تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834433674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سخت ترین نقطه روی زمین برای زندگی امروزی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
سخت ترین نقطه روی زمین برای زندگی امروزی
تصور اینکه هنوز بخشی از خاک سیاره زمین وجود داشته باشد که در آن ساکنانش به اینترنت دسترسی نداشته‌باشند، بسیار دشوار است، اما حقیقت اینجا است که چند منطقه در جهان وجود دارند که هنوز طعم اتصال به شبکه جهانی را نچشیده‌اند.  براساس گزارش BBC، فراموش کردن شیوه زندگی بشر پیش از متولد شدن اینترنت بسیار ساده‌است. بسیاری حتی قدرت تصور کردن یک روز زندگی بدون نگاه کردن ایمیل‌ها، جستجوی آنلاین و فعالیت‌ در شبکه‌های اجتماعی را از دست داده‌‌اند. امروزه نزدیک به 1.3 میلیارد نفر از ساکنان جهان آنقدر کم سن و سال هستند که پیش از دوران اینترنت را تجربه نکرده‌باشند، اما آیا این شبکه جادویی سرتاسر سیاره زمین را تحت سلطه خود درآورده‌است؟
دلایل مختلفی وجود دارند که می‌توانند مانع از اتصال انسان‌‌ها به اینترنت شوند. سانسور یکی از این عوامل است که به گفته جان گراهام از شرکت CloudFlare در کره شمالی رواج بسیاری دارد زیرا ترافیک چندانی از سوی این کشور دریافت نمی‌شود.


همچنین در اوایل اغتشاشات و درگیری‌های داخلی سوریه نیز اینترنت با قطعی مواجه شد و ترافیک در آن منطقه نیز به شدت سقوط کرد.
از سویی دیگر، فقر نیز می‌تواند عاملی بر عدم اتصال به اینترنت باشد؛ بسیاری از کشورهای فقیر جهان انگیزه‌ای برای ورود به شبکه را ندارند. همچنین تنها 31 درصد از ساکنان کشورهای درحال توسعه کاربر اینترنت هستند که در مقایسه با 77 درصد از شهروندان کشورهای توسعه یافته، رقمی بسیار ناچیز به نظر می‌آید.


با این‌همه، این موانع سیاسی و اجتماعی نمی‌توانند به طور دقیق ابعاد گستردگی فیزیکی اینترنت را شرح دهند. تصور کنید به تجهیزات کافی و آزادی مطلق دسترسی دارید، آیا در این شرایط نیز نقطه‌ای از زمین وجود دارد که ردپای کابل‌های اینترنتی و سیگنال‌های رادیویی در آنها باقی نمانده‌باشد؟
پاسخ به این سوال با شرح دادن شیوه‌های مختلف دسترسی به اینترنت ممکن خواهد بود. ابتدایی‌ترین راهکار برای آنلاین شدن اتصال کابلی، شبکه‌های موبایل و ماهواره‌ها هستند.کابل‌های فیبرنوری هسته اینترنت به شمار می‌روند که از میان کشورها و اقیانوس‌ها عبور داده شده‌‌اند. اولین این کابل‌ها در دهه 1850 و با هدف انتقال سیگنال‌های تلگراف مورد استفاده قرار گرفتند. امروزه این کابل‌ها تمامی قاره‌ها به جز آنتراکتیکا را به یکدیگر متصل ساخته‌اند و بسیاری از کشورها، به جز چند جزیره کوچک را شامل می‌شوند.


اتصالات موبایلی اما به برج‌های مخابراتی متکی است و می‌تواند سطح دسترسی افراد را تا حد چشمگیری افزایش دهد. بسیاری از کشورهای درحال توسعه به ویژه کشورهای آفریقایی به صورتی گسترده بر اتصالات موبایلی برای دسترسی به اینترنت متکی هستند.


