واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: حیرت دنیای علم از اختراع شگفت انگیز ارتش مصر
ساخت دستگاهی که انواع بیماری های ویروسی، از ایدز و هپاتیت گرفته تا سرماخوردگی را در مدت چند ساعت درمان می کند، آنچنان شگفت انگیز است که حتی اگر واقعیت هم داشته باشد، فعلا با تمسخر مردم و رسانه ها مواجه شده و کسی باور نمی کند چنین اختراعی ممکن باشد.
ساخت دستگاهی برای درمان انواع بیماری های ویروسی، از ایدز و هپاتیت گرفته تا سرماخوردگی، آنچنان باورنکردنی است که حتی اگر واقعیت هم داشته باشد، فعلا با تمسخر مردم و رسانه ها مواجه شده و کسی باور نمی کند چنین اختراعی ممکن باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، خبر ساخت دستگاهی توسط ارتش مصر که بدون نیاز به آزمایش خون یا حتی تماس فیزیکی، ابتلا مردم به انواع ویروس ها را مشخص می کند و راه درمان را نشان می دهد، تبدیل به موضوع بحث رسانه ها و مردم، به ویژه در کشورهای عربی شده و اغلب، آن را ادعایی احمقانه توصیف می کنند.
وزارت بهداشت مصر و ارتش این کشور، دو روز پیش در یک نشست خبری، از دستگاهی رونمایی کردند که طبق ادعای آنها، علاوه بر شناسایی افراد مبتلا به بیماری های ویروسی از جمله ایدز و هپاتیت، بیماران مبتلا را درمان می کند.
سرلشگر طاهر عبدالله، رئیس اداره مهندسی پزشکی ارتش مصر اعلام کرده که او و گروه بزرگی از پزشکان و متخصصان طی چندین سال روی این طرح کار کرده اند و تمام آزمایش های لازم نیز با موفقیت روی آن انجام شده است.
وی گفت؛ دستگاهی که اختراع کرده می تواند بیماری های ایدز و هپاتیت نوع سی و حتی آنفلوانزای خوکی را درمان کند.
این اختراع که در صورت واقعیت داشتن می تواند یک انقلاب علمی باشد، فعلا با تمسخر اغلب رسانه ها و مردم مواجه شده و حتی پایگاه اینترنتی تخصصی پزشکی «کیو کامیتر» اعلام کرده که این اقدام توهین به شعور مردم است و در مورد کلاهبرداری با استفاده از این دستگاه هشدار داده است.
علت چنین برخوردی با این ادعا، علاوه بر باورناپذیر بودن آن، سوابق ارتش مصر در چنین زمینه هایی است. آنها در پنجاه سال گذشته ادعاهی مشابهی مطرح کرده اند که بعدها غیرواقعی بودن آنها ثابت شده است.
* بر اساس ادعای ژنرال طاهر عبدالله، این دستگاه که شبیه به یک دستگاه دیالیز کوچک است، بدون نیاز به نمونه خون و تنها با نزدیک شدن افراد به آن، وجود ویروس هایی از جمله هپاتیت C یا سایر ویروس های منجر به ایدز را در بدن فرد تشخیص می دهد.
با نزدیک شدن بیمار به این دستگاه، نیروهای جاذبه قدرتمندی بین او و دستگاه ایجاد می شود و دستگاه تشخیص می دهد که ویروس در بدن او وجود دارد یا ندارد.
ژنرال طاهر عبدالله تاکید کرد که حساسیت این دستگاه قابل کنترل است و برای شناسایی هر ویروس یا ماده دیگری در بدن فرد، باید حساسیت دستگاه تنظیم شود.
در صورتی که انواع ویروس ها و مواد مختلف با یکدیگر مخلوط شده و به دستگاه داده شود، این دستگاه می تواند همه مواد ترکیب شده را شناسایی کند. جل الخالق!
