تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832581276




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چراغ سبز آمریکا به جنگ سایبری علیه سوریه


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: چراغ سبز آمریکا به جنگ سایبری علیه سوریه بین الملل > خاورمیانه - تسنیم نوشت:

جنگ داخلی سوریه و تمایل آمریکا به عدم حضور متعارف نظامی در این کشور باعث توجه مجدد مقامات واشنگتن به گزینه حمله سایبری و هدف قرار دادن سامانه‌های نظامی ارتش سوریه شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از واشنگتن پست؛ اندکی پس از شدت گرفتن جنگ در سوریه در اواخر بهار 2011 اوباما به پنتاگون و سازمان امنیت ملی این کشور دستور داد تا طرحی ویژه را برای انجام حملات سایبری علیه ساختار فرماندهی ارتش سوریه برنامه‌ریزی کنند.
از بین بردن توانایی ارتش سوریه برای انجام حملات موشکی و همچنین تاسیسات ساخت موشک از اهداف آمریکا به شمار می‌رفت. با توجه به اینکه اوباما مخالف حضور مستقیم ارتش این کشور در سوریه بود این روش مسلما هزینه کمتری برای آمریکا به همراه داشت. اما پس از چندین جلسه توجیهی درباره متغیرهای این طرح‌ها وی تا کنون این برنامه را عملیاتی نکرده است.
سوریه از دید اوباما دارای چنان ارزش استراتژیکی -همانند ایران- نیست که آمریکا اقدام به مداخله نظامی و حتی حملات مخفیانه کند. تردید اوباما در استفاده از تسلیحات سایبری تهاجمی علیه سوریه باعث شد تا به امید عدم نیاز به حمله نظامی متعارف به این کشورمیلیاردها دلار هزینه کند.
دولت اوباما درباره نحوه استفاده از حملات سایبری، چگونگی انتخاب اهداف و احتمال حمله تلافی‌جویانه از سوی کشورهایی مانند سوریه، ایران و روسیه جلسات سری بسیاری برگزاری کرد. این موضوعی بود که اوباما در گذشته ترجیح می‌داد هرگز به صورت عمومی به آن نپردازد و استفاده از چنین تسلیحاتی را به سازمان امنیت ملی آمریکا واگذار کند و این سازمان نیز به صورت مخفیانه آن را عملی کند. اما به گفته یکی از مقامات آمریکایی که نخواست نامش فاش شود سوریه باعث شد این موضوع دوباره مطرح شود.
کایتلین هایدن، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا از اشاره به جزئیات توافقات و تصمیمات دولت خودداری کرد اما اعلام کرد که این کشور برای حفظ امنیت خود از ابزارهای مختلفی ازجمله حمله سایبری می‌تواند استفاده کند. وی دراین‌باره حتی به حکم طبقه‌بندی شده ریاست‌جمهوری در سال 2012 مبنی بر اصول استفاده از تجهیزات سایبری برای به منظور تامین امنیت ملی آمریکا اشاره کرد.
سوالی که دراین بین مطرح شده این است که به این دلیل که حمله سایبری نسبت به حمله هوایی تلفات انسانی کمتری در پی داشته گزینه بهتری است یا حمله سایبری تنها چگونگی امکان استفاده از این نوع نبرد را برای دشمنان آمریکا فراهم می‌سازد. به نظر می‌رسد با وجود کاهش وسعت ارتش و تسلیحات متعارف نظامی وهمچنین کاهش بودجه پنتاگون تولید تسلیحات سایبری و صرف هزینه در این بخش برای حوزه دفاع چندان جذاب به شمار نمی‌رود.
اما سوریه مورد پیچیده‌تری است. موضوع ارسال کمک‌های بشردوستانه و رهاسازی مردم از شر جنگ داخلی بدون وارد شدن ارتش آمریکا به صحنه نبرد حامیان بیشتری در داخل دولت آمریکا یافته است.
یک حمله سایبری می‌تواند سیستم‌های ناوبری هواپیماهای سوریه را از کار انداخته یا از مسیر خارج کرده و بدین‌ترتیب امکان بمباران اهداف مورد نظر برای ارتش سوریه از بین خواهد رفت. فرماندهان سوری نیز احتمالا از تسلیحات دیگری مانند موشک و راکت‌های خود استفاده خواهند کرد.
حمله سایبری احتمالی آمریکا به سوریه می‌تواند واکنش ارتش الکترونیک سوریه را به همراه داشته باشد که به اعتقاد کارشناسان آمریکایی از تاثیرگذاری کافی برخوردار نیست و تهدیدی جدی برای دولت آمریکا ایجاد نخواهد کرد. 5252



چهارشنبه 7 اسفند 1392 - 14:45:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن