می گویم اما کسی توهین تلقی نکند گفت: بیائیم در فضای گمنامی به فکر نام آوری ایران و ایرانی باشیم .
آقای روحانی افزود: البته نام آوری فرد هم اشکالی ندارد اما باید از خود بگذریم و به فکر ایران ، سرزمین ، وطن و ملتمان باشیم.
وی گفت: اگر ایران سرافراز شد همه ما سرافراز شدیم اما اگر یک نفر سرافراز شد فقط یک نفر سرافراز شده است.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در جشنواره بین المللی خوارزمی با بیان اینکه همه 77 میلیون نفر ایرانی باید احساس سربلندی و سرافرازی بیشتر در ایران عزیز داشته باشند، گفت: ما برای توسعه و سربلندی، نیازمند پژوهش، فناوری، ابتکار و اختراع هستیم و در این زمینه شرکت های دانش بنیان باید تکیه گاه باشند.
روحانی با اشاره به اینکه دولت همه توان خود را در این زمینه صرف می کند و امیدواریم بعد از یک سال بتوانیم آمار خوشحال کننده ای به مردم ارائه کنیم، افزود: در اینجا تاکید دارم که علم و فناوری وسیع است و از اولویت ها و ضرورت های کشور است.
رئیس جمهور گفت: البته در این بین باید اندیشید که کدام علم، دانش و فناوری و با چه هدفی برای ما اولویت دارد.
آقای روحانی با بیان اینکه علم و فناوری در عین حال که فضیلت است برای نیازهای فوری جامعه ضروری است، افزود: کشور ما در شرایط اقلیمی خاصی قرار دارد و کمبود آب در آن مشهود است بنابراین تشخیص و توسعه نیز باید در این مسیر قرار گیرد.
رئیس جمهور معضلات محیط زیستی و رفع مشکلات کلانشهرها و آلودگی ها را از دیگر مباحثی دانست که باید در مباحث پژوهشی به آن توجه شود.
آقای روحانی با بیان اینکه شما متخصصان باید کارها را به پیش ببرید و یاریگر دولت در این خصوص باشید، گفت: دولت معتقد است که اداره کنندگان واقعی کشور باید عالمان و فرهیختگان باشند و سیاست باید در مسیری قرار گیرد که صاحب نظران بر آن توصیه می کنند.
رئیس جمهور افزود: دولت فقط بسترساز فعالیت نخبگان و اندیشمندان جامعه است تا مسیر توسعه را فراهم کند.
آقای روحانی گفت: اگر بنا باشد علم، پژوهش و فناوری در خدمت سیاست و سیاستمداران قرار گیرد آن وقت نتیجه ، شوم خواهد بود و باید سیاست و سیاستمداران در خدمت علم، فرهنگ و توسعه قرار گیرند. رئیس جمهور گفت: در کشور ما متاسفانه تحقیقات و فناوری هم در دست دولت است.
روحانی در ادامه سخنان خود در جشنواره بین المللی خوارزمی افزود: بخش خصوصی و بخش های مردم نهاد باید به صحنه بیایند، زیرا آنان هستند که می توانند علم و فناوری را شکوفا کنند.
رئیس جمهور اضافه کرد: علم به جای این که در دست کارمند دولت باشد باید در اختیار انجمن های علمی، استادان و بزرگان علم و فناوری قرار گیرد، زیرا آنان هستند که باید هدایت گر جامعه باشند و دولت باید در خدمت اصحاب علم و پژوهش باشد.
آقای روحانی گفت: این دولت همه توان خود را برای تحقق این مهم به کار خواهد گرفت.
رئیس جمهور افزود: بدون عقلانیت، علم و اندیشه نمی توانیم کشور را در مسیر تعالی واقعی قرار دهیم.
وی گفت: دولت باید بستر لازم را فراهم کند تا همه علاقه مندان بتوانند با سرمایه و تخصص، در کشور حضور فعال داشته باشند.
آقای روحانی با اشاره به اهمیت اقتصاد دانش بنیان گفت: کشاورزی، صنعت و بخش سلامت در ایران نیاز به بهبود بهره وری دارد.
رئیس جمهور گفت: شدت مصرف انرژی در ایران قابل قبول نیست و باید مصرف انرژی در کشور به صورت علمی کاهش یابد.
آقای روحانی با اشاره به سفر هیئت دولت به استان هرمزگان، توسعه دریامحور را از برنامه های دولت در این منطقه بیان کرد و گفت: دنیایی از ظرفیت و امکانات در سواحل جنوبی کشور قرار دارد.
رئیس جمهور بر ارتباط بخش های صنعتی ، تولیدی و کشاورزی با مراکز دانشگاهی و پژوهشی برای پیشرفت بیش از پیش کشور تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در ادامه سخنانش در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی افزود : جامعه ما باید جامعه علم پرور ، عالم پرور و محقق پرور باشد و فقط محققان ، پژوهشکده ها و دانشگاه ها کافی نیست.
رئیس جمهور تاکید کرد : ما باید خود را برای حرکتی جدید در کشور آماده کنیم البته در بخش تحقیقات ما کمبود منابع داریم که باید آن را جبران کرد.
