تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864630427




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال اخراج غول نفتی چین از ایران/ زنگنه: اخطار آخر را به چینی‌ها دادیم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
احتمال اخراج غول نفتی چین از ایران/ زنگنه: اخطار آخر را به چینی‌ها دادیم

احتمال اخراج غول نفتی چین از ایران/ زنگنه: اخطار آخر را به چینی‌ها دادیم
با ادامه وقت کشی شرکت CNPCI به عنوان غول نفتی چینی‌ها، وزیر نفت ایران از صدور آخرین اخطار و احتمال اخراج چینی‌ها در صورت ادامه وضع موجود در توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی را به طور رسمی اعلام کرد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر، عراق به عنوان شریک نفتی ایران در این میدان مشترک آزادگان جنوبی از اواسط شهریور ماه سال جاری تولید نفت از میدان مجنون (نیمه مشترک آزادگان جنوبی) را با ظرفیت 175 هزار بشکه در روز آغاز کرده است.

از سوی دیگر در حالی تولید نفت ایران کماکان در محدوده 50 هزار بشکه نفت در روز درجا می‌زند که دولت عراق پیش بینی کرده است که با توجه به پیشرفت اجرایی طرح توسعه میدان مشترک نفتی مجنون تولید نفت این کشور از این میدان مشترک با ایران را به زودی به حدود ٤٠٠ هزار بشکه در روز افزایش دهد.

در همین حال با گذشت نزدیک به 7 سال از واگذاری قرارداد طرح توسعه میدان مشترک عظیم نفتی آزادگان جنوبی ایران با به شرکت‌ CNPCI چین، تاکنون این پیمانکاران آسیایی موفق به تکمیل و اجرای فاز اول توسعه این میدان نفتی مرزی نشده است.

عبدالرضا حاجی حسین نژاد مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت اخیرا درباره آخرین وضعیت پیشرفت اجرایی طرح توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی، گفت: از مجموع ١٨٥ حلقه چاهی که باید براساس برنامه در فاز نخست توسعه این میدان مشترک تکمیل می شد تاکنون تنها هفت حلقه چاه حفاری شده است.

این مقام مسئول در شرکت ملی نفت ایران با اعلام اینکه هم اکنون 5 دکل در میدان آزادگان جنوبی فعال است، تصریح کرد: این در حالی است که قرار بوده مطابق با قرارداد شرکت CNPCI چین 25 دکل حفاری در این میدان مشترک نفتی مستقر می کرد.

وی پیشرفت فاز نخست توسعه این میدان مشترک نفتی با عراق را هفت درصد عنوان کرد و افزود: تولید نفت از این میدان مشترک کماکان در محدوده 50 هزار بشکه در روز باقیمانده است.

با این وجود اولین برداشت زودهنگام نفت در توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی به زمان دولت نهم باز می‌گردد که با مشارکت شرکت ملی حفاری و مناطق نفتخیز جنوب امکان تولید روزانه 50 هزار بشکه نفت از این میدان فراهم شد.

همزمان با ادامه وقت کشی چینی‌ها در توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی، بیژن زنگنه وزیر نفت روز گذشته در نشست مشترک با رئیس جمهوری با انتقاد از عملکرد پیمانکار چینی طرح توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی، گفت: عملکرد شرکت چینی مطلوب ارزیابی نمی‌شود و اخطارهای لازم برای "خلع ید" به این پیمانکار داده شده است.

زنگنه در خصوص فعالیت شرکتCNPC  چینی در توسعه میدان آزدگان شمالی هم اظهار کرده است: در صورتی که این شرکت چینی کار را به درستی انجام دهد، ادامه می یابد.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با تاکید بر اینکه در میدان آزادگان جنوبی هنوز کار خاصی انجام نشده است ولی پیمانکار یاران شمالی باید تقویت شود، بیان کرد: زمان بازگشت سرمایه توسعه این میدان های نفتی را ٦ ماه اعلام کرد.

به گزارش مهر، شرکت پیمانکاری چنی در بخش بالادستی صنعت نفت و گاز ایران در طول یک دهه گذشته تاکنون عملکرد خوبی نداشته اند به طوری که توسعه سه میدان مشترک نفتی یادآوران، آزادگان شمالی و آزادگان جنوبی پیشرفتی لاک پشتی داشته که وضع توسعه آزادگان جنوبی بدتر دو میدان دیگر است.

در همین حال تا قرار بود بهمن ماه 1392 تولید نفت از میدان یادآوران با افزایشی حدود دو برابری به 50 هزار بشکه در روز افزایش ‌یابد تا زمینه تکمیل فاز اول توسعه این میدان مشترک با عراق فراهم شود.

بنا بر اعلام مسئولان چینی، با تحقق افزایش 50 هزار بشکه ای تولید نفت از یادآوران علاوه بر جبران برخی از عقب ماندگی‌ها، امکان تحقق درآمد 150 میلیون دلاری به صورت ماهانه فراهم می شود.

با این وجود همزمان با پایان رسیدن بهمن ماه هنوز این وعده نفتی چینی‌ها در توسعه میدان مشترک یادآوران محقق نشده است.




1392/11/29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن