واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1323783)
۵ اسفند ۱۳۹۲ (۱۵:۹ب.ظ)
يازدهمين دوره جايزه تعالي سازماني برگزار شد تبيين شاخص هاي ارزيابي تعالي سازماني بر مبناي سياست هاي اقتصاد مقاومتي يازدهمين دوره جايزه ملي تعالي سازماني با موضوع رشد متوازن و آينده پايدار، با حضور معاون وزير و رييس هيات عامل ايدرو، مديرعامل سازمان مديريت صنعتي، مديران ارشد و مديران تعالي سازمان ها و بنگاه هاي برتر کشور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، 89 سازمان در فرآيند جايزه ملي تعالي سازماني متقاضي بودند که 17 سازمان متقاضي دريافت تنديس، 42 سازمان متقاضي دريافت تقديرنامه براي تعالي و 30 سازمان نيز متقاضي دريافت گواهي تعهد به تعالي بودند.
بنا بر اين گزارش، امسال شرکت فولاد خوزستان با کسب امتياز لازم در بازه 551 تا 600، موفق به دريافت تنديس سيمين يازدهمين همايش ملي تعالي سازماني شد.
همچنين شرکتهاي پالايش گاز سرخون و قشم، پالايش گاز شهيد هاشمي نژاد، کيسون، ميدکو، مجتمع فولاد خراسان و گروه صنعتي بارز در بخش ساخت و توليد و شرکت سايپايدک و بانک پاسارگاد در بخش خدمات، موفق به کسب امتياز لازم در بازه 451 تا 500 و دريافت تنديس بلورين شدند.
روز دوم اين همايش با تشکيل کارگاه ها و ارائه تجارب موفق سازمانها در مرکز مطالعات بهره وري و منابع انساني برگزار مي شود.
رييس هيات عامل ايدرو در سخنان خود در يازدهمين همايش تعالي سازماني بر ضرورت اتخاذ رويکردي نوين و بازتعريف مدل تعالي و سرآمدي بنگاه ها متناسب و مبتني بر اقتصاد مقاومتي تاکيد کرد.
غلامرضا شافعي اظهار داشت: تعالي و سرآمدي در فرهنگ ما مجموعه اي از ارزش ها از جمله صداقت و روراستي با ذي نفعان، قابليت اعتماد، مسئوليت پذيري فردي و اجتماعي، تعهد مديريتي و تلاش براي بهبود تعريف مي شود.
وي با اشاره به لزوم مسئوليت پذيري بنگاه ها در قبال جامعه افزود: چنانچه مردم احساس کنند دغدغه آنها، دغدغه بنگاه ها و مديران و کارکنان آنهاست، به بنگاه هاي خود افتخار خواهند کرد و آنها را متعلق به خودشان خواهند دانست که در ايجاد چنين رابطه اي، تک تک مديران و کارکنان نقش دارند.
شافعي با مقايسه شاخص هاي مدل هاي مختلف تعالي در آمريکا، اروپا، ژاپن با ايران اظهار داشت: اين شاخص ها تفاوت چنداني بايکديگر ندارند اما سوال اينست که چرا جوايز تعالي که بر اساس اين شاخص ها اعطا مي شود، کمک موثري به رشد اقتصاد کشور نکرده است؟ اگرچه بخشي از اين مسائل ناشي از تحريم ها است، با اين حال نبايد نقش روشهاي مديريتي و نحوه مديريت دولتمردان را در بروز اشکالات ناديده گرفت.
رييس هيات عامل ايدرو متذکر شد: بايد تدبيري براي اقتصاد مقاومتي انديشيده شود و مي توان شاخص هاي ارزيابي تعالي سازماني را بر اساس سياست هاي اقتصاد مقاومتي در سطوح حاکميت و بنگاه ها مورد توجه قرار داد.
وي از سازمان مديريت صنعتي خواست تا عهده دار اين مسئوليت شود.
مهندس شافعي يادآور شد: اقتصاد مقاومتي به معناي انقباض نيست بلکه بدين معناست که نگاه به درون داشته و ابتدا بنگاه ها، مديران و کارکنان آنها تحول فکري از درون بيابند تا بعد، بتوانيم براي ديگران الگو باشيم.
در ادامه اين مراسم، علي کرمانشاه دبير جايزه تعالي سازماني و مديرعامل سازمان مديريت صنعتي، ورود به دومين دهه جايزه ملي تعالي سازماني و تقارن آن با نخستين سال دولت تدبير و اميد را تبريک گفت و اظهار داشت: محصول جانبي جايزه تعالي سازماني، شکل گرفتن شبکه اي از ارزيابان است که ظرفيتي استراتژيک ايجاد کرده و مي توان از آن در مسائل مهمتر کشور هم بهره مند شد.
وي افزود: مدل تعالي چارچوب مناسبي براي خودارزيابي سازمانها است و اگر به کار گرفته شود به بهبود فرايندهاي سازمان کمک مي کند.
کرمانشاه يادآور شد سازمانهايي که مدلهاي تعالي را به کار بسته اند به رشد بيشتر فروش و درآمد عملياتي بيشتر دست يافته اند.
دبير جايزه تعالي سازماني افزود بسياري از سازمانهاي موفق استراتژي دوگانه دارند يعني ارتقاء بهره وري و تغيير ساختار سازمان را هم زمان انجام مي دهند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: به نظر مي رسد مدل تعالي سازماني براي کسب و کارهاي پيوسته متناسب باشد اما با خلاقيت مي توان از ظرفيت آن در ديگر رويکردهاي کسب و کار نيز استفاده کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]