واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین
مجوز اختصاص سه میلیارد تومان اعتبار در امور پژوهشی در قزوین دریافت شده است
قزوین- خبرگزاری مهر: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار قزوین گفت: با پیگیری انجام شده برای ترویج امر پژوهش اختصاص یک میلیارد تومان به صورت تکلیفی و سه میلیارد تومان مجوز پرداخت در امور تحقیقی در استان صادرشده است.
به گزارش خبرنگار مهر، هفتمين جلسه كارگروه تخصصي پژوهش، فناوري و تحول اداري استان ظهر دوشنبه با حضور معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار برگزار شد. عباسعلي درافشاني در این باره اظهارداشت: تكليف قانوني مديران یک تا سه درصد اجازه هزينه براي امر پژوهش است و اين موضوع شامل كليه دستگاه هاي دولتي كه به نحوي از بودجه عمومي دولت استفاده مي كنند نيز مي شود، بانک ها و شركت هاي دولتي و همه سازمان ها و نهادهاي موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات كشوري را نيز شامل مي شود.
وي افزود: اولويت طرح هاي پژوهشي، داشتن توجيه فني و اقتصادي است كه بايد توسط مديران تشخيص داده شود در صورتي كه هر يك از طرح هاي پژوهشي فاقد توجيه اقتصادي بود و نتوانست مسئله يا مشكلي را از مسائل و مشكلات استان ،دستگاه يا بخش مربوطه حل نمايد تصويب نشود. این مسئول در ادامه تصريح كرد: مديران و كارشناسان بايد در تشخيص و انتخاب طرح هاعاقلانه و خردمندانه عمل نمايند و در كنار تكليف خود با رعايت صرفه و صلاح صنايع دولتي، تصميمات و سياستگذاري هاي خود را مبتني بر پژوهش انجام دهند و اين امر يک هنر مديريتي است. وي بيان كرد: حدود یک ميليارد تومان تكليف و قريب به سه ميليارد تومان نيز اجازه داريم به امر پژوهش اختصاص دهيم و از اعتبارات دستگاه هايي كه بودجه استاني دارند ملاک ما حجم اعتبارات تخصيص داده شده است و اعتبارات مصوب نيست. درافشاني تأكيد كرد: براي اجرايي شدن طرح هاي پژوهشي و با توجه به كمبود زمان تا پايان سال تصويب در كارگروه پژوهش، فناوري و تحول اداري نيز ضروري است تا در پروسه اجرا قرار گيرد. وي بر استفاده از ظرفيت هاي علمي محققان و پژوهشگران فعال در واحد هاي دانشگا ها و مراكز تحقيقاتي تخصصي استان و همچنين توجه به موضوعات استاني در امر پژوهش تأكيد كرد و افزود: پروژه هاي تصويب شده بر اساس دستور العمل مربوطه مي بايست تا 28 اسفند ماه در سامانه وزارت علوم ثبت و كد مربوطه را اخذ كنند چون بعد از اين تاريخ ثبت و پذيرش طرح ها ممكن نخواهد بود.
در ادامه رسول جزدره ئی مديركل دفتر منابع انساني و تحول اداري استانداري گفت: طرح هاي پژوهشي يا بايد بنيادي و يا كاربردي باشد. وي افزود: طرح هايي كه قابليت اجرا، ارتباط موضوع و حل كردن مشكل تخصصي دستگاه هاي مربوطه را نداشتند امتياز لازم را كسب نكرده و به دستگاه هاي ارسال كننده عودت داده مي شوند.
جزدره ئی تصریح کرد: طرح ها بايستي از حداقل معيارها ي فني برخوردار باشند تا ويژگي تصويب و اجرايي شدن را داشته باشند.
صفر لک مديركل دفتر فناوري اطلاعات استانداري نيز در اين جلسه گفت: شبكه دولت با حدود 50 دستگاه در سال 84 راه اندازي شد و در حال حاضر بيش از 80 دستگاه به اين شبكه اتصال دارند. وی همچنين در راستاي افزايش تعداد دستگاه ها در اين شبكه تأكيد و اشاره کرد كه توسعه اين شبكه براي شهرستان هادر دستور كار قرار دارد. این مسئول در ادامه، از برگزاري همايش ملي طرح شتابگر در 14 و 15 اسفند ماه سال جاري با حضور نمايندگان حدود 60 كشور جهان خبر داد. در ادامه اين جلسه گزارشي از نظرات اعضاي كارگروه درخصوص طرح هاي پژوهشي پيشنهادي در حوزه تحول اداري نيز ارائه شد. در اين جلسه طرح هاي پژوهشي پيشنهادي دستگاه هاي اجرايي استان مورد بررسي قرار گرفت و برخي از طرح هايي از 100 امتياز بالاي 50 امتياز كسب كرده بودند به عنوان طرح هاي پژوهشي كه قابليت اجرايي دارند مورد تصويب قرار گرفتند.
۱۳۹۲/۱۲/۵ - ۱۵:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]