در نهایت ماهواره‌ها کند‌ترین شیوه اتصال به اینترنت به شمار می‌روند که تنها انتخاب افرادی خواهند بود که از برج‌های مخابراتی یا کابل‌های اینترنتی فاصله زیادی دارند. مجموعه ماهواره‌های ایریدیوم بیشترین بخش جهان را پوشش داده‌اند و موبایل‌های ماهواره‌ای متصل به آنها را می‌توان در مناطقی که تحت پوشش این ماهواره‌ها نیستند، از قبیل پارک‌های حفاظت‌شده در آمریکا و یا مناطقی دورافتاده در جزیره کوک، مورد استفاده قرار داد. به گفته دیوید بلسون از شرکت آکامای، یکی از بزرگترین شبکه‌های انتقال محتوا در جهان، درصورتی که فردی خارج از محدوده پوشش کابل‌های اینترنت قرار داشته‌باشد، بعید به نظر می‌آید که شرکت‌های تامین کننده اینترنت کابل‌های اتصال را تا نزدیکی خانه او هدایت کنند، از این رو در چنین شرایطی بهترین گزینه استفاده از اینترنت ماهواره‌ای است، اگرچه سرعت آن چنگی به دل نمی‌زند. دلیل این کندی نیز فاصله ماهواره تا زمین است، برای مثال داده‌ها از استوا باید میان ماهواره و گیرنده درحدود 35 هزار کیلومتر مسافت را طی کنند.


با این‌همه اتصال به اینترنت ماهواره‌ای درحال بهبود یافتن است. برای مثال به تازگی شرکتی به نام O3b چهار ماهواره جدید را به فضا پرتاب کرده که در فاصله‌ای چهار برابر نزدیکتر از ماهواره‌های دیگر در مدار زمین حرکت خواهند کرد و هر ماهواره محیطی برابر 643 کیلومتر را پوشش می‌دهند. این سیستم می‌تواند سرعت انتقال اطلاعات را نسبت به اتصالات ماهواره‌ای کنونی چهاربرابر افزایش دهد. این شرکت همچنین قصد دارد اتصال اینترنت کشتی‌های تفریحی و سکوهای نفتی را نیز فراهم آورد.


از سویی دیگر گوگل به تازگی اعلام کرده قصد دارد مشکل عدم اتصال به اینترنت در دیگر نقاط جهان را از طریق پروژه‌ای به نام لون رفع کند؛ گروهی از بالون‌های غول‌پیکر که در ارتفاع 21 هزار متری پرواز کرده و اینترنت را برای مناطق دورافتاده یا آسیب‌دیده فراهم خواهد آورد. افرادی که از این اینترنت استفاده می‌کنند باید به آنتن‌هایی ویژه مجهز باشند تا بتوانند سیگنال‌ها را ارسال یا دریافت کنند. مرحله آزمایشی این طرح ژوئن سال گذشته آغاز شد و بیش از 30 بالون برفراز جزیره جنوبی نیوزیلند به پرواز درآمدند.


با وجود تمامی تکنیک‌ها و سیستم‌هایی که گفته شد و با وجود دیگر تکنولوژی‌هایی که در تلاشند بقایای نقاط کور اینترنتی در جهان را به اینترنت متصل سازند، هنوز چند نقطه از جهان باقی مانده که کابل‌های اینترنتی، سیگنال‌های رادیویی و ماهواره‌ها به آن نفوذ نیافته‌‌اند.


غارهایی عمیق مانند غار کروبرا در جورجیا که عمقی برابر با هزار و 710 متر دارد، قطعا تا مدتهای طولانی در انزوای اینترنتی به‌سر خواهد برد. اعماق دریاها نیز از جمله آخرین نقاطی هستند که به واسطه مختل شدن سیگنال‌های رادیویی در میان آب، دسترسی به اینترنت در آنها بسیار دشوار و گاه غیرممکن است.


اما حقیقت این است که در جهان امروز، بهترین شیوه برای قرنطینه اینترنتی، تصمیم فردی است، یعنی فرد به انتخاب خود نخواهد به اینترنت دسترسی داشته‌باشد. به گفته گراهام بسیاری از جوامع از جمله قبیله‌هایی در آمریکای جنوبی، گینه نو و هندوستان به صورت خودمختار خود را از دسترسی به اینترنت محروم ساخته‌اند، پدیده‌ای که به گفته گراهام در آینده افزایش خواهد یافت.


در حقیقت برای اینکه کاملا از اینترنت دور باشید، باید زحمت زیادی بکشید. حتی دورافتاده‌ترین مناطق وحشی و طبیعی جهان نیز دسترسی ناچیزی به سیگنال‌های اینترنتی دارند. پس اگر باری دیگر حسرت زندگی در گذشته‌ای را خوردید که در آن نه خبری از اینترنت بود و نه ایمیل و فیس‌بوک، به یاد بیاورید که مارپیچ این شبکه عظیم به حدی گسترده و فراگیر شده که فرار از میان آن تقریبا غیرممکن است.
همشهری




1392/11/29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن