واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ اسفند ۱۳۹۲ (۱۷:۱۸ب.ظ)
عضو هيات مديره خانه مطبوعات قم: ساماندهي مناسبي در وضعيت خبرنگاران استان وجود ندارد/ضرورت حضور خبرنگاران در دوره هاي آموزش حرفه اي خبرنگاري عضو هيات مديره خانه مطبوعات قم اظهار داشت: در سال هاي گذشته به آموزش ضمن خدمت توجه اي نشده است و برگزاري دوره هاي آموزشي و حرفه اي براي خبرنگاران و سردبيران رسانه ها از جمله امور لازم براي ارتقا کيفيت خبر رساني است.
به گزارش خبرگزاري موج، فخرالدين يوسف پور در نشست هيات مديره خانه مطبوعات قم با با مشاور وزير و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم و معاون مطبوعاتي و تبليغاتي اين اداره کل گفت: خبرنگار در قبال مردم و کشور همانند نبض ملت عمل مي کند يعني در برابر هر نارسايي و بيماري و تهديدي که پيکره عظيم اجتماع را در معرض آسيب قرار دهد، هوشيار است و به محض درک خطر و مشاهده علائم بيماري، بلافاصله شروع به تپش مي کند و با هوشياري تمام جامعه را از تهديد و آسيب ها آگاه مي سازد.
عضو هيات مديره خانه مطبوعات قم با اشاره به خبر خيز بودن استان قم گفت: قم پايتخت ديني کشور محسوب مي شود و در طول هفته به ويژه روزهاي آخر هفته شاهد حضور شخصيت هاي کشوري و برگزاري همايش ها و کنگره هاي ملي و بين المللي هستيم که رسانه هاي استان با خبرنگار کمتر پا به پاي تهران در انعکاس اخبار موفق ظاهر مي شوند.
وي با اشاره به وجود خط قرمزهاي ويژه در قم تصريح کرد: با تمام حجم کار و محدوديت هاي خاص متاسفانه قراردادهاي خبري توسط خبرگزاري ها و رسانه ها با نازلترين قيمت بسته مي شود.
خبرنگار خبرگزاري موج در استان قم با بيان اينکه بايد جايگاه و شان خبرنگاران تبيين شود افزود: در حالي که همه مي دانيم خبرنگاران پل ارتباطي ميان مردم و مسوولان هستند اما برخي ادارات خبرنگاران را پل تبليغاتي خود دانسته و تنها براي بيان عملکردها و آمارها از اين قشر استفاده مي کنند.
وي با بيان اينکه خبرنگاران خوب و خبره اي در استان در حال فعاليت هستند که براي بهتر شدن فعاليت اين قشر آموزش ضمن خدمت ضروري است گفت: در سال هاي گذشته به اين مهم توجه اي نشده است و برگزاري دوره هاي آموزشي و حرفه اي براي خبرنگاران و سردبيران رسانه ها از جمله امور لازم براي ارتقا کيفيت خبر رساني است.
يوسف پور با اشاره به عدم ساماندهي مناسبي در وضعيت خبرنگاران استان قم خاطرنشان کرد: هر صنفي آييننامه و ضابطهاي دارد تا کساني که ميخواهند وارد آن حرفه شوند و اشتغال پيدا کنند، بايد آن صلاحيتها را داشته باشند و دوره هاي آموزشي را سپري کنند اما متاسفانه در جامعه خبرنگاري بعضا اين معيارها و ضابطهها رعايت نمي شود.
وي در ادامه با اشاره به وضعيت خانه مطبوعات قم تصريح کرد: نبود بودجه يکي از مشکلات اساسي خانه مطبوعات استان قم است. اگر مجموعه اي فاقد حمايت مالي باشد مطمئنا در بازدهي آن مجموعه خلل وارد خواهد شد.
عضو هيات مديره خانه مطبوعات قم در خاتمه با بيان اينکه وضعيت موجود در شان خبرنگاران نيست خاطرنشان کرد: اميدواريم مديران اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي با همکاري خانه مطبوعات قم به عنوان بازوي عملي و اتاق فکر و همچنين اتحاد و همدلي اصحاب رسانه در رفع مشکلات اين قشر زحمت کش و ترميم معيشتي خبرنگاران حرکت کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]