واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > تهران با حضور آیت الله نوری همدانی؛
کنگره شهدای روحانی و طلبه استان تهران در ری آغاز شد/ لزوم بازخوانی آرمانهای شهدا در عصر حاضر
ری - خبرگزاری مهر: همزمان با آغاز کنگره شهدای روحانی و طلبه استان تهران در حرم عبدالعظیم الحسنی(ع) ری، خانواده شهدای طلبه و روحانی استان تهران بر بازخوانی آرمانهای شهدا در عصر حاضر تأکید کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجلیل از خانواده 110 شهید طلبه و روحانی استان تهران صبح پنجشنبه با حضور آیت الله العظمی نوری همدانی و مسئولان کشوری و لشکری در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) آغاز شد. خانواده شهدای طلبه و روحانی استان تهران در حاشیه این مراسم و در گفتگوهای جداگانه با خبرنگار مهر با اشاره به اهداف و آرمان های شهدای روحانی، بر ادامه یافتن مسیر این شهدا توسط آحاد ملت ایران تأکید کردند. شهدای روحانی پرچمدار مبارزه با توطئه ها و فتنه ها بودند سید محمد احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر دوران دفاع مقدس را مملو از حماسه، ایثار، فداکاری و کمک به همنوع عنوان کرد و گفت: انتقال ارزشهای ناب دوران دفاع مقدس در آشنایی نسل جوان ایران اسلامی که عموماً نسلی پرسشگر و نخبه هستند بسیار مؤثر است. برادر طلبه شهید سید حسن احمدی افزود: فضیلت زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و امروز اگر در کشور امنیت و عزت و شرف وجود دارد، به واسطه دستاوردهای انقلاب اسلامی است که لحظهای از پاسداری و صیانت آن کوتاه نیامدیم.
وی ادامه داد: خانواده شهدا پرچمدار دینداری و ولایتمداری در جامعه هستند و عمق ارادت خود به اسلام و ارزشهای اسلامی را با تقدیم فرزندانشان نشان دادند و قدردانی از خانواده شهدا همواره وظیفه همه مسئولان و مردم بوده و هست و هیچگاه نباید این ستارگان نورانی از یادها بروند.
احمدی اضافه کرد: با وجود همه فتنه هایی که دشمنان در مسیر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران ایجاد می کنند، برگزاری یادمان شهدا به ویژه شهدای روحانی، توطئه های آنها را نقش بر آب می کند.
این برادر شهید با اشاره به هدف روحانیت در تمام اعصار، بیان کرد: استکبار جهانی به خوبی می داند ولایت و روحانیت یکی از عوامل مهم سربلندی و موفقیت شیعیان هستند و به همین علت با روحانیت و ولایت دشمنی می کنند.
وی تأکید کرد: انس با شهدا و یاد شهدا نیاز جامعه ماست و ما باید به هر مناسبتی این یاد را در جامعه خود تقویت کنیم و از آنجایی که بین شهدا، بیشترین سهم را در اقشار، شهدای روحانی دارند که به فرموده امام (ره) هیچ قشری به اندازه قشر روحانیت، شهید تقدیم انقلاب نکرده، پاسداشت این خدمات ارزشمند حوزه به جامعه، باید یکی از اولویت های روحانیون باشد.
فرزندان شهید اسلامی زیر دست و پا جان سپردند
محمد حسین تاجیک نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به خصوصیات اخلاقی روحانی شهید رجبعلی اسلامی اظهار داشت: شهید اسلامی در سال 42 به دليل اعتراض به دستگيري امام خميني در تهران بازداشت شد و در جريان اين دستگيري دو فرزند شش ماهه اين شهيد زير دست و پا جان سپردند.
این عضو خانواده شهید اسلامی تبيين دوران دفاع مقدس براي مقابله با جنگ نرم دشمنان قسم خورده نظام و انقلاب را بسيار مهم دانست و اضافه کرد: براي جلوگيري از ترويج فساد با ارتقاي ايمان و اعتقادات مردم و جوانان، موانع برطرف خواهد شد و گسترش فرهنگ ايثار و شهادت و يادآوري دلاوري ها و رشادت هاي رزمندگان اسلام در طول 8 سال دفاع مقدس هم نقش به سزايي در اين زمينه دارد.
وی ادامه داد: عزت و عظمت امروز کشور مرهون ایثارگری های شهدای دفاع مقدس می باشد و اگر امروز جمهوری اسلامی ایران در جهان سربلند می باشد، به برکت مجاهدت شهدای انقلاب اسلامی است و به فرموده قرآن کریم شهدا زنده هستند و نمی میرند و در پیشگاه الهی روزی می خورند، به همین خاطر شهدا نظاره گر اعمال هستند و باید ملت ایران طوری عمل کند که آرمانهای شهدا در جامعه صنعتی امروز گم نشود.
تاجیک اضافه کرد: امروز جوانان و نوجوانان باید با فرهنگ دفاع مقدس و شجاعت و سلحشوری های شهدای انقلاب اسلامی بیشتر آشنا شوند که این وظیفه مسئولین و خانواده ها است که زمینه این ارتباط را فراهم کنند و امروز جوانان این مرز و بوم الگوهایی نظیر شهیدان انقلاب را دارند و تا زمانی که چنین الگوهای بزرگی در جامعه وجود دارد، نباید نوجوان و جوان ما به سمت الگوهای غربی سوق پیدا کند.
وی گفت: شهداي جنگ تحميلي، گرانبهاترين هداياي مادران به پيشگاه الهي و چراغ هدايتگر براي جامعه به ويژه جوانان هستند و شهدا رفتند تا امروز ملت ایران در آسایش و امنیت کامل زندگی کند، به همین خاطر پاسداری از خون مطهر شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی وظیفه همه مسئولان و مردم ایران است.
شهیدی که زیارت امام رضا(ع) زندگی وی را متحول کرد
سید ناصر دلاوری نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ویژگی های شخصیتی روحانی شهید سید منصوری دلاوری اظهار داشت: شهيد سيد منصور دلاوري درسال 1336 در خانواده اي مذهبي درورامين به دنيا آمد، وی در سن 15 سالگي به زيارت امام رضا(ع) رفت و اين زيارت سرنوشت زندگي اش را دگرگون ساخت، پس از بازگشت از مشهد مقدس تصميم گرفت طلبه شود، به همين خاطر در امتحان ورودي حوزه علميه قم شرکت کرد و قبول شد.
این برادر شهید افزود: با شروع جنگ تحميلي اين شهيد بزرگوار براي تبلیغ عازم جبهه شد و سرانجام در مأموريت آخر خود در حوالي آباده شيراز بر اثر تصادف به درجه رفيع شهادت نائل آمد و كتاب در حال تأليفش نيمه تمام باقي ماند.
وی ادامه داد: شهدا کسانی هستند که با لبیک گفتن به فرمان رهبر و مقتدایشان از با ارزش ترین سرمایه انسانی که جانشان بود گذشتند تا امروز جامعه در آسایش و امنیت کامل به سر ببرد و وظیفه ما در قبال خانواده معظم شهدا و یادگاران آنان بسیار سنگین است.
دلاوری اضافه کرد: به فرموده قرآن کریم شهدا زنده هستند و نمی میرند و در پیشگاه الهی روزی می خورند، به همین خاطر شهدا نظاره گر اعمال هستند و باید ملت ایران طوری عمل کند که آرمانهای شهدا در جامعه صنعتی امروز گم نشود.
۱۳۹۲/۱۲/۸ - ۱۱:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]