واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ اسفند ۱۳۹۲ (۱۵:۳۹ب.ظ)
در همايش مجمع عمومي عادي ساليانه نظام صنفي رايانه اي کشور مطرح شد توجه به جايگاه بخش خصوصي و سهم فناوري اطلاعات در توليد ناخالص ملي هيات مديرههاي نظام صنفي رايانهاي 26 استان، در مرکز همايشهاي برج ميلاد دور هم جمع شدند و پس از شنيدن گزارش عملکرد توسط دبيرکل سازمان و همچنين گزارش صورتهاي مالي منتهي به 30 آذرماه 92، پس از بحث و بررسي به بودجه سال 93 نصر کشور راي دادند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد مجتبي هاشمي معاون فناوري و امور بينالملل وزارت ارتباطات مهمان ويژه مجمع عمومي نصر کشور بود که در ابتداي مراسم گزارشي از عملکرد وزارت ارتباطات و شيوههاي حمايتي توسعه ارتباطات و فناوري اطلاعات در چندماه اخير ارايه کرد.
وي گفت: وظيفه عمده وزارت ارتباطات در واقع افزايش سهم صنعت فناوري اطلاعات به 2 درصد توليد ناخالص داخلي و همچنين افزايش سهم صادرات اين حوزه است که براي رسيدن به آن بايد دنبال مديريتي واحد و همگرا باشيم. در عين حال براي رسيدن به سياستهاي کلي برنامه پنجم توسعه بايد ضمن تعريف پروژههاي بزرگ در حوزه فناوري اطلاعات به تسهيل سرمايهگذاري بخشخصوصي نيز کمک کرد تا به نوعي موجب گسترش بازار فناوري اطلاعات و ايجاد نشاط و تحرک در آن شويم.
به گفته هاشمي الويتهايي در کارگروههاي تخصصي وزارت ارتباطات تعيين کردهايم که ظرف چند روز آينده آن را اعلام خواهيم کرد.
ارايه گزارش عملکرد سال 92
پس از سخنراني معاون فناوري و امور بينالملل وزارت ارتباطات با استقرار هيات رييسه، مجمع به طور رسمي آغاز به کار کرد و حميدرضا قمي دبير کل سازمان گزارشي از عملکرد نصر کشور ارايه کرد. حميدرضا قمي در مورد عوامل موثر بر عملکرد سازمان گفت: در سازمان تغيير مديريت را داشتيم که با توجه به اينکه قبلا بين تهران و کشور مشترک بود، شروع فعاليت آيت اللهي ايجاد کرد که سازمان تفکيک شود.
وي افزود: سازمان بايد در مورد وضعيت ناشي از تحريم و همچنين توجه دولت جديد به صنعت فناوري اطلاعات خود را آماده کرده و عملياتي متناسب با آن تعريف مي کرد.
به گفته او يکي از وظايف مهم سازمان در اين دوره ارتباط با نهادهاي تصميم گيرنده بود که در اين راستا تلاش کرديم لايحه نظام مهندسي فناوري اطلاعات را تبديل به فرصت کنيم.
قمي همچنين با بيان اينکه خانواده سازمان امسال گسترش قابل ملاحظهاي داشته است، گفت: نظام صنفي رايانهاي در استانهاي خراسان شمالي، خراسان جنوبي و ايلام مستقر شد و سال آينده نيز در اردبيل و سمنان و کهکيلويه مسقر خواهد شد.
در ادامه مراسم مجمع، فرهاد نيکنفس گزارش مالي را ارايه کرد و در نهايت ترازنامه توسط اعضاي حاضر در مجمع بررسي و تصويب شد.
تفويض اختيار از هيات عمومي به شوراي مرکزي
در مجمع سازمان نظام صنفي کشور همچنين در مورد تفويض اختيار بعضي موارد از هيات عمومي به شوراي مرکزي رايگيري شد. براساس رايگيري صورت گرفته چنين مقرر شد، تهيه و تصويب متم بودجه سال 93، تغيير حق عضويت، بررسي پشنهادات آييننامههاي ابلاغي و همچنين موارد مرتبط با اصلاحات آييننامه اساسنامه سازمان به شوراي مرکزي تفويض اختيار شود.
براساس اين گزارش، نصراله جهانگرد رييس سازمان فناوري اطلاعات در سخنراني خود در اين مراسم بر اهميت تقويت NGOهاي صنفي تاکيد کرد.
وي گفت: دوره گذشته دوره متقاطعي بود، مجموعه منابعي که به دست ميآمد زياد ولي تنظيم آنها براي سازمانهاي صنفي بسيار دشوار بود.
وي در ادامه يکي از وظايف صنف را اميدبخشي و پيکربندي براي اعضايش عنوان و تصريح کرد: بعد از انجام پروژههاي بزرگ در کشور مشخص شد که ارتباطات و فناوري اطلاعات از چه اهميت بالايي برخوردار است.
او افزود: وضعيت فناوري اطلاعات در کشور نسبت به سالهاي اوليه بهبود داشته است براي مثال در ابتدا براي انجام خريد سبد کالا نياز به انرژي و منابع بسيار زيادي بود و به همين دليل سرمايههاي زيادي به هدر ميرفت اما با مجازيسازي اين موضوع و زيرساختي که ايجاد شد، ديگر نياز به صرف آن همه انرژي و نيرو نيست.
جهانگرد در ادامه علت ايجاد شوراي فناوري اطلاعات را مباحث اجرايي عنوان کرد و ادامه داد: اميداريم در سال آينده بودجه براي فناوري اطلاعات به ميزان کافي اختصاص پيدا کند به علاوه در سطح عرضه نگران هستيم چرا که بايد براي تقاضاها پاسخگو باشيم.
به گفته او در تلاشيم تا مراودات صنفي در لايههاي مختلف تصميمگيري را بيشتر از پيش کنيم تا خصوصيها نيز در عرصههاي مختلف حضور بيشتري داشته باشند.
همچنين در اين مراسم رييس سازمان نظام صنفي رايانه اي کشور به بيان ديدگاه هاي خودر در مورد جايگاه صنف پرداخت و گفت: صنف فناوري اطلاعات کشور بايد آستانه تحمل خود را بالا ببرد.
کاظم آيت اللهي در مراسم مجمع عمومي ساليانه بيان کرد: تنها راه رسيدن به اهداف توسعه دولت توجه بيشتر از پيش به فناوري اطلاعات است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: بايد با استفاده درست و بهينه از حداکثر توانها از فناوري اطلاعات در کشور به خوبي بهرهبرداري کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]