درباره مشخصات فنی دستگاه و آزمایش های میدانی، ژنرال توضیح داد که از ابتدای سال 2011 تحت نظارت دکتر جمال شیحه متخحص بیماری های کبد و دستگاه گوارش و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی المنصوره، بیمارستان های ارتش، بانک خون، بیمارستان های تحت نظر وزارت بهداشت، انجمن مراقبت از بیماران ویروسی و عفونی آزمایشات روی بیش از هزار بیمار انجام شده و دستگاه در افراد مبتلا به بیماری به میزان صد در صد درست جواب داده و در افراد سالم تا 97 و نیم درصد درست عمل کرده است.
این دستگاه سپس در بیمارستان عین الشمس و مرکز بیماری های کبدی قاهره به کار گرفته شد و 94 درصد پاسخ درست داد.
* همچنین آزمایش های میدانی بر روی دستگاه در خارج از مصر نیز انجام شده و در کشورهای ژاپن، هند و پاکستان از سال 2005 تا 2011 حدود 300 نفر تحت معاینه و درمان دستگاه قرار گرفتند که دستگاه در مرحله تشخیص صد در صد درست عمل کرد.
سرلشکر طاهر عبدالله تصریح کرد این دستگاه در ژاپن در بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی شیبا، یکی از بزرگترین مؤسسات درمانی ژاپن آزمایش شده است.
در پاکستان، در بیمارستان های دانشگاه آقاخان و بیمارستان تخصصی بیماری کبد کراچی و در دهلی نو هند نیز این دستگاه به همان میزان موفقیت داشته است.
در سال 2010 در ژاپن، در همایشی درباره آخرین تحقیقات درباره بیماری های کبد، این دستگاه در حضور پزشکان و محققان 60 کشور معرفی شد و در چند کنفرانس دیگر در تایلند، برلین آلمان و دانشگاه نیومکزیکو، ارائه و تحت آزمایش قرار گرفت.
دانشگاه نیومکزیکو پس از آزمایش دستگاه و مشاهده موفقیت آن روی ویروس نوع سی، اقدامات لازم برای معرفی دستگاه در سراسر ایالات متحده امریکا و دریافت گواهی نامه از "FDA " و نیز معرفی دستگاه در کنفرانس های بین المللی سنگاپور، جمهوری چک و هلند را آغاز کرده است.
دکتر طاهر عبدالله اضافه کرد: از 22 سال پیش روی این طرح کار می کند و از سال 2006 دستگاه کامل بوده و می توانسته ویروس نوع سی را شناسایی و نابود کند، اما تصمیم گرفته آن را برای نابودی ایدز ارتقا دهد.
وی تاکید کرد در حال حاضر برای حفاظت از حقوق خود و مصر، نمونه دستگاه را به هیچ کشوری صادر نخواهد کرد تا از شر شرکت های بزرگ داروسازی و مافیای این عرصه دور نگه دارد.
وی افزود: دستگاه تحت نظارت ارتش و با هزینه ارتش ساخته شده و عزم جدی برای تولید انبوه آن به منظور خدمت رسانی به عموم مردم وجود دارد.
* طاهر عبدالله درباره مراحل درمانی با این دستگاه گفت: بیمار به مدت 10 روز از کپسول های مربوط استفاده می کند و سپس بین 15 تا 25 جلسه، دستگاه انرژی الکتریکی خاصی به او می دهد و مصرف دارو تا شش ماه ادامه می یابد.
زمان درمان بستگی به عوامل مختلفی، از جمله نوع ویروس و و وضعیت جسمی و کارکردهای حیاتی بیمار دارد.
در نشست خبری معرفی این دستگاه، چندین پزشک و متخصص مطرح مصری و مقامات دولتی حضور داشتند و توضیحاتی ارائه کردند.
همچنین فیلمی از مراحل معاینه و درمان تعدادی از بیماران داوطلب به نمایش در آمد.
یکی از نکات شگفت انگیز این فیلم، درمان 95 درصد از بیماران در عرض 15 ساعت و درمان ایدز درمدت 24 ساعت بود.
سه شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]