تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802543176




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند درصد مردم در ایران دچار بیماری روانی اند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چند درصد مردم در ایران دچار بیماری روانی اند؟
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: شش تا هفت درصد ایرانی‌ها به افسردگی و در مجموع حدود 20 درصد جمعیت کشور به انواع بیماری‌های روانی دچارند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، دکتر رضا ملک زاده روز پنجشنبه در حاشیه همایش سراسری معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در محل ستاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان این که بودجه تحقیقات کشور نیم درصد GDP است،اظهار داشت: درحالی که بر اساس برنامه توسعه‌یی کشور، بودجه تحقیقات کل کشور باید 2.5 تا 3 درصد GDP باشد.

وی از تدوین برنامه‌ی مشخص جهت حمایت از نخبگان برجسته در حوزه علوم پزشکی خبر داد و گفت: یکی از مسائل مهم در موضوع نخبگان ضرورت داشتن برنامه مشخص جهت ماندن آنها در کشور است. در این میان با وجود حمایت‌هایی که از نخبگان صورت می‌گیرد، هنوز یک برنامه مشخص و تعریف شده‌ای که بتواند آنها را از ابتدا تا پایان تعقیب و حمایت کند و در نهایت موجب ماندن آنها در کشور شود، وجود ندارد.

ملک‌زاده افزود: در حال حاضر وزارت بهداشت برنامه‌ای را با موافقت بنیاد ملی نخبگان تدوین کرده است تا هر ساله نخبگان برجسته را شناسایی و از دوران دانشجویی آنها را مورد حمایت قرار دهند که در نهایت به این گروه از افراد، پزشکان دانشمند گفته می‌شود.

به گفته وی «پزشکان دانشمند» تنها طبابت نمی‌کنند بلکه به روش‌ها و فعالیتهای علمی نیز علاقمند هستند و می‌توانند رهبری پژوهش را به شکلی بهتر و کامل‌تر در کشور عهده‌دار باشند.

ملک‌زاده با بیان این که ساز و کارهای شناسایی نخبگان برجسته تدوین و بودجه آن نیز تا حدود زیادی تامین شده است، اظهار امیدواری کرد از سال آینده روند شناسایی این نخبگان و حمایت‌های لازم آغاز شود.

وی یادآور شد: ما هنوز نتوانسته‌ایم بهترین نخبگان را در کشور نگه داریم و یکی از دلایل اصلی آن این است که ما هنوز زیرساخت‌های کافی نداریم . به عنوان نمونه ما هنوز یک آزمایشگاه پیشرفته کامل که بتوانیم تمام تحقیقات خود را در داخل به انجام رسانیم را دارا نیستیم و نتوانسته‌ایم حمایت نهادینه از نخبگان داشته باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت تشکیل شرکتهای دانش‌بنیان و با بیان این که این گونه شرکت‌ها برای دانشگاه‌های ما مفاهیم جدیدی است، تصریح کرد: روند تشکیل این شرکتها پروسه‌ای است که باید مورد پیگیری قرار گیرد در این راستا شاید تاکنون ما انتظار داشتیم که 200 شرکت دانش بنیان در سطح کشور داشته باشیم اما در حال حاضر تعداد کل شرکتهای ثبت شده تنها 50 شرکت است که نشان می‌دهد در ابتدای راه هستیم.

ملک‌زاده در ادامه به قابل توجه بودن مشکلات روحی و روانی در کشور اشاره کرد و با بیان این که به طور کلی مجموعه بیماری‌های روانی در ایران حدود 20 درصد است، گفت: همچنین حدود شش تا هفت درصد ایرانی‌ها دچار افسردگی هستند.

وی ادامه داد: با توجه به این که مشکلات روحی و روانی تأثیر سوئی بر روی عملکرد و اقتصاد جامعه دارند؛ در این راستا برنامه ویژه‌ای مبنی بر شکل‌گیری شبکه سلامت روان تدارک دیده‌ایم تا تحقیقاتی را در این حوزه به انجام رسانیم و علل یابی کنیم که چگونه می‌توان این موارد را به حداقل رساند.

ملک‌زاده افزود: در حال حاضر شبکه سلامت روان تشکیل شده است و پروژه‌های خوبی در این موضوع تعریف شده و امیدواریم بتوانیم در این مسیر حرکت خوبی داشته باشیم.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در ادامه با بیان این که 80 درصد تحقیقاتی که در دنیا انجام می‌شود به نتیجه نمی‌رسد، تصریح کرد: از هر 10 هزار ایده نهایتا یک ایده وارد صنعت می‌شود و گاه دانشمندان 50 سال از عمر خود را صرف یک تحقیق می‌کنند تا به نتیجه دست یابند.

ملک‌زاده با اعلام عدم پذیرفته شدن 30 درصد از مقالات ارائه شده به مجامع علمی به دلیل کپی برداری تصریح کرد: انگیزه‌هایی همچون مباحث مالی، شهرت و غیره باعث می‌شود که اتفاقاتی اینچنین در دنیا رخ دهد؛ البته این آمارها تنها مربوط به ایران نیست بلکه بیشترین میزان کپی مربوط به چین می‌باشد و در بهترین مجلات آمریکا نیز محققانی این اقدام را انجام داده‌اند.

وی افزود: مشکلاتی همچون کپی کردن در پژوهش مربوط به کل دنیاست و ما نیز در ایران برای جلوگیری از این موضوع ضمن تاکید بر ضرورت تقوا در نگارش تحقیق از همه نرم‌افزارها برای جلوگیری از کپی کردن استفاده می‌کنیم.




1392/12/9





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن