تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871100896




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طرح اتهامات علیه 50 مقام اوکراینی/ اعلام پیش شرط کمک مالی اروپا به کی یف


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


بین الملل > آمریکا اروپا گزارشی از تحولات اوکراین/
طرح اتهامات علیه 50 مقام اوکراینی/ اعلام پیش شرط کمک مالی اروپا به کی یف
طرح اتهامات علیه 50 مقام اوکراینی، اعلام پیش شرط کمک مالی اروپا به کی یف و محور مذاکرات هیگ در واشنگتن از جمله آخرین اخبار مربوط به تحولات اوکراین است.



روس ها دیدار اشتون و ترچینوف را تیتر کردند رسانه های روسی خبر دیدار کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با الکساندر ترچینوف رئیس جمهور موقت اوکراین را تیتر کردند. اعلام پیش شرط کمک مالی اروپا به اوکراین  به نوشته ریانووستی، کاترین اشتون در دیدار با سران احزاب پارلمان اوکراین تشکیل دولت را از جمله پیش شرط های کمک های گسترده مالی و اقتصادی به اوکراین عنوان کرد. در همین حال رادوسلاوسیکورسکی وزیر خارجه لهستان پیش شرط دریافت کمک اقتصادی را توافق با صندوق بین المللی پول عنوان کرده است. اوکراین در نشست وزرای دفاع ناتو شرکت می کند ایتارتاس همچنین با اشاره به حضور اوکراین در نشست وزرای دفاع ناتو در روزهای 26 و 27 فوریه در بروکسل با موضوع مشارکت در رایزنی های همکاری با نیروهای بین المللی در امنیت افغانستان گزارش داد که تشکیل دولت جدید از جمله پیش شرط های همکاری با کی یف عنوان شده است.

تاکید رهبران روسیه و فرانسه بر لزوم انتقال مسالمت‌ آمیز قدرت در اوکراین

رویترز نیز با اشاره به تماس تلفنی ولادیمیر پوتین رئیس‌ جمهوری روسیه با فرانسوا اولاند همتای فرانسوی درباره تحولات اوکراین از تاکید رهبران دو کشور بر لزوم انتقال مسالمت‌ آمیز قدرت و تمامیت اراضی این کشور و ارائه کمک های مالی به اوکراین خبر داد. اولاند با تاکید بر اهمیت ادامه یکپارچگی اوکراین بر لزوم برگزاری انتخابات ریاست‌ جمهوری و انجام اصلاحات اساسی در اوکراین تاکید کرد. مرکل از تیموشنکو برای سفر به آلمان دعوت کرد صدای روسیه نیز با اشاره به تماس تلفنی  صدراعظم آلمان با نخست‌ وزیر سابق اوکراین گزارش داد که "آنگلا مرکل" خواستار سفر یولیا تیموشنکو به برلین و معالجه در کلینیک "چریتی" شده است. مک کین و لاگارد هم ساکت ننشستند رویترز نیز در گزارشی به اظهارات جان مک‌ کین سناتور جمهوریخواه آمریکا و کریستین لاگارد رئیس صندوق بین‌ المللی پول در خصوص ارائه کمک مالی به اوکراین و ابراز نگرانی این دو نفر از تحولات اوکراین پرداخت.

فرانسه از روسیه مایه می گذارد به نوشته شبکه تلویزیونی فرانس 24، لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه با پیچیده خواندن اوضاع اوکراین درباره اعطای کمک مالی مسکو به کی‌ یف ابراز امیدواری کرد. مظلوم نمایی سفیر آمریکا در روسیه با وجود دخالت های آشکار آمریکا و اتحادیه اروپا در تحولات اوکراین، مایکل مک‌ فال سفیر آمریکا در روسیه هرگونه دخالت در کی یف را رد کرد. فشار آمریکا برای انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی در اوکراین

خبرگزاری فرانسه نیز از سفر معاون وزیر امور خارجه آمریکا به کی یف و دیدار ویلیام برنز با رهبران اوکراین از جمله الکساندر تورچینوف به نشانه حمایت از رهبری جدید اوکراین و درخواست فوری برای اعمال اصلاحات سیاسی و اقتصادی در این کشور خبر داد.

نمایندگان شورای اقتصادی ملی و خزانه‌ داری آمریکا ویلیام برنز را در این سفر که پیش بینی می شود درباره حمایت مالی غرب از اوکراین در صورت انجام اصلاحات اقتصادی گفتگو شود، همراهی می کنند. اوکراین اتهام وقوع کودتای غربی در کشورش را رد کرد این سفر درحالی انجام می شود که اوکراین ضمن رد اتهام وقوع کودتای غربی در کشورش و دخالت خارجی ها در ناآرامی های این کشور خواستار تزریق کمک مالی 35 میلیارد دلاری غرب به این کشور شده است.  یانکوویچ مسئول ناآرامی ها در اوکراین است

یوری سرگیف نماینده اوکراین در سازمان ملل ویکتور یانکوویچ را مسئول ناآرامی ها در اوکراین خوانده که به مطالبات مردم توجه نکرده و وظایف خود را به درستی انجام نداده است. نماینده اوکراین در سازمان ملل ضمن رد تغییر موضع سریع خود نسبت به دولت برکنار شده اوکراین گفت از ابتدای دسامبر گذشته و هنگام سرکوب تظاهرات دانشجویی با اقدامات خشونت آمیز دولت یانکوویچ مخالفت کرده و همواره بر برقراری آرامش و حفظ یکپارچگی در کشور تاکید کردم. بان هم بر حفظ یکپارچگی اوکراین تاکید کرد

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل نیز با تاکید بر لزوم آغاز گفتگوها در اوکراین خواستار خویشتنداری طرفین درگیر در خشونت ها، حفظ یکپارچگی این کشور، تحقق دموکراسی و تشکیل دولت فراگیر شد. وعده های اقتصادی رئیس جدید بانک مرکزی اوکراین رویترز نیز با اشاره به انتصاب عضو پارلمان به عنوان رئیس بانک مرکزی اوکراین با 310 رای موافق از 450 رای گزارش داد که استپان کوبیف وعده بهبود اوضاع اقتصادی این کشور و تبدیل اوکراین به یک بازار بزرگ را داده است. آغاز تحقیقات برای شناسایی عاملان قتل شهروندان اوکراینی/ 50 مقام متهم هستند ایتارتاس نیز با اشاره به اظهارات اولگ ماخنیتسکی نماینده پارلمان اوکراین در امور دادستانی کل این کشور در خصوص آغاز تحقیقات برای شناسایی عاملان قتل 74 شهروند در جریان تظاهرات از مطرح شدن اتهامات علیه 50 نفر از مقامات اوکراینی در کشتار غیرنظامیان در کی یف خبر داد.

اوکراین در آستانه ورشکستگی اقتصادی  صدای روسیه نیز به نقل از آرسنی یاتسنیوک رئیس جناح باتکیفشینا (حزب تحت رهبری تیموشنکو) در پارلمان اوکراین نوشت که این کشور در آستانه ورشکستگی اقتصادی قرار گرفته و هم اکنون وضعیت اوکراین بحرانی است.  اعلام محور مذاکرات هیگ در واشنگتن خبرگزاری فرانسه نیز با اشاره به تماس تلفنی عصر دوشنبه وزیر خارجه انگلیس با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه درباره بحران اوکراین گزارش داد که ویلیام هیگ با هدف گفتگو با جان کری وزیر خارجه آمریکا و مقامات صندوق بین المللی پول و تاکید بر لزوم ارائه کمک های فوری به اوکراین در صورت انجام اصلاحات و حرکت در مسیر دموکراسی به واشنگتن می رود. واکنش روسیه به برگزاری انتخابات در اوکراین به نوشت راشاتودی، وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ ای ضمن انتقاد از "رژیم" جدید در کی‌ یف اعلام کرد غربی ها مخالفان اوکراینی را با هدف تامین منافع شخصی خود حمایت می کنند و از طرفین درگیر در خشونت ها می‌ خواهیم تا با مسئولیت‌ پذیری خود باعث توقف خشونت ها در کشور شوند. در ادامه این بیانیه به توافق 21 فوریه مقامات اوکراین و اپوزیسیون این کشور اشاره شده و آمده است انتخابات تنها باید پس از اصلاح قانون اساسی برگزار شود.


۱۳۹۲/۱۲/۶ - ۱۱:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن