تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868353492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ سالانه 85 هزار ایرانی بر اثر فشار خون


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
مرگ سالانه 85 هزار ایرانی بر اثر فشار خون

مرگ سالانه 85 هزار ایرانی بر اثر فشار خون
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با اشاره به شایع‌ترین علل مرگ و میر ایرانیان گفت: 80 درصد از مرگ و میرها در کشور مربوط به بیماری‌های مزمن غیرواگیردار است.
به گزارش نامه نیوز، دکتر رضا ملک‌زاده روز پنجشنبه طی سخنانی در همایش سراسری معاونان تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران برگزار شد با ارائه آماری از وضعیت تولید علم در وزارت بهداشت گفت: 37 درصد کل تولیدات علمی کشور در بانک اطلاعاتی اسکوپوس مربوط به گروه علوم پزشکی است و این در حالیست که سهم ما از بودجه تحقیقات در کل کشور کمتر از 10 درصد است.


وی با اشاره به رتبه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نتایج ماه نوامبر سال 2013 میلادی نظام رتبه‌بندی ESI تصریح کرد: در این رتبه‌بندی به ترتیب هفت دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی، شیراز،‌ اصفهان، تبریز، مشهد و دانشگاه علوم پزشکی ایران جای گرفته‌اند.


ملک‌زاده با تاکید بر تلاش برای افزایش تولیدات علمی در سال 93 جهت جبران کاهش تولیدات علمی در 2013 و لزوم کیفیت و عمق‌بخشی به پژوهش تصریح کرد: همچنین موضوع پایبندی دانشگاه‌ها برای اختصاص یک تا 3 درصد بودجه دانشگاه برای پژوهش نیز باید مورد توجه قرار گیرد و در نظر داریم تا این موضوع را برای ارزشیابی دانشگاه‌ها در سال 93 لحاظ کنیم.


ملک‌زاده یکی از اقدامات مهم و سریع جهت جلوگیری از افت تعداد مقالات علمی را استفاده از بودجه پژوهشی تنها در جهت اهداف پژوهشی دانست.


وی با ارائه برخی از مبانی مهم در برنامه‌ریزی پژوهشی دانشگاه‌ها طی چهار سال آینده بر توجه ویژه به ظرفیت و منابع انسانی دانشگاه‌ها، تمرکز روی بیماری‌ها و علل مرگ و میر در استان‌ها، تقویت ویژه محققین و مراکز تحقیقاتی که از نظر تولید علم فعال بودند، تلاش در جهت تکمیل و یا تاسیس آزمایشگاه پژوهشی مرجع در سطح دانشگاه برای کلیه مراکز تحقیقاتی، ارتقاء کیفیت مجلات علمی با برقراری سیستم داوری همتا در سطح دانشگاه، استفاده از فارغ‌التحصیلان ممتاز دانشگاه به عنوان محقق در مراکز تحقیقاتی تاکید کرد.


به گفته ملک‌زاده در حال حاضر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارای 567 مرکز تحقیقاتی، 29 پژوهشکده تحقیقاتی و 54 دانشگاه علوم پزشکی است و 15 هزار و 938 دانشجوی کارشناسی ارشد در زیر مجموعه این وزارتخانه مشغول به تحصیل هستند.


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی در ادامه با تاکید بر ضرورت زیرساخت‌های مهم پیشنهادی برای کلیه‌ی دانشگاه‌ها بر برقراری نظام صحیح و دقیق ثبت بیماری‌های مهم، شایع و نوظهور تاکید کرد و گفت: در این راستا باید به هر مرکزی ماموریت دهیم که مسوول ثبت یک گروه از بیماری‌ها باشد.


وی با اشاره به دیگر زیرساخت‌های مهم پیشنهادی برای دانشگاه‌ها بر ضرورت تلاش در تربیت و جذب فارغ‌التحصیلان نخبه برای رهبری پژوهش در دانشگاه‌ها تاکید کرد.


معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت همچنین در خصوص زیرساخت‌های مهم پیشنهادی برای دانشگاه‌های تیپ یک به مواردی همچون تکمیل آزمایشگاه پژوهشی مرکزی برای ارائه سرویس به کلیه مراکز تحقیقاتی، شروع مطالعات هم‌گروهی بزرگ بالغین و برنامه ریزی جهت مطالعه گروهی نوزادان و کودکان اشاره کرد.


ملک زاده با اشاره به شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور تصریح کرد: 80 درصد مرگ و میرها مربوط به بیماری‌ها مزمن غیر واگیردار است و از مهمترین ریزفاکتورهای آنها می‌توان به فشار خون، قند خون، چاقی و عدم تحرک اشاره کرد.


به گفته وی هر ساله 85 هزار نفر از ایرانیان به دلیل فشار خون می‌میرند و اگر فشار خون کنترل شود پنج سال به عمر مردها و 3.5 سال به عمر زن‌ها اضافه می‌شود.


وی همچنین بر لزوم پیشگیری از افسردگی و توجه به کنترل آن در کشور تاکید کرد.


به گزارش ایسنا ملک‌زاده با اشاره به ضرورت تحقیقات در علوم پایه گفت: به عنوان نمونه 70 درصد بودجه تحقیقات در کشور انگلستان مربوط به علوم پایه است.




1392/12/8





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن