واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جوانان برای کارآفرینی چه مشکلاتی دارند؟
کد خبر: ۳۸۲۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱ - 26 February 2014
یک مدرس دانشگاه با اشاره به چالشهای فراروی جوانان برای کارآفرینی اظهار کرد: نبود فضای مناسب کار یا طرح کار آفرینی، زمان بر بودن ارایه ایده تا رسیدن به درجه خلاقیت و تجاریسازی و نبود امکانات مناسب جهت تبدیل دانش به تولید بخشی از این چالشهاست.
به گزارش ایسنا، دکتر قربانمحمد پورقاز افزود: تامین نشدن به موقع سود و منافع بنگاههای اقتصادی، ناآشنایی با حقوق مالکیت معنوی، فکری و صنعتی کار و کار آفرینی و نبود فناوری مناسب برای توسعه کارآفرینی از دیگر چالشهای پیش روی جوانان در کارآفرینی است.
این مدرس دانشگاه در ادامه اظهارکرد: هر فردی به دنبال امنیت شغل و ایمنی بهداشت روان و جسم است. بنابراین صاحبان صنعت و تولید در حوزه کارآفرینی به افراد ایده پرداز( دارای طرح ذهن )، خلاق ( برخوردار از تواناییهای ذهنی) و نوآور( پدید آورنده یک مفهوم، کار و فکر جدید) نیاز دارند تا با هم فکری و هم افزایی بستر رشد و توسعه اقتصادی را شکل دهند.
وی با بیان اینکه برای کارآفرینی هم آموزش صحیح مستمر و هم امکانات مناسب و متناسب لازم است، گفت: تحقق این امر باعث ایجاد دارائیهای فکری می شود و تجمیع این دارائیها به خرد جمعی، آگاهی، دانایی و توانایی میانجامد. تربیت افراد توانا و مسوولیت پذیر نیز باعث رونق کار و کار آفرینی می شود.
این مدرس دانشگاه اضافه کرد: کارآفرینی قسمتی ازمشکلات اشتغال جوانان را حل خواهد کرد و این امر باعث ایجاد هویت سازی تولید داخلی میشود و تولید مطلوب و با کیفیت با توجه به نیاز جامعه، سود و منافع بنگاههای اقتصادی را حفظ میکند. در این جهت تولیدکنندگان نیز با توجه به سبک زندگی، طبقه اجتماعی و نیاز و خواسته جامعه تولیدات خود را به بازار داخلی و خارجی عرضه میکنند.
پورقاز تاکید کرد: کارآفرینان هر زمان بتوانند تعادل تقاضای مصرف کنندگان را تامین کنند و میل به خرید و قدرت به خرید متناسب و مناسب با سبک زندگی و طبقه اجتماعی خانوادهها را در بازار بهوجود بیاورند باعث ایجاد اشتغال برای جوانان میشوند.
وی در پاسخ به این پرسش که کارآفرینی جوانان با چه چالشهایی روبروست؟ گفت: هر فردی برای انجام هر فعالیتی نیاز به انگیزههای صنعتی دارد. بنابراین صاحبان کارآفرین برای استفاده ازتواناییهای فکری وکاری جوانان نیاز به شناخت منابع انسانی اعم از شخصیت، خلق و خوی و تیپ شخصیتی، نیازها و خواستههای آنان دارد. بنابراین ایجاد بستر مناسب و فضای صادقانه کار باعت حضور پررونق جوانان در کار و کار آفرینی میشود و به وجود آوردن حس اعتماد به نفس و عزت نفس در آنان رونق فعالیتهای اقتصادی را در پی دارد.
این مدرس دانشگاه در پاسخ به این پرسش که بیکاری میتواند جوانان را دچارچه آسیبهایی کند؟ اظهار کرد: جوان نیروی انسانی و موثر جامعه است و بهره نگرفتن از توانایی جوانان باعث سوق یافتن آنها به راههای نادرست و نامناسب و تحمیل هزینههای زیاد به جوانان، خانوادههایشان، جامعه و دولت میشود. یکی از این آسیبها ایجاد نارضایتی و اختلافات خانوادگی و افزایش آن است و این امر باعت فرار جوانان از خانواده و افتادن آنها در دام گروههای سود جو و نامناسب جامعه میشود که این شرایط بستری برای توسعه جامعه ناسالم و ایجاد هرج و مرج را فراهم میکند و هزینههای زیاد روانی، اجتماعی، حقوقی و اقتصادی را در پی دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]