واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۲۶ق.ظ)
کوراني فر عنوان کرد: تشکيل مجمع مشورتي جوانان دفتر نماينده ولي فقيه در لرستان الگويي براي ساير مسئولان معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري لرستان گفت: تشکيل مجمع مشورتي جوانان دفتر نماينده ولي فقيه در لرستان حرکتي نو و موثر بوده که به نظر مي رسد مي تواند از سوي مسئولان اجرايي استان و همچنين ساير استانها به عنوان يک الگو مد نظر قرار داده شود.
به گزارش خبرگزاري موج، علي کوراني فر صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران از برگزاري همايش جوانان مساجد و محلات لرستان به عنوان کاري نو و موثر ياد کرد و بيان داشت: به طور قطع برگزاري اين همايش نتايج مثبتي به همراه خواهد داشت. وي ايجاد سوال و شبهه در ذهن جوانان را ويژگي اين نسل دانست و بيان داشت: در راستاي رفع اين ابهامات بايد در مسير اقناع جوانان حرکت کرد چرا که جوان تا وقتي که خودش به پاسخ سوال و ابهامي نرسد نگرشش نسبت به آن موضوع تغيير نمي کند. کوراني فر با بيان اينکه برگزاري همايش جوانان مساجد و محلات به طور قطع حرکت ارزشمند و تاثيرگذاري است، افزود: با توجه به طرح مباحث و مسائل کاربردي در اين همايش مطابق با سوالات و شبهاتي که ذهن جوانان را درگير کرده است، اين برنامه به طور قطع مورد استقبال جوانان لرستاني قرار خواهد گرفت.
پاسخگويي به سوالات جوانان بايد در فضايي صميمانه صورت گيرد
وي از فضاي کميسيونهاي تخصصي همايش جوانان مساجد و محلات استان به عنوان يک تريبون آزاد ياد کرد و گفت: در صورت ايجاد احساس امنيت در جوانان و رفع نگرانيهاي آنها براي طرح سوالاتشان مي توان شاهد ايجاد يک فضاي بحث و تبادل نظر در جريان برگزاري اين کميسيون ها بود. معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري لرستان با بيان اينکه جوانان با توجه به مقتضيات زماني از محيط خود تاثير مي پذيرند، افزود: امروزه با گسترش شبکه هاي اجتماعي، اينترنت، ماهواره و ... شبهات زيادي ممکن است ذهن جوانان را درگير کند. کوراني فر با بيان اينکه فضاي پاسخگويي به سوالات جوانان در اين همايش بايد خارج از يک فضاي رسمي و به صورت صميمانه باشد، ادامه داد: مهمترين سرمايه هر استاني نيروي انساني است که به نظر مي رسد بخش مهمي از سرمايه انساني هر جامعه اي در قشر جوان آن جامعه خلاصه مي شود. وي با تاکيد بر اينکه بايد مسائل مربوط به جوانان در اولويت قرار داده شود، يادآور شد: اهميت دادن به جوانان به نوعي سرمايه گذاري براي مديريت آينده استان و کشورمان است.
عامل اصلي توسعه لرستان نيروي انساني جوان، خوش فکر و باانگيزه است
کوراني فر توجه به جوانان را از اولويتهاي مديريت اجرايي استان دانست و گفت: تشکيل مجمع مشورتي جوانان دفتر نماينده ولي فقيه در لرستان حرکتي نو و موثر بوده که به نظر مي رسد مي تواند از سوي مسئولان اجرايي استان و همچنين ساير استانها به عنوان يک الگو مد نظر قرار داده شود. وي با تاکيد بر اينکه عامل اصلي توسعه لرستان نيروي انساني جوان، خوش فکر و باانگيزه است، عنوان کرد: جوانان لرستاني اين ظرفيت را دارند که ايده هاي بزرگ براي توسعه استان بدهند و غفلت از اين ظرفيت به طور قطع پشيماني به دنبال خواهد داشت. کوراني فر همچنين به نقش برگزاري همايش جوانان مساجد و محلات لرستان در تقويت روحيه پرسشگري جوانان اشاره کرد و گفت: افراد خلاق و داراي ايده هيچ گاه به وضع موجود بسنده نمي کنند و ايده هاي آنها همواره با "چرا" شروع مي شود.
پرسشگري جوانان يک نعمت است
وي با بيان اينکه جوانان به طور ذاتي به دنبال چرايي موضوعات هستند، ادامه داد: اين پرسش ها مي تواند در حوزه هاي مختلف مطرح شده و تبديل به يک گفتمان جديد شود. معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري لرستان از پرسشگري جوانان به عنوان يک نعمت ياد کرد که بايد قدر آن دانسته شود، افزود: در مقابل متوليان امر اعم از دستگاههاي مختلف و مديران بايد در مقابل سوالات جوانان پاسخگو باشند. کوراني فر با يادآوري اينکه سوالات جوانان باعث ايجاد تحرک و حرکت در مسير حل مسائل مي شود، عنوان کرد:در کنار جوانان پرسشگر نيازمند مسئولان پاسخگو نيز هستيم تا علاوه بر داشتن جامعه اي پويا، در مسير توسعه حرکت کنيم. وي با بيان اينکه اصل برگزاري همايش جوانان محلات و مساجد لرستان حرکت خوبي است، عنوان کرد: در اين ميان آنچه بر ايجاد فضاي اميد و نشاط در نسل جوان لرستان تاثير دارد خوراک و محتواي اين همايش است که بايد با برنامه ريزي در اين زمينه عمل و نيازهاي واقعي جوانان مورد توجه قرار گيرد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]