تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):خدا با ما است و نيازمند ديگرى نيستيم، و حق با ما است و باكى نداريم كه كسى از...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804766744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییر رویکرد آمریکا در میدان بازی شام


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تغییر رویکرد آمریکا در میدان بازی شام


پس از شکست مذاکرات ژنو ۲ بازی آمریکا در سوریه تغییر می‌کند. اکنون مسئولان آمریکایی تاکید می کنند که به هیچ وجه به فکر حمله نظامی به حکومت سوریه و بشار اسد نیستند . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از دیپلماسی ایرانی،  اگر چه آمریکا همچنان به مسلح کردن مخالفان اسد ادامه می دهد و اخیرا نیز جلسات مهمی را در سطح فرماندهان و روسای امنیتی کشورهای همسایه سوریه برگزار کرده اند اما به نظر می رسد مواضع این کشور در قبال سوریه پس از شکست مذاکرات ژنو 2 تغییر یافته است . به گزارش روزنامه القدس العربی، چاپ لندن، آن چه در حقیقت در بعد سیاسی اتفاق افتاده توافق میان ایالات متحده آمریکا و هم پیمانان عرب و اروپایی اش برای حمایت یکپارچه نظامی از گروه های مخالف سوری است که آنها را به سه بخش تقسیم کرده اند؛ گروهی که مستحق دریافت کمک های تسلیحاتی و غیره هستند، گروه هایی که به دلیل ارتباط با گروه های افراطی نباید به هیچ وجه به سلاح دست یابند و گروه سوم گروهی هستند که باید کمک به آنها بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد. طرح جدید امریکا و متحدانش این است که باید کمک های تسلیحاتی بیشتری به افراد مبارز مخالف اسد برسد و مورد حمایت امنیتی قرار بگیرند و طرح های نظامی در اختیارشان قرار داده شود.

این دقیقا نتیجه مذاکراتی است که هفته گذشته میان مسئولان امنیتی عربستان، ترکیه، قطر و اردن در واشنگتن حاصل شد. طرف های حاضر در این مذاکرات بر این نکته تاکید کردند که حتما باید مخالفان یکپارچه شوند و اختلاف ها را کنار بگذارند تا انگیزه حمایت از آنها نیز افزایش یابد.

گفته می شود که تغییر تازه ای در سیاست های کاخ سفید در قبال سوریه به وجود آمده است. این چیزی است که شماری از مقام های امنیتی حاضر در نشست واشنگتن از مواضع امریکا دریافته اند. روزنامه امریکایی واشنگتن پست نیز تاکید می کند که رویکرد تازه ای در سیاست های کاخ سفید در قبال سوریه حاصل شده است. مقام های امنیتی می گویند که ایالات متحده می گوید هم زمان که باید مواضع مخالفان در نبردهای میدانی تقویت شود باید همکاری ها و هماهنگی ها میان کشورهای درگیر با پرونده سوریه نیز افزایش یابد.

یک مقام ارشد امریکایی که نخواسته است نامش فاش شود به روزنامه واشنگتن پست می گوید: «تلاش می کنیم که از چنددستگی های موجود در داخل مخالفان استفاده کنیم. به ویژه از چند دستگی های به وجود آمده در میان دولت اسلامی در عراق و شام و جریان هایی از این دست.»

وی در ادامه می افزاید:  " به نظر من این مسئله می تواند به ما کمک کند که با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و ترکیه و برخی کشورهای اروپایی برای کمک به بازیگران مشترک هماهنگی های بیشتری داشته باشیم. البته نمی دانم این کار در نهایت به حمایت کاخ سفید از جریان هایی غیر از ارتش آزاد خواهد انجامید یا این که واشنگتن از دیگر کشورها خواهد خواست تا حمایت خود را از جریان های افراطی متوقف کنند . "

از عواملی که باعث شده است تا آمریکایی ها و اروپایی ها توجه بیشتری به بحران سوریه کنند، بروز نگرانی احتمال امتداد جنگ سوریه به خارج از مرزهای این کشور است. برخی از نیروهای سازمان های امنیتی امریکا در گزارشی که ماه پیش در برابر اعضای کنگره قرائت کردند، یادآور شدند که نسل جدیدی از نیروهای جهادی از مرزهای سوریه عبور کرده اند.

عامل دیگری که باعث تغییر رویکرد امریکایی ها و اروپایی ها نسبت به تحولات سوریه شده شکست مذاکرات ژنو 2 است که آنها را بر آن داشته تغییری جدی در مواضع خود در قبال پرونده سوریه دهند.

مسئولان عرب می گویند آن چه امروز کاخ سفید به دنبال آن است، همان چیزی است که دو سال پیش بود.امریکایی ها تصمیم گرفته اند تا آموزش نیروهای مخالف سوری را نیز از سر بگیرند. البته واشنگتن اعلام کرده است که ارتش امریکا و سی آی ای به هیچ عنوان طرحی برای آموزش مسقیم گروه های مخالف سوری در دستور کار خود ندارند.

این در حالی است که ترکیه تا کنون مسئولیت آموزش این نیروها را بر عهده داشته و اردوگاه هایی را نیز برای آنها تدارک دیده است.  

کاخ سفید می گوید که باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده امریکا روز چهارشنبه هفته گذشته با رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه تلفنی گفت وگو کرد و بر اهمیت همکاری دو کشور برای کنترل مشکلات ناشی از فعالیت گروه های افراطی در سوریه تاکید کرد.  

با همه اینها مسئولان عرب می گویند آن چه امروز کاخ سفید به دنبال آن است، همان چیزی است که دو سال پیش بود، هدف کاخ سفید پیروزی مخالفان بر اسد نیست بلکه تغییر محاسبات بشار اسد است. فرانسه به اوباما پیشنهاد داده است تا توافق نابودی سلاح های شیمیایی را بهانه کند و حملات موشکی ای را به سوریه انجام دهد در حالی که عربستان و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می گویند که حملات موشکی نیازی به بهانه گرفتن از حکومت اسد ندارد.

این در حالی است که واشنگتن همچنان از تحویل سلاح های سنگین و موشک های زمین به هوا به مخالفین بشار اسد تردید دارد و حتی با پیشنهاد عربستان که خود این سلاح های را در اختیار مخالفان قرار دهد، پاسخ مثبتی نداده است. در عین حال کسی هم نمی داند که عزل سرهنگ ادریس از ریاست ارتش آزاد که هفته گذشته انجام شد چه تاثیری بر مواضع ایالات متحده خواهد گذاشت.

از سوی دیگر تحولی تازه نیز در مواضع عربستان به وجود آمده است که می تواند به بهبود روابط ریاض با واشنگتن بینجامد. ریاض بندر بن سلطان، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس سازمان امنیت این کشور را از سمت خود کنار گذاشته و فردی دیگر را به جای او منصوب کرده که مورد حمایت امریکایی ها است، این مساله می تواند باعث بهبود روابط ایالات متحده با عربستان شود. امیر محمد بن نایف، وزیر کشور عربستان فردی است که قرار است جای بندر بن سلطان را بگیرد که سابقه جنگ با القاعده در یمن و جاهای دیگر را دارد. قرار است امیر محمد بن نایف بعد از بازگشت از ایالات متحده کار خود را در سازمان امنیت عربستان آغاز کند. گفته می شود وی به حل سیاسی بحران سوریه نیز اعتقاد دارد.
 


دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن