واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پیش بینی افزایش قیمت آب تا 2 هزار تومان
مشاور وزیر نیرو با بیان اینکه در بودجه امسال افزایش 5 تا 20 هزارریالی قیمت آب پیش بینی شده است گفت: در فصل منابع آب بودجه 93، اعتبار 133 طرح آبرسانی و 233 طرح تاسیسات فاضلاب 37 درصد کاهش یافته است.
خبرگزاری مهر: مشاور وزیر نیرو با بیان اینکه در بودجه امسال افزایش 5 تا 20 هزارریالی قیمت آب پیش بینی شده است گفت: در فصل منابع آب بودجه 93، اعتبار 133 طرح آبرسانی و 233 طرح تاسیسات فاضلاب 37 درصد کاهش یافته است.
حمیدرضا جانباز گفت: با سرمایه گذاری بخش خصوصی عمليات اجرايي 2 طرح فاضلاب فردا آغاز شد. اين دو طرح شامل اجراي پروژه فاضلاب مهريز با اعتبار 420 ميليارد ریال و اجراي طرح فاضلاب شهر بافق يزد با اعتبار یکهزار و 70 ميليارد ریال شامل تصفيه خانه فاضلاب و شبكه با بهره گيري از سرمایه بخش خصوصي است.
مشاور وزر نیرو جمعيت زيرپوشش شبكه آبرساني شهري را 55 ميليون نفر و جمعیت روستايي زیرپوشش این شبکه را 16.6 ميليون نفر عنوان كرد و افزود: 98.9 درصد از جمعيت شهري و 77.8 درصد از جمعيت روستايي زير پوشش شبكه آبرساني هستند.
به گفته وي، شرکت های آب و فاضلاب در حال حاضر به 1131 شهر و حدود 33 هزار و 300 روستا خدمات ارائه می کنند و در حال حاضر 120 تصفيه خانه آب در بخش شهري و 122 تصفيه خانه آب در بخش روستايي كشور فعال است.
جانباز درباره قيمت تمام شده آب نیز گفت: براساس صورت هاي مالي مصوب سازمان حسابرسي در سال 91، قيمت تمام شده آب در بخش شهري با احتساب هزينه انتقال در مجموع 9 هزار ریال به ازای هر مترمکعب است در حالي كه قیمت متوسط فروش آب در بخش خانگي شهري كه بيشترين تعداد مشتركان را دارد، هم اکنون به ازاي هر مترمكعب 2880 ریال محاسبه می شود.
وي افزود: براساس 3 روش محاسبه، سهم هزينه آب در سبد خانوار از طريق تقسيم كل درآمد از فروش خانگي به آحاد مشتركان 0.27 درصد، از روش تقسيم كل درآمد حاصل از فروش بر تعداد كل خانوارها 0.33 درصد و بر اساس گزارش بانک مركزي با عنوان "شاخص بهاي كالا و خدمات مصرفي در مناطق شهري" 0.55 درصد از مجموع هزينه هاي سبد خانوار است.
این مقام مسئول در وزارت نیرو تاکید کرد: تبصره 80 قانون بودجه سال 92 كشور به دولت اجازه مي دهد تا به استناد ماده يک قانون هدفمندي يارانه، افزايش قيمت در بخش آب انجام شود و این افزایش بین پنج تا 20 هزار ریال است.
مشاور وزیر نیرو با بيان اينكه اكنون 41 درصد از جمعيت شهر تهران امكان استفاده از خدمات دفع فاضلاب را دارند گفت: با استفاده از توان بخش خصوصي تلاش مي شود پوشش فاضلاب در تهران توسعه یابد.
مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب کشور درباره آخرين وضعيت بودجه بخش آب و فاضلاب كشور نیز اظهارداشت: در بخش آبرساني در فصل منابع آب 133 طرح آبرساني با اعتبار 11 هزار و 900 ميليارد ریال و در بخش عمران شهري 233 طرح اجراي تاسيسات فاضلاب داريم كه اعتبار آن در سال 93 در مقایسه با سال 92 بيش از 37 درصد كاهش يافته است.
وي افزود: اعتبار تكميل زيرساخت هاي مسكن مهر نیز در سال 93 حدود دو هزار ميليارد ریال پیش بینی شده که در سال 92 حدود یکهزار و 660 میلیارد ریال بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]