آقای روحانی گفت: می دانم که درصد اختصاصی از جی دی پی برای تحقیقات قابل ملاحظه نیست و باید این نسبت ها تغییر کند باید خود را نه با سال های گذشته خود که با دنیای پیشرفته مقایسه کنیم.
رئیس جمهور افزود: ما قدم های بسیار خوبی برداشتیم اما در این مقایسه کمبودهای فراوانی هم احساس می کنیم .
آقای روحانی تاکید کرد : دانشگاه ها ، مراکز پژوهشی ، صنعتی و تولیدی ما باید در کنار هم قرار گیرند و فضایی ایجاد شود که صنعتگران ، کشاورزان و تولیدگران ما احساس کنند بدون این که با مراکز تحقیقاتی در ارتباط باشند عقب می مانند ، آنان باید تقاضا کننده تحقیقات جدید باشند.
رئیس جمهور گفت: از این طرف نیز محققان باید با این بخش ها در ارتباط باشند و از آنان بخواهند تا این ارتباط میان تولید و دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ما ایجاد شود.
آقای روحانی افزود: بی تردید امید فراوان به آینده دارم . تدبیر ، علم ، عقلانیت و مهارت کشورمان را به سمت تعالی و شکوفایی خواهد برد بیش از آن چه در گذشته بوده است. به امید حرکت جدید همه پژوهشگران و محققان و به امید شکوفایی و سربلندی بیشتر ایران بزرگ و عزیز.
* بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی امروز یکشنبه 11 اسفند در سالن اجلاس سران در تهران برگزار می شود.
در این جشنواره از 24 طرح برگزیده در17رشته تقدیر می شود.
مسئولان، استادان، دانشجویان، صاحبان حرفه و صنایع در سطح داخلی و بین المللی در این جشنواره حضور دارند.
یک شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]
صفحات پیشنهادی
حمله روزنامه قدس به دولت: دست نیاز به سوی پاکستانی دراز می کنیم که نمی تواند تنبانش را بالا بکشد
حمله روزنامه قدس به دولت دست نیاز به سوی پاکستانی دراز می کنیم که نمی تواند تنبانش را بالا بکشد سیاست > دولت - روزنامه قدس در سرمقاله خود نوشت گوشت قرمز و مرغ و ماهی که گران و از دسترس مردم خارج شد اتومبیل که مال اشراف تازه به دوران رسیده شد یخچال کرهای کهدادستان نظامی استان قزوین: افزایش فناوریهای علمی نیازمند وضع قوانین کیفری جدید است
دادستان نظامی استان قزوین افزایش فناوریهای علمی نیازمند وضع قوانین کیفری جدید استدادستان نظامی استان قزوین گفت با توجه به اینکه افزایش دستاوردهای علمی و پژوهشی در برخی از موارد موجب بروز جرائم جدید میشود بنابراین افزایش این دستاوردها نیازمند وضع قوانین کیفری جدید است به گزارپذیرش طلبه در حوزه های علمیه خواهران استان کردستان آغاز شد
پذیرش طلبه در حوزه های علمیه خواهران استان کردستان آغاز شد سنندج - ایرنا - پذیرش سراسری داوطلبان حوزه های علمیه خواهران در دو سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد همزمان با سراسر کشور در استان کردستان نیز آغاز شد مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان کردستان روز دوشنبه با صدور اطلاعیاردوغان در ایران به دنبال چه آمده است؟/ دست دوستی آنکارا به سمت تهران دراز شد
اردوغان در ایران به دنبال چه آمده است دست دوستی آنکارا به سمت تهران دراز شد سفر نخست وزیر ترکیه به ایران پس از آنکه تهران-آنکارا روابط پر فراز و نشیبی را در سالها و ماههای گذشته در موضوعات مختلف داخلی و منطقهای سپری کردهاند گویای باز شدن صفحه نوینی در روابط دو کشور است بهکانون تئاتر دانشگاهی هیچ کمکی به جشنوارهی تئاتر تجربه نکرد/ دانشجویان تئاتر نباید دست خود را سمت مرکز هنرهای
رحمت امینی در نشست رسانهای پانزدهمین جشنواره تئاتر تجربه کانون تئاتر دانشگاهی هیچ کمکی به جشنوارهی تئاتر تجربه نکرد دانشجویان تئاتر نباید دست خود را سمت مرکز هنرهای نمایشی دراز کند نشست رسانهای پانزدهمین جشنوارهی تئاتر تجربه با حضور رحمت امینی بهروز بختیاری و محمد ردست نیاز به سوی پاکستانی دراز می کنیم که نمی تواند تنبانش را بالا بکشد
دست نیاز به سوی پاکستانی دراز می کنیم که نمی تواند تنبانش را بالا بکشدتاریخ انتشار يکشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۸ ۳۰ روزنامه قدس در سرمقاله خود نوشت گوشت قرمز و مرغ و ماهی که گران و از دسترس مردم خارج شد اتومبیل که مال اشراف تازه به دوران رسیده شد یخچال کرهای که از دو میلهاشمیان: از دستاوردهای علمی فیفا استفاده میکنیم
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸ ۴۵ رئیس کمیته پزشکی فدراسیون درباره گزارش هفته نامه فیفا درباره ایران به نکاتی اشاره کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال دکتر احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون با اشاره به گزارش هفتگی فیفا که در بخشهایی ازایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دستاوردهای علمی و فن آوری پیشرفته دست یافته است
تلویزیون آ تی وی جمهوری آذربایجان ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی به دستاوردهای علمی و فن آوری پیشرفته دست یافته است تهران - ایرنا- تلویزیون آ تی وی جمهوری آذربایجان در گزارشی به دستاوردهای علمی و فن آوری پیشرفته ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت به گزارش خبرنگار ایرناولایتی:ملت اوکراین نیازمند رسانههای قوی هستند تا ابزار دست بیگانگان نشوند
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷ ۲۷ مشاور مقام معظم رهبری در امور بینالملل گفت همه کشورها به رسانه مستقل نیاز دارند و ملت اوکراین هم از این امر مستثنی نیستند بنابراین باید مطبوعاتی مستقل داشته باشند تا ابزار دست بیگانگان نشوند به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایششمین تغییر مدیران کردستان شمارش معکوس برای خداحافظی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان آغاز شد
ششمین تغییر مدیران کردستانشمارش معکوس برای خداحافظی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان آغاز شددر ششمین جابجایی مدیران در کردستان اینبار قرار است پیمان اسراری رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت این استان جای خود را به انور خسروی بدهد به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج تغییرات مدیرآغاز به کار نخستین همایش علمی حراست از منظر آموزههای دینی در گلستان
آغاز به کار نخستین همایش علمی حراست از منظر آموزههای دینی در گلستاننخستین همایش ملی علمی و پژوهشی حراست از منظر آموزههای دینی از صبح امروز در گلستان آغاز به کار کرد به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان نخستین همایش ملی علمی و پژوهشی حراست از منظر آموزههای دینی از صبح امروز در گلسآغاز به کار اولین نمایشگاه صنایع دستی بانوان در فارس
سهشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۵۲ اولین نمایشگاه صنایع دستی و لباسهای سنتی زنان فارس به همت اتاق بازرگانی شیراز و با همکاری امور بانوان استاندار فارس آغاز به کار کرد به گزارش خبرنگار زنان خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه فارس رییس شورای زنان بازرگان استان فارس در حاشیه افترنجبر: استعفا نمیدهم/گزارشی از دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه
رنجبر استعفا نمیدهم گزارشی از دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاهرئیس دانشگاه تربیت مدرس با تأکید بر اینکه از ریاست دانشگاه استعفا نمیدهد گفت موضوع استعفای بنده از ریاست دانشگاه تربیت مدرس شایعه است و با توجه به دستاوردهای بزرگ علمی پژوهشی و فرهنگی دانشگاه نیازی به استعفا نمیبینرئیس دانشگاه علمی کاربردی ایلام: کیفیتبخشی به آموزشهای علمی کاربردی در دستور کار قرار دارد
رئیس دانشگاه علمی کاربردی ایلام کیفیتبخشی به آموزشهای علمی کاربردی در دستور کار قرار داردرئیس دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام گفت کیفیتبخشی به آموزشهای علمی کاربردی در دستور کار قرار دارد همایون مرادنژادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت این دستگاه آمومذاکرات ایران و 1+5 در وین آغاز شد/ مذاکره برای تعیین دستور کار
به ریاست ظریف و اشتون مذاکرات ایران و 1 5 در وین آغاز شد مذاکره برای تعیین دستور کار وین - ایرنا - دور تازه مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و گروه 1 5 در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در شهر وین اتریش آغاز شد تا طرفین درباره دستور کار مذاکرات آتی و نیز تعیین موضوعات با یکدیگر مذاکرهطرفداران استقلال کلاهشان را قاضی کنند؛وقتی دستم خالی است چهکار کنم؟ قلعهنویی:کجای بازی با الشباب بِکِش بِکِش
طرفداران استقلال کلاهشان را قاضی کنند وقتی دستم خالی است چهکار کنم قلعهنویی کجای بازی با الشباب بِکِش بِکِش بود صحبت از پیر بودن استقلال کارشناسی نیستسرمربی تیم فوتبال استقلال گفت کجای بازی با الشباب بِکِش بِکِش بود که مربی حریف گفته ما بازی مستقیم انجام دادیم به گزارش خبرگزاآخرین دستاوردهای علمی رشته اطفال دندانپزشکی به پزشکان گنابادی منتقل شد
استانها شرق خراسان رضوی طی دوره آموزشی آخرین دستاوردهای علمی رشته اطفال دندانپزشکی به پزشکان گنابادی منتقل شد گناباد - خبرگزاري مهر آخرین دستاوردهای علمی رشته اطفال دندانپزشکی توسط استادان و اعضای هئیت علمی دانشکده دندانپزشکی مشهد طی دوره آموزشی برای دندانپزشکان عمومی گنابا-
گوناگون
پربازدیدترینها