واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین نصرتی:
جابجایی شهروندان قزوینی در سال آینده هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
قزوین- خبرگزاری مهر: شهردار قزوین گفت: با توجه به افزایش برخی هزینه ها برای نوسازی و تامین اتوبوسهای جدید به منظور تداوم خدمات حمل و نقل عمومی در شهر قزوین و جابجایی شهروندان با خودروهای عمومی در سال آینده نیازمند هشت میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبارات جدید هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، جسله شورای اسلامی شهر قزوین به منظور بررسی سه دستور رشد و توسعه بافت تاریخی شهر با محور امامزاده حسین(ع)، شیوه تامین اعتبار برای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی و خرید ماشین آلات و تجهیزات سازمان عمران و حل مشکلات زیرساختی پارک باراجین با هدف جذب سرمایه گذار شنبه شب با حضور مرتضی روزبه استاندار، منوچهر حبیبی معاون عمرانی استاندار،نادر محمدزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان، سیعد میربها فرماندار در تالار شورای شهر قزوین برگزار شد. مسعود نصرتی در این جلسه گفت: بر اساس برآورد سازمان عمران شهرداری قزوین در صورت تداوم ارائه خدمات با اتوبوسهای فعلی با افزایش برخی هزینه ها در سال آینده نیازمند حداقل هشت میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار هستیم.
شهردار قزوین بیان کرد: در صورت افزایش برخی هزینه ها مانند سوخت و قیر برای تامین مابه التفاوت هزینه بلیت هفت میلیارد و 300 میلیون تومان نیازداریم و برای خرید اتوبوسهای جدید هم 24 میلیارد تومان اعبتر لازم دارد که باید مسئولان استانی کمک کنند.
این مسئول بیان کرد: برای مرمت و آسفالت معابر باید هشت هزار تن قیر خریداری شود که با افزیش 600 تومانی آن و نیز تغییر قیمت خرید اتوبوس از 120 میلیون تومان به 520 میلیون تومان این تفاوت قیمت که در بودجه دیده نشده باید به نوعی تامین شود.
نصرتی یادآورشد: برای تامین درآمدهای پایدار و تداوم خدمت رسانی به مردم و اجرای طرح های عمرانی نیازمند برزنامه ریزی مدون و استفاده از سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم که امیدواریم با بهره گیری از دیدگاه صاحب نظران این مسیر دشوار را در سال آینده بخوبی طی کنیم. محمدزاده: تراکم فروشی دوباره منطقی نیست
در ادامه اعضاء شورا دیدگاهها و پیشنهادات خود را مطرح کردند که احد چگینی در خصوص ضرورت تدوین برنامه زمان بندی در طرح توسعه حرم امامزاده حسین(ع)، انعقاد قرارداد چند جانبه بین دستگاههای اجرایی برای تسریع در کار، صدیقی در مورد توجه به زیرساخت طرح اطراف حرم، صلح جو توجه به مسجد محوری در مناطق شهری، فاطمه اشدری در مورد احداث مرکز درمانی در مجموعه طرح توسعه حرم، داودی در مورد استفاده از اتوبوس های جدید، کاهش توقف مردم در ایستگاهها و تجهیز ایستگاههای اتوبوس به امکانات مناسب، شهلا عطایی در خصوص استفاده از فاینانس برای تسریع در کار، دید گاههای خود را مطرح کردند.
در ادامه نادر محمدزاده مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: نگاه به تراکم فروشی دوباره در مناطق شهری و تغییر کاربری نباید به عنوان منبع درآمد پایدار برای مدیریت شهری استفاده شود زیرا در آینده که ساخت و ساز کم شود شوراها و شهرداران بعدی با مشکلات جدی روبرو خواهند شد.
محمدزاده تصریح کرد: باید برای تامین منابع درآمدی به راهکارهای دیگری توجه کرد که استفاده از صاحب نظران اقتصادی می تواند در این مسیر راهگشا باشد.
۱۳۹۲/۱۲/۳ - ۲۰:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]