واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران جان بابایی:
اورژانس بيمارستان شهداي بهشهر راه اندازی می شود
بهشهر - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: راه اندازي و استاندارد سازي اورژانس بيمارستان شهداي بهشهر با جديت دنبال مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابايي عصر چهارشنبه در جلسه بررسي مشكلات بهداشت و درمان بهشهر در سالن فرمانداري اين شهرستان افزود: با راه اندازي و تجهيز اورژانس بيمارستان شهداي بهشهر بسياري زا مشكلات مردم در غرب بهشهر در شهر رستمكلا و روستاهاي گرجي محله و كوهستان و شهيد آباد رفع مي شود.
وي اظهار داشت: بيمارستان شهدا تنها در بخش زنان خدمات ارائه مي دهد و البته در اين راستا نيز درخشش بسيار خوبي داشته است كه در بخش خدمات سرپايي در سال جاري 13 هزار و 700 مراجعه كننده داشته و بيمارستان امام خميني (ره) بهشهر 14 هزار و 500 مراجعه كننده داتشه است.
جان بابايي با بيان اينكه در حوزه سلامت، بهداشت و درمان خدمات بسيار مناسبي در سطح خانه هاي بهداشت و درمانگاهها در سطح استان وجود دارد خاطر نشان كرد: ارائه خدمات در درمانگاه رستمكلا نيز بايد به روز شده و 3 پزشك در اين مركز براي ارائه خدمات با برنامه ريزي مناسب مستقر باشند.
وي گفت: براي ارائه خدمات بهداشت و درمان شبانه روزي در رستمكلا مشكلي نداريم و اگر سه پزشك خدمات شبانه روزي را براساس تعرفه دولتي ارائه دهند ما نيز كمك كار آنان بوده و فضا و تجهيزات و امكانات ارائه مي دهيم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنين افزود: بايد در راستاي فضا سازيي درمانگاه رستمكلا نيز شهرداري و شوراي شهر فعال تر از گذشته وارد شده و فضايي زيبا و دلنشين براي ورود بيماران فراهم كنند.
جان بابايي ادامه داد: خوشبختانه شهرستان بهشهر از درمانگاههاي خصوصي مناسبي برخوردار است كه خدمات سرپايي خوبي را به بيماران و بهداشت و درمان ارائه مي دهند كه جاي قدرداني است.
وي گفت: در رابطه با درمانگاه رستمكلا نيز با تمام توان در تجهيز و استقرار پزشك اقدام مي كنيم و در رابطه با آزمايشگاه نيز هماهنگي با آزمايشگاه نجات بهشهر انجام مي شود تا نمونه برداري و جواب آزمايش در درمانگاه رستمكلا انجام شود.
مدير شبكه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر نيز در سخناني گفت: يكي از مشكلاتي كه در درمانگاه شهر رستمكلا وجود دارد بلاتكليفي شهري و روستايي بوده آن است.
محمد تقي صالح طبري اظهار داشت: درمانگاه رستمكلا تنها درمانگاهي است كه نه تكليف شهري دارد و نه روستايي كه بايد در اين رابطه چاره انديشي شود.
وي افزود: عدم وجود داروخانه نيز از ديگر مشكلات است كه تنها تا ساعت 8 شب سرويس مي دهد و بعد از اين ساعت بايد به شهرهاي اطراف براي تهيه دارو و لوازم بهداشتي و درماني مراجعه شود.
۱۳۹۲/۱۲/۷ - ۱۸:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]