واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نام بزرگان عرصه ورزش باید همیشه زنده بماند شیراز - ایرنا -مدیرکل ورزش وجوانان فارس گفت: نام بزرگان ورزش همچون شاهین عارف نیا بزرگ مرد کوههای فارس در عرصه ورزش باید همیشه زنده بماند.
به گزارش خبرنگار ایرنا سید غلامرضا کمانه روز یکشنبه در دیدار با شاهین عارف نیا که چند سال پس از سقوط از کوه دچار ضایعه نخاعی شد،اظهار داشت : پیشکسوتان که عمرخود را در راه تعالی ورزش صرف کرده اند جایگاه ویِژه ای در این عرصه دارند که باید آن را حفظ کرد.
وی ادامه داد: این افراد مانند ستاره پر فروغی هستند که در آسمان ورزش ایران همیشه می درخشند و باید عزت و احترام آنها را پاس داریم.
مدیرکل وزش وجوانان فارس تاکید کرد:اداره کل ورزش جوانان فارس وظیفه خود می داند که از ارزش های قهرمانان پیشکسوت پاسداری کند و شرایط را به گونه ای فراهم سازد تا جوانانی که تازه در راه ورزش قدم گذاشته اند بدانند،چه بزرگانی در ورزش حضور داشته اند.
کمانه تصریح کرد: عارف نیا هم به لحاظ فنی و هم از نظر اخلاقی و منش پهلوانی می تواند بهترین الگو برای ورزشکاران و به ویژه کوهنوردان باشد که هیچ گاه گذشت و مردانگی را فدای قهرمانی نکرد.
شاهین عارف نیا که چندین سال است به دلیل سقو ط از کوه های کفترک شیراز دچار ضایعه نخاعی شده با روحیه و اراده بسیار قوی هنوز هم به فکر فتح قله های بلند است و به همین دلیل به شمه ای از بیوگرافی این قهرمان بزرگ می پردازیم.
شاهین عارف نیا که 47 سال سن دارد متولد شهر شیراز است،وی که از کودکی علاقه ای شدید به کوهستان داشت از سال 1358 فعالیت خود را به صورت رسمی در کوهنوردی شروع کرد و درسال 1368 عضو گروه کوهنوردی آرش شد.
بازگشایی مسیر عقاب و گنبد زرین در استهبان و مسیر شادروان علیرضا جمالی در قصر قباد و چندین مسیر آموزشی دیگر ،برنامه های اکتشافی ، منطقه شناسی ، صعود به قله ، شرکت در برنامه اکتشاف بیش از 32 غار در استان فارس، صعود زمستانی به قله دماوند در سال 68، نفر اول مسابقات سنگنوردی استان فارس، صعود به دیواره علم کوه از مسیر فرانسویها ، آموزش فنی گروه های تازه تاسیس، از عوامل راه اندازی اولین دیواره مصنوعی شیراز، برگزاری چندین نمایشگاه عکس و تجهیزات کوهنوردی در شیرازو تالیف جلد نخست کتاب غارهای استان فارس از جمله فعالیت های این پیشکسوت ارزشمند کوهنوردی فارس است.
عارف نیا در سال 1371 موفق به گذراندن دوره مربیگری درجه 3 کوهنوردی شد و در امر آموزش اهتمام ویژه ای داشت و در مدت کوتاهی توانست شاگردان بسیار زیادی را آموزش و به جامعه کوهنوردی فارس تحویل دهند.
متاسفانه او در سال 1378 طی برنامه آموزش سنگنوردی در منطقه کفترک از ارتفاع سه متری سقوط کرد و منجر به قطع نخاع شد اما این پایان کار برای او نبود و پس از گذشت یک ماه از آسیب دیدگی،بستر بیماری را رها نمود و با عصا گام های تازه ای را آغاز نمود و اکنون نیز با قامتی استوار و اراده ای پولادین در خدمت کوهنوردی استان فارس است .
در دیدار با این قهرمان علاوه بر مدیر کل و دست اندر کاران ورزش و جوانان فارس ، دکتر حسام رییس هیات پزشکی ورزشی و جلالی رییس هیات کوهنوردی فارس نیز حضور داشتند این کوهنورد شجاع از اینکه مدیر کل و دست اندر کاران ورزش بفکر پیشکسوتان هستند تقدیر نمود و گفت: این دیدار به من روحیه تازه ای داد تا بدانم که فراموش نشده ام.ک/ 2
7368/ 667
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
04/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]