واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران جمشیدی:
مازندران پایلوت برگزاری جشنواره زوج های خوشبخت شد
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور بانوان و استانداری مازندران با بیان اینکه طرح جشنواره زوج های خوشبخت از سوی این مرکز مطرح شد گفت: این طرح به صورت پایلوت در استان اجرائی می شود و سپس در سراسر کشور تسری می یابد.
به گزارش خبرنگار مهر، مریم جمشیدی عصر چهارشنبه در جشنواره زوج های خوشبخت که در محل سالن آمفی تئاتر بیمه تامین اجتماعی ساری برگزار شد اظهار داشت: این جشنواره برای آن دسته از زوج هائی است که می خواهند زیبا تر زندگی کنند و قدمی برای داشتن خانواده ای خوشبخت با پویائی بیشتر است.
مدیرکل امور بانوان و استانداری مازندران گفت : در این جشنواره کارگاه آموزشی که در نظر گرفته شده با هدف ارتقاء سطح روابط زناشوئی با رویکردکم شدن اختلافات بین زن و شوهر است تا به صورت متوالی و حضور پررنگ تر خانواده ها به روزی برسیم که اگر زن و شوهری قصد طلاق دارند با شرکت در این کارگاه آموزشی منصرف از طلاق شوند.
جمشیدی ضمن آرزوی خوشبختی برای همه خانواده های مازندرانی ابراز داشت: این کار قدم کوچکی است و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با تمام وجود می کوشد تا به هدف خود در این برنامه ها که همانا تحکیم بنیان خانواده است، دست یابد.
وی برگزاری این گارگاه های آموزشی را در این برهه از زمان به خاطر وجود مشکلات زیاد زناشوئی ضروری دانست و بیان داشت: در این طرح می کوشیم شادمانی به خانواده های مازندرانی برگردد و نگاه های امید بخش به مازندران دوخته شود.
مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران با بیان اینکه این کارگاه در سراسر شهر ها و روستاهای مازندران با همین اهداف گفته شده اجرائی خواهد شد اظهار داشت: طرح برگزاری جشنواره زوج های خوشبخت با محوریت برنامه آموزشی کسب مهارت های خوشبختی با استقبال معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده کشور همراه بود.
جمشیدی افزود: این طرح به صورت پایلوت در مازندران اجرا می شود و سپس در سراسر کشور اجرائی خواهد شد.
در این جشنواره دکتر قاسمی کبریا مدرس دانشگاه و دارنده دکترای مدیریت رفتار ضمن بیان نشانه های انسان های سالم و انسانهائی که آشفته نیستند اظهار داشت: اولین نشانه ، همگرایی و کنار هم نشستن زن و شوهر است.
وی در ادامه با بیان اینکه زن و شوهرهائی که همدیگر را صدا می کنند ولی به هم جواب نمیدهند از هم متنفر هستند تصریح کرد: آنهائی که جواب رسا می دهند جذاب تر هستند.
قاسمی کبریا ، یکی از نشانه های انسان سالم بدون آشفتگی را ، رسا حرف زدن عنوان کرد و گفت: اگر زوج ها را تمرین دهیم رسا حرف بزنند 30درصد اختلافات آنها از بین می رود.
وی با تاکید بر اینکه رسا حرف زدن را به زن و شوهر تمرین دهیم خاطر نشان کرد: دیروز در کارگاه آموزشی دانشگاه زرند کرمان بیش از 4هزار خانواده در مدت یک ساعت در این کار گاه شرکت کردند .
عضو کمیته طلاق تهران با بیان اینکه اگر در این برنامه تعداد کمی حضور دارند کمیت برای من مهم نیست بلکه کاربردی بودن این کارگاه ها و خروجی ها برای من مهم است.
قاسمی کبریا، با اشاره به اینکه طبق تحقیقات دانشگاه هاروارد آندسته از افرادی که رسا حرف نمی زنند و یا در برابر موضوعات مختلف پاسخی ندارند قبل از 50 سالگی می میرند ابراز داشت: نشانه دوم انسان سالم این است که آشفتگی ذهنی نداشته باشد که نشانه آشفتگی عدم حضور به موقع در زمان مشخص یا وقت شناسی است.
وی بیان داشت: 97 درصد از مردم دچار اختلال رفتار هستند و جالب اینجاست که همه این 97درصد خود را جز 3درصد دیگر می دانند.
این متخصص در مدیریت رفتار تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه در استان مازندران این است که آمار طلاق پائین بیاید و حتی صفر شود و نیز بتوانیم از بین زوج های معمولی زوج اسوه بیرون بیاوریم.
قاسمی کبریا افزود: چون اسوه و الگو جامعه را هدایت می کند لذا بایستی آمار الگوها را بالا برد تا آمار طلاق صفر شود.
وی با بیان اینکه بیش از 20سال در موضوع خانواده کار کردم و اطلاعات زیادی در این خصوص دارم گفت: در سایت مشاوره صنع قلم که موسسه فرهنگی ، آموزشی تخصصی مهارتهای ارتباط ویژه مدیران، خانواده ها ، زوج های جوان و جوانان در آستانه ازدواج است روزانه 100تا200هزار مراجعه کننده به این سایت وجود دارد .
عضو کمیته طلاق تهران، با بیان اینکه همه صحبت هائی که می کنم با اطلاع می گویم و با اشاره به اینکه در سایت مشاوره صنع قلم 11هزار صفحه فهرست سوال از سوی زوج ها مطرح شد افزود: از همکاران سایت خواستم اگر سوالات در جائی دیگر مشابه آن نبود این سوالات به نام این سایت ثبت شود.
قاسمی کبریا با تاکید بر افزایش آمار طلاق و اینکه طلاق در کشور کنترل شده نیست گفت: طلاق هم مرگ است و هم درد.
وی با بیان اینکه همه مردم می دانند سرخ کردنی ها برای بدن ضرر دارد یا اینکه سرطان گوارش شایع ترین سرطانها در مازندران است ولی با این وجود نادیده گرفته می شود افزود: مشکل مردم ما دانستن نیست بلکه توانایی است و توانایی نیز نیازمند تمرین و ممارست است.
این کارشناس آگاه به مسائل خانواده با تاکید بر اینکه لبخند معجزه می کند گفت: مردان از واژه من و زنان از واژه ما بیشتر استفاده می کنند .
قاسمی کبریا افزود: در زنان عاطفه و عقل با هم آمیخته شده است و این در صورتی است که مردان فقط احساسی هستند. به گزارش مهر، این برنامه به همت مرکز امور بانوان و خانواده استانداری و همکاری فرمانداری ساری و موسسه فرهنگی هنری قلم صنع برگزار شد
۱۳۹۲/۱۲/۷ - ۲۲:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]