تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803322883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چراغ سبز آمریکا به جنگ سایبری علیه سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: چراغ سبز آمریکا به جنگ سایبری علیه سوریه بین الملل > خاورمیانه - تسنیم نوشت:

جنگ داخلی سوریه و تمایل آمریکا به عدم حضور متعارف نظامی در این کشور باعث توجه مجدد مقامات واشنگتن به گزینه حمله سایبری و هدف قرار دادن سامانه‌های نظامی ارتش سوریه شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از واشنگتن پست؛ اندکی پس از شدت گرفتن جنگ در سوریه در اواخر بهار 2011 اوباما به پنتاگون و سازمان امنیت ملی این کشور دستور داد تا طرحی ویژه را برای انجام حملات سایبری علیه ساختار فرماندهی ارتش سوریه برنامه‌ریزی کنند.
از بین بردن توانایی ارتش سوریه برای انجام حملات موشکی و همچنین تاسیسات ساخت موشک از اهداف آمریکا به شمار می‌رفت. با توجه به اینکه اوباما مخالف حضور مستقیم ارتش این کشور در سوریه بود این روش مسلما هزینه کمتری برای آمریکا به همراه داشت. اما پس از چندین جلسه توجیهی درباره متغیرهای این طرح‌ها وی تا کنون این برنامه را عملیاتی نکرده است.
سوریه از دید اوباما دارای چنان ارزش استراتژیکی -همانند ایران- نیست که آمریکا اقدام به مداخله نظامی و حتی حملات مخفیانه کند. تردید اوباما در استفاده از تسلیحات سایبری تهاجمی علیه سوریه باعث شد تا به امید عدم نیاز به حمله نظامی متعارف به این کشورمیلیاردها دلار هزینه کند.
دولت اوباما درباره نحوه استفاده از حملات سایبری، چگونگی انتخاب اهداف و احتمال حمله تلافی‌جویانه از سوی کشورهایی مانند سوریه، ایران و روسیه جلسات سری بسیاری برگزاری کرد. این موضوعی بود که اوباما در گذشته ترجیح می‌داد هرگز به صورت عمومی به آن نپردازد و استفاده از چنین تسلیحاتی را به سازمان امنیت ملی آمریکا واگذار کند و این سازمان نیز به صورت مخفیانه آن را عملی کند. اما به گفته یکی از مقامات آمریکایی که نخواست نامش فاش شود سوریه باعث شد این موضوع دوباره مطرح شود.
کایتلین هایدن، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا از اشاره به جزئیات توافقات و تصمیمات دولت خودداری کرد اما اعلام کرد که این کشور برای حفظ امنیت خود از ابزارهای مختلفی ازجمله حمله سایبری می‌تواند استفاده کند. وی دراین‌باره حتی به حکم طبقه‌بندی شده ریاست‌جمهوری در سال 2012 مبنی بر اصول استفاده از تجهیزات سایبری برای به منظور تامین امنیت ملی آمریکا اشاره کرد.
سوالی که دراین بین مطرح شده این است که به این دلیل که حمله سایبری نسبت به حمله هوایی تلفات انسانی کمتری در پی داشته گزینه بهتری است یا حمله سایبری تنها چگونگی امکان استفاده از این نوع نبرد را برای دشمنان آمریکا فراهم می‌سازد. به نظر می‌رسد با وجود کاهش وسعت ارتش و تسلیحات متعارف نظامی وهمچنین کاهش بودجه پنتاگون تولید تسلیحات سایبری و صرف هزینه در این بخش برای حوزه دفاع چندان جذاب به شمار نمی‌رود.
اما سوریه مورد پیچیده‌تری است. موضوع ارسال کمک‌های بشردوستانه و رهاسازی مردم از شر جنگ داخلی بدون وارد شدن ارتش آمریکا به صحنه نبرد حامیان بیشتری در داخل دولت آمریکا یافته است.
یک حمله سایبری می‌تواند سیستم‌های ناوبری هواپیماهای سوریه را از کار انداخته یا از مسیر خارج کرده و بدین‌ترتیب امکان بمباران اهداف مورد نظر برای ارتش سوریه از بین خواهد رفت. فرماندهان سوری نیز احتمالا از تسلیحات دیگری مانند موشک و راکت‌های خود استفاده خواهند کرد.
حمله سایبری احتمالی آمریکا به سوریه می‌تواند واکنش ارتش الکترونیک سوریه را به همراه داشته باشد که به اعتقاد کارشناسان آمریکایی از تاثیرگذاری کافی برخوردار نیست و تهدیدی جدی برای دولت آمریکا ایجاد نخواهد کرد. 5252



چهارشنبه 7 اسفند 1392 - 14:45:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن