تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871630575




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی روس ها از عقب ماندن از بازار ایران: اروپایی‌ها و چینی‌ها خیلی تعجیل دارند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
نگرانی روس ها از عقب ماندن از بازار ایران: اروپایی‌ها و چینی‌ها خیلی تعجیل دارند

نگرانی روس ها از عقب ماندن از بازار ایران: اروپایی‌ها و چینی‌ها خیلی تعجیل دارند
روزنامه روسی نزاویسیمایا گازتا نوشت: شرکت های اروپایی، چین، روسیه و ژاپن ضمن آماده شدن برای لغو تحریم ها، به دنبال زمینه های مناسب هستند.
به گزارش نامه نیوز، کشور های اروپایی در حالی که در انتظار لغو کامل تحریم ها علیه ایران می باشند، برای تثبیت جایگاه مناسب خود در خاک ایران، با جمیعتی حدود 80 میلیون نفر، تعجیل دارند.

تجار فرانسوی برای بررسی مسایل مربوط به سرمایه گذاری ها به تهران سفر کردند. البته، بریتانیایی ها از آنان پیشی گرفته اند. روسیه نیز قصد ندارد در بازار ایران عقب بماند. فعالیت چین نیز بسیار بالاست. تهران مشتاق این سرمایه گذاری هاست. جمهوری اسلامی ایران بر آمادگی خود برای توافق با «گروه 1+5» تاکید دارد.

پیر ماسکوویسی، وزیر دارایی فرانسه، اعلام کرد: «در صورت تغییر اوضاع، برای فرانسه فرصت های تجاری بزرگی در ایران فراهم خواهد شد». بزرگ ترین هیات تجاری اروپا طی 10 سال اخیر شامل Total ، Renault ، Orange، Lafarge و همچنین برخی از شرکت ها در عرصه کشتیرانی، عمران، تجارت بانکی، خدمات حقوقی و غیره به ایران سفر کردند.

اما بریتانیایی ها، نخستین گروه اروپایی بودند که درصدد دستیابی به بازارهای ایران بر آمده اند. توسعه روابط دیپلماتیک از سوی انگلیس، در اکتبر سال 2013 میلادی آغاز شد، یعنی زمانی که مشخص شد مذاکرات پیرامون اتم ایران در دوره ریاست حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، برای رسیدن به موفقیت شانس خوبی به دست آورده است.

در اوایل ماه ژانویه سال 2014 میلادی، محمد رضا نعمت زاده، وزیر صنعت جمهوری اسلامی ایران، از بریتانیایی ها برای بهره برداری از منابع دعوت کرد: «ما در جهان از لحاظ ذخایر معدنی مفید در جایگاه دوازدهم قرار گرفته ایم. مواد اولیه لازم برای صنعت فولاد، مس، آلومینیوم، کروم، تیتانیوم، پتاس، آهن و دیگر فلزات در این کشور موجود است».

ولادیمیر ساژین، کارمند علمی ارشد انستیتوی خاور شناسی آکادمی علوم روسیه، به نشریه «نزاویسیمایا گازتا» گفت: «صنعت ایران به مدرنیزه شدن و فن آوری بالا نیاز جدی دارد و این امر نیز مستلزم سرمایه گذاری هاست. این کشور از لحاظ ذخایر گاز در جایگاه دوم و از لحاظ ذخایر نفت در جایگاه چهارم قرار دارد. در این کشور افراد تحصیلکرده، دانشمندان و دانشجویان بی شماری حضور دارند و قوه سرمایه گذاری در این کشور بسیار بالا است».

روسیه قصد ندارد بازار ایران را ترک کند . شرکت «لوکویل» برای بازگشت ابراز تمایل کرده و با وزارت نفت نیز در این مورد مذاکره کرده است. لوان چگاریان، سفیر فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که اجلاس کمیسیون های بین دولتی در همکاری های تجاری- اقتصادی، در ماه اوت برگزار خواهد شد : «شرایط ما برای دادن پیشنهاد، فراهم است: محصولات متالوژی، چوب، غلات، سوخت معدنی و اجناس الکترونیکی و همچنین تجهیزات خودرو ( توربین ، کمپرسور، پمپ ) و لوازم ساخت ماشین آلات. ایران نیز می تواند صدور سبزیجات و میوه های فرآوری شده، سیمان و محصولات پتروشیمی خود را پیشنهاد کند».

نگرانی ساژین از این است : «روسیه باید فعال شود. ما می توانیم با شرکت های غربی و چینی، به ویژه در زمینه انرژی، هسته ای ، هوا- فضا ، حمل و نقل ، نظامی- فنی رقابت کنیم ، البته اگر دو فقره از تحریم های مهم لغو شوند : تحریم های بانکی و ممنوعیت ارسال تسلیحات سنگین که در قطعنامه شماره 1929 مورخ 2010 میلادی شورای امنیت پیش بینی شده است».

به گزارش تیک، احتمال دارد استخراج گاز و نفت ایران برای روسیه که فعالانه مواد هیدروکربنی خود را صادر می کند، مسئله ساز باشد. در جمهوری اسلامی ایران طرح گاز مایع نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته است که می تواند به عرصه های گاز جهانی و شرکت های گاز روسیه زیان وارد کند. اما نفت وضعیت دیگری دارد.

واسیلی تانورکوف، معاون رئیس دایره آنالیزهای بازار سهام، به نشریه «نزاویسیمایا گازتا» اعلام کرد : «اگر نرخ نفت برای مدتی بشکه ای پایین تر از صد دلار برسد، به احتمال زیاد سازمان اوپک دست به کاهش سهمیه ها خواهد زد و اگر ظرف یک و دو ماه نرخ نفت تا زیر صد دلار کاهش پیدا کند، اثر آن برای روسیه بیشتر روانی خواهد بود و اما ما کاهش بلند مدت نرخ نفت تا پایین تر از صد دلار را انتظار نداریم».

جان کری ، وزیر امور خارجه روسیه، برای جواد ظریف ، همتای ایرانی، خود یاد آور شد: «امریکا مراقب رعایت دقیق تحریم های برجای مانده خواهد بود». هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، نیز قانون گذاران آمریکا را برای خودداری از اعمال تحریم های جدید ضد ایرانی فرا خوانده است: «این امر می تواند روند مذاکرات را بر هم زند» . کاترین اشتون ، رئیس دیپلماسی اروپا، اعلام کرده: «ظریف برای دور جدید مذاکرات با «گروه 1+5» در تاریخ 18 فوریه در وین آمادگی دارد». ظریف اعلام کرده : «من می توانم به شما قول بدهم که ما برای این مذاکرات اراده سیاسی لازم برای رسیدن به توافق را داریم».




1392/11/18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن