واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ اسفند ۱۳۹۲ (۹:۵۵ق.ظ)
نماينده وليفقيه در استان مرکزي: ترويج فرهنگ مصرفگرايي يکي از حربههاي دشمن است نماينده وليفقيه در استان مرکزي گفت: ترويج فرهنگ مصرفگرايي يکي از حربههاي دشمن است.
به گزارش خبرگزاري موج، آيتالله درينجفآبادي، نماينده وليفقيه در استان مرکزي و امام جمعه اراک عصر روز گذشته، پنجم اسفند در نشست اقتصاد مقاومتي در خرمآباد افزود: گرچه برنامهريزي نياز و اساس هر کاري است ولي عملي شدن و نتيجه بخش بودن اقتصاد مقاومتي بيش از هر چيز نيازمند همت و تلاش و فداکاري و سخت کوشي است کمااينکه هرگاه تصميمات مهم و لو بهموقع با غفلت و کوتاهي در عمل روبهرو شوندمقصد و هدف قابل استحصال نخواهد بود.
وي ترويج فرهنگ مصرفگرايي را يکي از حربههاي دشمن دانست و اضافه کرد: در زمان قبل از انقلاب دولت ما کاملاً وابسته به غرب بود و راه نجات و موفقيت خود را در الگوگيري صرف و تاسي به غرب ميدانست بهطوريکه شاه ايران، 60 درصد نفت اسرائيل را تامين ميکرد.
حجتالاسلام درينجفآبادي ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامي بهواسطه تغيير فرهنگ، بينش و نگرشها تحول عظيمي در نظام برنامهريزي کشور ايجاد شد که بهواسطه باور به استعدادها و ظرفيتهاي داخلي يک نظام مستقل و قدرتمند پديد آمد.
نماينده وليفقيه در استان مرکزي و امام جمعه اراک با اشاره به اهميت کار و تلاش اقتصادي در اسلام اذعان کرد: در دين اسلام همواره سستي و تنبلي مورد مذمت قرار گرفته و پيامبر اعظم(ص) هرگاه جواني را در مسجد ميديد، ميپرسيد شغلش چيست، اگر ميگفتند بيکار است ميفرمود که از چشم من افتاد، و بر دست کارگران بوسه ميزد و ميفرمود: عرق کارگر در نزد من مانند خون شهيد است.
وي ادامه داد: در ديني که عرق کارگر هم شأن قلم عالم و خون شهيد قرار گرفته، آيا شايسته است که فقر و محروميت، اسراف و تبذير و کمکاري بيداد کند، آيا تنبلي و سستي در شأن شيعه اميرالمؤمنين(ع) است؟.
آيتالله درينجفآبادي اضافه کرد: ما اگر خواهان ديدگاه عزتمدارانه و بهدور از هرگونه وابستگي به غرب و استکبار هستيم بايد در يافتههاي قبلي خود تجديد نظر کنيم بدين منظور که با اتکا به ظرفيتهاي داخلي، به جاي مصرفگرايي به توليد روي بياوريم؛ کشور بايد در حد نياز مصرف کننده باشد تا بتوان مازاد توليدات داخلي خود را صادر کرد و تا حد امکان از واردات مواد و محصولات غيرضروري و مضر جلوگيري کنيم.
وي عنوان کرد: از عواملي که بقاي اسلام و مسلمانان را بهدنبال دارد اين است که نخست اموال در اختيار کساني باشد که عارف به حلال و حرام باشند و دوم اينکه صانع معروف باشد.
نماينده وليفقيه در استان مرکزي اضافه کرد: اگر افرادي که عارف به دستورات الهي، تحولات روز، توسعه پايدار، نيازها و ضرورتهاي جامعه بوده و جلوهگر پرتويي از ربوبيت و هنر خدايي هستند، در راس کارگزاران دولت قرار بگيرند قطعاً عزت، شرف، استقلال و توانمندي را براي کشور به ارمغان ميآورند ولي اگر اختيار اموال به دست نااهلالان و صانع منکر باشد فناي اسلام و مسلمين را بهدنبال خواهد داشت.
وي در پايان اظها رکرد: حضرت يوسف(ع) از چنان حسن مديريتي برخوردار بود که توانست با برنامهريزي و ترسيم يک چشمانداز بيست ساله از هفت سال قحطي عبور کند و به هفت سال سوم برسد و مردم کشورش را از بحران بزرگي نجات دهد لذا شايسته است مديران اسلامي نيز به تاسي از ايشان آيندهنگري و دورانديشي را سرلوحه کا رخود قرار دهند
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]